Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Portallar yanlız bir süre sonra can yakmaya başlıyor.

Uzak mesafe oldumu zırt pırt gidemiosun ama bir bakım sana yakın olan şehirleri kullan diye yapılmış sanki, wowda ki gibi herkezi tek bir şehire kitlememek iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
Exodous said:

Hangi ayarlarda oynuyorsun?

1920x1080 çözünürlük
shadow tamamen kapalı geri kalan high vertical dışında alttaki seçeneklerde seçili 20 fps anca alıyorum bütün ayarları kapatıp herşeyi en alt düzeye çekincede 40 fps falan alıyorum bir yanlışlık var bu işte
Mesaj tarihi:
içerde kardeşim oynuyor gtx560 ti var onda tek farkımız o grafikleri fullde 50-60 fps arası alıyor o ben grafikleri fullesem bile fpsi bıraktım güzel gözükmüyor oyun bir bozukluk var ama çözemedim
Mesaj tarihi:
ben de şimdi alıcaktım paypal ile ödeyerek ama paypal seçeneğini seçince ülke kısmında Türkiye gözükmüyor. paypal ile ödeyenler nasıl halletti? ya da hiç uğraşmadan sweden olarak kaydetsem olur mu?
Mesaj tarihi:
BlackSheep said:

Farklı ülke seçersen problem çıkar ödemeyi almaz zaten kabulde etmez büyük ihtimalle

Şimdi bu da geldi aklıma ama normalde paypal ödemelerinde direk mail sorarlar, ülke sormazlardı. yani mail ile paypalıma ulaşabilmeleri lazım.

live chat filan varsa sorayım en iyisi. kart bilgilerimi ezbere bilmiyorum. üşendim şimdi kontrol etmeye. paypal olsa iyiydi.
Mesaj tarihi:

oyunu aldıktan sonra 7 güç içinde server değişimi yapabilirsin bedava

ehehe

bu arada şuan 6 levelim (7 de olabilir) norn ranger oynuyorum.humanların şehrine geçmeyi tavsiye edenler vardı forumda 2 harita ile daha kolay kasılıyormuş.kaç level olunca humanların bölgesine geçmemi önerirsiniz?

Mesaj tarihi:
Bir haritada levelının yetmediğini anladığında ikinci bir haritaya başla.

Ben şu an hem Norn hem Charr bölgelerinde gidip geliyorum.

Norn olarak sana da aynısını tavsiye edebilirim. 15. level'a kadar normal bölge yeterli oluyor. Ondan sonra hem Charr hem Norn bölgesinde takıl =)
Mesaj tarihi:
Gizli said:

oyunu aldıktan sonra 7 güç içinde server değişimi yapabilirsin bedava

ehehe

bu arada şuan 6 levelim (7 de olabilir) norn ranger oynuyorum.humanların şehrine geçmeyi tavsiye edenler vardı forumda 2 harita ile daha kolay kasılıyormuş.kaç level olunca humanların bölgesine geçmemi önerirsiniz?

release günümü baz alınıyor yoksa early mi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...