Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wvwvw yetiyor oynamaya, sanirim her classi lvllarim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Yeni patchmi varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hala bilen yoksa bir süreliğine portatif permanent mystic forge craftlayabiliyorsunuz. http://wiki.guildwars2.com/wiki/Mystic_Chest Son patchte COF ve CM fena nerf yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dün 100% world bitti. Zone scaling rezalet, baya bildiğin moblara steamroll yapıyorsun, dropun %95'i zone levelına göre düşük level zoneları bitirmek baya sıkıcı oldu. 2x Gift geldi. Giftler Account Bound. 100% bitince rewardlar önce gelmedi. Bloodtide Coast'taki Chantry of Secret'a girince geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 deydimi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Xenus, char select'te 97% mi görünüyor? Yıldızımı alamadım ben de, sadece giftler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Twilight'ı almak için ilk adımı atmış oldum. (:D Vistaları falan yapmak zevkli oluyor. Her mekanı görmüş oluyosun. Bazı merchantların sattığı enteresan itemlar var, dungeon'da wvwvw'de kullanılabilir, arenanet gerçi görüp nerfliyor. Legendary weapon istiyosan yada Mystic weapon falan basacaksan skill pointleri toplamak da gerekli yoksa lv80'de kasması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Gangren said: Xenus, char select'te 97% mi görünüyor? Yıldızımı alamadım ben de, sadece giftler geldi. valla bende de char select'te "98% Map Complete" diyor, yıldızın üzerine gelince "97% completed map progress..." diyor ama ismin yanında gözüken yıldızı aldım. bi kaç kişiye sordum onlarda da aynı problem sanırım dungeonlardaki POI'leri falan açmamız gerekiyor emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 daha önce hiç guild wars oynamamış biri hangi class ile oynamalı. WoW da bir geyik vardır ya hunter aç hiç bilmesen bile rahat level alırsın diye. GW de böyle bir olay var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Wow da bütün classlar aynı. attıkları şeyin rengi farklı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Xenus said: Gangren said: Xenus, char select'te 97% mi görünüyor? Yıldızımı alamadım ben de, sadece giftler geldi. valla bende de char select'te "98% Map Complete" diyor, yıldızın üzerine gelince "97% completed map progress..." diyor ama ismin yanında gözüken yıldızı aldım. bi kaç kişiye sordum onlarda da aynı problem sanırım dungeonlardaki POI'leri falan açmamız gerekiyor emin değilim. Yıldızı aldığını nereden görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 HikmetHoroz said: Wow da bütün classlar aynı. attıkları şeyin rengi farklı sadece. abartma sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 souldarkorn said: HikmetHoroz said: Wow da bütün classlar aynı. attıkları şeyin rengi farklı sadece. abartma sende. gw2den sonra ben de derim bunu.(hikmethorozun dediğini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Gangren said: Xenus said: Gangren said: Xenus, char select'te 97% mi görünüyor? Yıldızımı alamadım ben de, sadece giftler geldi. valla bende de char select'te "98% Map Complete" diyor, yıldızın üzerine gelince "97% completed map progress..." diyor ama ismin yanında gözüken yıldızı aldım. bi kaç kişiye sordum onlarda da aynı problem sanırım dungeonlardaki POI'leri falan açmamız gerekiyor emin değilim. Yıldızı aldığını nereden görüyorsun? abi herhangi birisine sor görünüyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Gorunuyor onur panik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Alan yetkilisine yakışan bir açıklama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hanginiz o personal story iyiydi diyen. Lise draması gibi trip atıp duruyo bütün oyun boyu koskoca ana karakterler bu ne ya. Zaten dialog cutscene dediğin direkt hacivat karagöz terk. Dialoglar seslendirmeler gülünç. Questler birbirinin aynısı. Hani literally aynısı. üç kelimede özet. Unexploded mortar shells. Ne immersion var ne hikaye anlatımı var. Oraya buraya spawn noktaları onlarla ilintili kalpler koymuşlar. PvE boss fightları yerine, doğru geometrik objeyi uygun deliklere sokmaca koysalarmış daha bi challenge isteyen bişey olurmuş. Eventler çok eğlenceli. Tip olarak aynı olsa da sabit renown questleri yanında parlıyor. 3W çok güzel. Baya güzel. Oyunun adına yakışır şekilde. PvE tarafı ise mediocre vakit geçirmek için mediocre bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Trahearne oyunun tek fail'i. whiny emo leaf guy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 efsanevi kahramanların küslükleri daha bi faildi,unholy olan herşeyi temsil eden necromancerımın iyilik güzellik,birlik beraberlik ve gelecek nesillerden bahsetmesinden dahada utanç vericiydi onların birbirleriyle muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 story questleri gameplay bakımında iyi gibiydi en azından. swtor daki gibi blah blah pew pew değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Niye bea ben gayet sevdim. Forgal gibi badass old man vardı bi kere Vigil hikayesinde. Gay gibi prior ve order of the whisper yolundan gittiyseniz tanıyamamışınızdır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Story faildi ya bi tybalt fena karakter değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 “No need to buy them, Gw2 will feature consistent free content updates and in-game events going forward. Our goal is to make it so you get more from Gw2 for free than you get from a game you pay a subscription for. On top of a large amount of free bonus content, we will be expanding on offerings in the Black Lion Trading Company going forward, as well as be doing large-scale expansion content down the road.” “We do appreciate that you’d like to buy lots of new content, but we’d prefer to give a lot of it to you for free, cause that’s what we think a responsible MMO company does!” https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Guild-wars-2-content-update/page/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar