Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acı bir şekilde şunu farkettim ki yüksek seviyeli haritalara geldikçe buglı public eventler artıyor.

Dredgehaunt Cliff'te 3-4 kez denk gelmiştim, Timberline Fall 5 dakikada 2 tane buglı eventle karşılaştım.
Mesaj tarihi:
nerdeyse bütün betalara katıldım 1 saat de olsa falan. releaseden beri lvl 36 ya ulaştım. kalpli adamların item sattığını yeni öğreniyorum.

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22218435.jpg
Mesaj tarihi:
barbu said:

bugün başladım ben de. elementalist bi human actim da bir sorum var. sanırım skill pointleri harcadıktan sonra resetlenmiyor onlar. yeterli skill point alabiliyor muyuz? ben yanlış bişiye verdim bu ne ki diye tıkladım bi baktım seçmişim.

reset yoksa ve gerekli şeylere yetecek kadar alamicaksam baştan kasıcam karakteri silip.

gelsene guilde şapşal çocuk
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

barbu said:

bugün başladım ben de. elementalist bi human actim da bir sorum var. sanırım skill pointleri harcadıktan sonra resetlenmiyor onlar. yeterli skill point alabiliyor muyuz? ben yanlış bişiye verdim bu ne ki diye tıkladım bi baktım seçmişim.

reset yoksa ve gerekli şeylere yetecek kadar alamicaksam baştan kasıcam karakteri silip.

gelsene guilde şapşal çocuk

nerdesiniz siz? ben piken's bilmemnede açtım.
Mesaj tarihi:
desolation a geç demiyorum yav. ama o server unofficial rp server ı olarak belirlenen, nispeten düşük popülasyonlu bir server.

http://www.downinthedungeon.com/wp-content/uploads/2012/08/35muiv.jpg
Mesaj tarihi:
hmm. ya medium gözüküyor. pvp için de sıra zaten yok. lap diye giriyoruz da işte gw de işler wow gibi değildir filan. bilemiyorum. açıkça hep full serverlarda oyun oynaya oynaya alıştım kalabalığa. boş kalacaksa durmam ya. bi konuşayım arkadaşlarla madem.
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

Oyuna her girişimde login ekranında mail adresimi onaylamamı istiyor. Her seferinde send deyip, mailimdeki adrese gidiyorum sayfa çalışmıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?

Aynen. ben onaylanıyorum. direk playe basıp giriyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...