barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 heh saol. her yere baka baka gidiyorum zaten. etraf güzel olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oyun hakkındaki izlenimler başlığı açılsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 haritadakilerin yanında max levela ulaştıktan sonra bile skill point almak mümkün, xp bar dolduğunda bize skill point olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Acı bir şekilde şunu farkettim ki yüksek seviyeli haritalara geldikçe buglı public eventler artıyor. Dredgehaunt Cliff'te 3-4 kez denk gelmiştim, Timberline Fall 5 dakikada 2 tane buglı eventle karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 nerdeyse bütün betalara katıldım 1 saat de olsa falan. releaseden beri lvl 36 ya ulaştım. kalpli adamların item sattığını yeni öğreniyorum. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22218435.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 barbu said: bugün başladım ben de. elementalist bi human actim da bir sorum var. sanırım skill pointleri harcadıktan sonra resetlenmiyor onlar. yeterli skill point alabiliyor muyuz? ben yanlış bişiye verdim bu ne ki diye tıkladım bi baktım seçmişim. reset yoksa ve gerekli şeylere yetecek kadar alamicaksam baştan kasıcam karakteri silip. gelsene guilde şapşal çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Yeni bir patch ve yine bir login server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Sparkcaster said: barbu said: bugün başladım ben de. elementalist bi human actim da bir sorum var. sanırım skill pointleri harcadıktan sonra resetlenmiyor onlar. yeterli skill point alabiliyor muyuz? ben yanlış bişiye verdim bu ne ki diye tıkladım bi baktım seçmişim. reset yoksa ve gerekli şeylere yetecek kadar alamicaksam baştan kasıcam karakteri silip. gelsene guilde şapşal çocuk nerdesiniz siz? ben piken's bilmemnede açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dezolasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 barbu Vay AK olarak oradaydık dün Desolation'a geçtik. değiştirmeni tavsiye ederim o serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hmm. bir iki arkadaş daha var. satış olur şimdi. ama dur bakalım. beni hakedicek kadar iyi bir guild iseniz bakarım bi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 desolation a geç demiyorum yav. ama o server unofficial rp server ı olarak belirlenen, nispeten düşük popülasyonlu bir server. http://www.downinthedungeon.com/wp-content/uploads/2012/08/35muiv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hmm. ya medium gözüküyor. pvp için de sıra zaten yok. lap diye giriyoruz da işte gw de işler wow gibi değildir filan. bilemiyorum. açıkça hep full serverlarda oyun oynaya oynaya alıştım kalabalığa. boş kalacaksa durmam ya. bi konuşayım arkadaşlarla madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 login mi patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 soul bond olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 patch geldi, patlamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Oyuna girebilen var mı? Forumlarını falan da kapatmışlar, oraya bakacaktım var mıdır bir durum diye. Ekleme: Genel bir sorunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 peç yüzünden abanıyordur herkes. girilir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Selamisahin said: Oyuna her girişimde login ekranında mail adresimi onaylamamı istiyor. Her seferinde send deyip, mailimdeki adrese gidiyorum sayfa çalışmıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan? Aynen. ben onaylanıyorum. direk playe basıp giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 forumları hep kapalıydı zaten, 21 karma exploitini kullanmış olanları da 3'er gün banlanmaya başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 We're aware of the login problems in EU and they're on it–thanks for your patience. ~RB2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Exodous said: Aynen. ben onaylanıyorum. direk playe basıp giriyorum. Bugün nedense halloldu o problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hep eu nedense her oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 beleş gün isteriz. oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar