bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben spvp i bıraktım ama dediğin gibi silah, armor her şey hazır, hatta traitler bile. wvwvw asıl olay, bende gerilla taktiği ile oynuyorum ceylanları avlıyorum 1-2'li gezen. badge toplayarak level atlamaya karar verdim gear-wise. bu arada budle'ları nasıl train ediyoruz? orda bulamadım. kendim yaparım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Absolut said: Hazır zaman varken şu dodge olayını bi açıklasınıza bana tam anlamıyla. Birde şu koşarken mouse ile arkana baktıgında otomatik öne döndürtmeme nasıl ayarlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Abi açıklancak pek bi tarafı yokki zaten işte endurance ın var health barın üstündeki sarı bar adam sana vurduğunda dodge yaparsan dodgeluyosun bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bundle ı discovery den yapıosundur. abso, bi yone double tap yaptıgın zaman karakter takla atıyo eger havada olan projectile lar varsa senin daha once bulundugun yere dustugu icin evadelemis oluyosun. ama stamina var 2 kere takla atmana izin veriyo ust uste max o kafa arkadasına gecmeme de optionsda otomatik head bilmemne yap diye bi secenek var otomatik secili onu untick et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 :P hehehe çok basit oldu yav yani mesela adamın nerden vuracagını veya yaratıgın nerden vuracagını nasıl anlıyorsun anlık refleks mi? Birde dodge için yön oklarına 2 kez basmak mı yeterli sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dodge olayı bildiğin gözle manuel yapılan bişey. Mobların attack animasyonlarına bak, misal oklar yaydan çıktıktan sonra yanlara doğru dodge yaparsan tamamen dmglarını avoidlayabiliyorsun. Aynı şey speller içinde geçerli. Aoelerin içinden hızlı çıkmak içinde gayet etkili. Melee swinglerden we skillerdende bu şekilde kaçabilirsin ama bütün olay zamanlama. Dikkatini karşındakinin eline koluna vermen gerekiyor devamlı. Bilhassa pvpde çok etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Double tap'te oluyor options'ta onu açma kapama var ama bana sorarsan mouse'ta bi tuşa ata. Ben middle'a koydum çok rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
420 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 girebilir miyiz bugun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ozellikle pvede bazı mobların bazı aktivite sıralamaları var mesela trample eden centaurlar diyeyim rifle warriorla tek tek keserken soyle yapıyodum vur geliyo geliyo yanına geldi - geldigi anda trample yapmaya baslıyo - backflip(iste geriye double tap ya da hangi tus ise) o backflip sırasında trample bosa gider. gibi pvp de bilerek kacmak zor galiba bilmiyorum cok iyi degilim cogunlukla kacmam gerekiyosa spam spam spam ve aramızda kose bırakıcak yerlere donmeye calısıyorum okadar =) olmek uzeresin diyelim(pvedede) kacman lazım duz kosma double taple kac. zaten zamanlamalarına alısırsın giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben iptal ettim o ozelligi, biz kacmayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Şu oyunda topluca bişey yapmak istemeyenleride düşünseler 2v2,3v3 arena tarzı mekanlar koysunlar world pvp zaten fps 4-5 e düşüyo zaten sevmem öyle aksiyon 100-150 kişi kapışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Spvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 start geldi kedi canını senin işe gidiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 "http://massively.joystiq.com/2012/08/28/guild-wars-2-hits-400k-concurrent-users-before-launch/" Özet olarak 400k insan oynamış bugünkü başlangıçtan önce =) WvW istemiyosan SPvP'ye giriceksin bu arada(H'ye bas -> En alttaki seçeğe gir -> Sol üstte "Enter Heart of the Mist"e bas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Takım oyunundan ziyade kişisel becerilerimi sınayacak pvp istiyorum en net böyle anlatırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 arabayla adam aldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yine 3g'yle firewall sorunu çıkartıyor yauw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Alcest said: Takım oyunundan ziyade kişisel becerilerimi sınayacak pvp istiyorum en net böyle anlatırım sanırım ozaman ultima oynıcan aga bu oyun sana hitap etmez edit:login hala sorunlumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 login sorunlu bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şu login sorunu sadece 3g kullananlardamı herkesde varmı bi deseniz hemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Phoenixlin said: "http://massively.joystiq.com/2012/08/28/guild-wars-2-hits-400k-concurrent-users-before-launch/" Özet olarak 400k insan oynamış bugünkü başlangıçtan önce =) WvW istemiyosan SPvP'ye giriceksin bu arada(H'ye bas -> En alttaki seçeğe gir -> Sol üstte "Enter Heart of the Mist"e bas) Although Guild Wars 2 only officially launched in the wee hours of this morning, the game has already hosted 400,000 users online concurrently. At the same time. Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 "We're aware of the current connectivity issues and our team is working hard to get them fixed as soon as possible. ~RB2" Bir saat önce söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 login göçmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 az once calisti , character yaptim, isim verirken coktu galiba son adimda error veriyor login vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar