Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Hangi ayarlarda oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Theme park mmolar içersinde wowdan sonra en çok userfriendly, yormayan eğlenceli mmo bu bir aylık ödeme yok bu hem iyi hem kötü ama populasyon için iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dün 29 halimle ascalona girdim. Kutsal 3 lü olmasada hani bi taunt olsaydı bari ya :D herkes tavuk gibi biryerlere kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Binek minek yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Her yere portalla gidiyor gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Artı waypoint sistemi var. Büyük kolaylık. Mountla da olsa ordan oraya gitmek çok büyük angaryaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Portallar yanlız bir süre sonra can yakmaya başlıyor. Uzak mesafe oldumu zırt pırt gidemiosun ama bir bakım sana yakın olan şehirleri kullan diye yapılmış sanki, wowda ki gibi herkezi tek bir şehire kitlememek iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Deso da yeni char açtim yeni açan takılmak isteyen varsa takılalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Exodous said: Hangi ayarlarda oynuyorsun? 1920x1080 çözünürlük shadow tamamen kapalı geri kalan high vertical dışında alttaki seçeneklerde seçili 20 fps anca alıyorum bütün ayarları kapatıp herşeyi en alt düzeye çekincede 40 fps falan alıyorum bir yanlışlık var bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kesinlikle bir yanlışlık var. O kart o işlemciyle uçması lazım. Bence formatı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 NVIDIA yeni beta sürücülerini çıkarmış. Arada grafikler sapıtıyor ama yeni gelen ambient occlusion oyunu çok güzelleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Atide yok öle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yok chastor'un kartı da ATİ ama nasıl okadar fps alıyor ilginç yani. Hem de epey kısık ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genemi gidik login server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 içerde kardeşim oynuyor gtx560 ti var onda tek farkımız o grafikleri fullde 50-60 fps arası alıyor o ben grafikleri fullesem bile fpsi bıraktım güzel gözükmüyor oyun bir bozukluk var ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben de şimdi alıcaktım paypal ile ödeyerek ama paypal seçeneğini seçince ülke kısmında Türkiye gözükmüyor. paypal ile ödeyenler nasıl halletti? ya da hiç uğraşmadan sweden olarak kaydetsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Farklı ülke seçersen problem çıkar ödemeyi almaz zaten kabulde etmez büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 BlackSheep said: Farklı ülke seçersen problem çıkar ödemeyi almaz zaten kabulde etmez büyük ihtimalle Şimdi bu da geldi aklıma ama normalde paypal ödemelerinde direk mail sorarlar, ülke sormazlardı. yani mail ile paypalıma ulaşabilmeleri lazım. live chat filan varsa sorayım en iyisi. kart bilgilerimi ezbere bilmiyorum. üşendim şimdi kontrol etmeye. paypal olsa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 transfer limiti varmı ? Bir de free transferin son günü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 oyunu aldıktan sonra 7 güç içinde server değişimi yapabilirsin bedava ehehe bu arada şuan 6 levelim (7 de olabilir) norn ranger oynuyorum.humanların şehrine geçmeyi tavsiye edenler vardı forumda 2 harita ile daha kolay kasılıyormuş.kaç level olunca humanların bölgesine geçmemi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bir haritada levelının yetmediğini anladığında ikinci bir haritaya başla. Ben şu an hem Norn hem Charr bölgelerinde gidip geliyorum. Norn olarak sana da aynısını tavsiye edebilirim. 15. level'a kadar normal bölge yeterli oluyor. Ondan sonra hem Charr hem Norn bölgesinde takıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gizli said: oyunu aldıktan sonra 7 güç içinde server değişimi yapabilirsin bedava ehehe bu arada şuan 6 levelim (7 de olabilir) norn ranger oynuyorum.humanların şehrine geçmeyi tavsiye edenler vardı forumda 2 harita ile daha kolay kasılıyormuş.kaç level olunca humanların bölgesine geçmemi önerirsiniz? release günümü baz alınıyor yoksa early mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 "Players, we're taking player-to-player mail down for maintenance temporarily. We'll let you know as soon as it's up and running again. ~RB2" Adamlar trade yapmanın tüm yollarını kapadılar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar