DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Tüm serverların Trade Market'i ortak olduğundan Diablo 3 oynayanlar bilirler, drop kasma, craft kasmanın maddi olarak anlamsız olduğu bir piyasa dönüyor. Eşdeğer itemları çok ucuza bulabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sabah onay mail'i geldi; çin'den girmeye çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 DeviantSun said: Tüm serverların Trade Market'i ortak olduğundan Diablo 3 oynayanlar bilirler, drop kasma, craft kasmanın maddi olarak anlamsız olduğu bir piyasa dönüyor. Eşdeğer itemları çok ucuza bulabiliyorsunuz. abi major sigil of air 1 silver lan. superior'u 7 silver. ben major bulmak icin biyerlerimi vericektim nerdeyse, tükan bi açıldı 4-5 tane aldım hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 WvWde çoka çok degilmi yani 40vs40 falan degil baya kalabalık ortam? :P Hiç girmedimde merak ediyorum. Arada kaynayıp oynanıyor yani degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 40arlıkltanda fazla olabiliyor yerine göre. Dikkatli olup grupla - sürüyle(!) takılırsan daha az ölüp daha az yol yürürsün. Özellikle az kişi dolaşıyorsan haritada etrafını iyi kontrol etmen gerekiyor zira bi anlık dikkatsizliğin sonucu nerden geldiği belli olmayan 30 kişi üzerine çullanabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 eğer müçük bir gurupla birlikte oynuyorsan, bir süre sonra pusu yerlerini buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 giremiyorum oyuna, sizde de öyle mi şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 aynen girilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 3 saat pvp sirasi bekle, guzel bi zergle ekibiyle xp akmaya basladigi an disconnect. ben de giremiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben girdim oyundayım, demekki eu patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 alistik artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 tam bir yerden aşa ataladım, düşünce oyundan attı dedim ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 giremiyorum sora giriyorum sora giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 login ekranını geçemiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bi sorun yok ben oyundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 :)) Guild Wars 2 @GuildWars2 We are aware of login issues and are investigating. ^MK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yine yeni yeniden; Login Wars 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 evat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 spidy market data verildi mi bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Gandara'da dün akşam 2 saatten fazla bekledim server savaşına girmek için ama yok arkadaş, sıra mıra gelmedi. Zaten en son oyun patladı, giremedim tekrar, öperim böyle işi dedim yattım. Ki millet daha Pve falan takılıyor. Pveyi bir şekilde bitirdikten sonra (bitirmek derken 80lvl olmak kısa vadede) benim için tek olay server savaşı olacak. Bunda da bu kadar beklersek vay halimize. Beklerken BF3 atarım herhalde. Lvl olayı bitsin hesabı taşıycam boş bi servera, belli oldu. Tek problem karakterimin adı. Gandaralı Turgut. Başka serverlarda hoş karşılanmayabilirim :) Soran olursa babamın babasının dedesi gandaralıymış, ben doğma büyüme x'liyim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 DrStein said: Lvl olayı bitsin hesabı taşıycam boş bi servera, belli oldu. Tek problem karakterimin adı. Gandaralı Turgut. Başka serverlarda hoş karşılanmayabilirim :) Soran olursa babamın babasının dedesi gandaralıymış, ben doğma büyüme x'liyim derim. asfjaklşdsşadklşafkadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Server stabilitesi oturduktan sonra buna bir ayar çekerler diye umut ediyorum. Özellikle büyük alliance'ların olduğu sunucular ağlamaya çoktan başladı. Belki 2 Tier yapmak lazım, high pop servers gene high pop serverlarla, low'lar da low'larda savaşır, cap de 2 katına çıkartılır. Böylece cap artınca low serverların ezilmesi engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 nick güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar