Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 twitterda facebookta yazıyorlar genelde, ama 1 saat olcak sadece. az sonra başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bir saate yeter yaw ortama bakınayım , bir fikir edinelim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 23:20 ye ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Kapandı mı ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kapadılar suratıma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Çıksa şu oyun artık , böyle işkence gibi oluyor. Gösterip gösterip vermiyor gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bu asuranın animasyonlar özellik thief'te çok iyi ama tipi çok kötü ya. norn dan dönsem mi dönmesem mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oyun cogiyimi? alalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Yeni farkettim ya! İnsan bi mail bişey atar. :( La Sercan. Whatsupdan bi mesaj atsaydın bari ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hadee lam tam eventin ortasındayıdım Ama oyun harbi iyi olmuş. Yıllar sonra Kendimi noob hissetmek priceless. Sanırım Asura Mesmer olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 öeh bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 human candır hele dansından sonra dahada can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kısaltma dahai olsa küfür etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Myshkin said: bu asuranın animasyonlar özellik thief'te çok iyi ama tipi çok kötü ya. norn dan dönsem mi dönmesem mi karar veremedim. Asura eyidir ya,hatta ben bir tane Mesmer yarattım yeşilimsi yaptım ,Benzetmek için uğraştım adını da Yoda koyacaktım almışlar nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Eğer isim kapmak istiyorsanız oyun açıldığında direk skip to end yapıp karakterin ismini kapatın, sonrasında karkateri silin. karakter silinse de 24 saat boyunca başkası alamıyor nicki. Sonrasında en baştan costimize ede ede oluşturursunuz karakterinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 OO cumartesi sabahı kapayım ben Yoda ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 gw 1den gelenlere isim hakki tanicaklarmis o yuzden bazi isimler dolu olabilir cok kisa surdu cidden betalara girememistim bi son stress teste bakabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Charr rocks!!! hem steampunk,hem kedi,hemde kendiliğinden intimidation bonuslu yok böle bi ırk,ne yazıkki mesmer oynamak istediğim için vede Charr light armor çok kötü oldğu üçün,norn açacam fekat kararlıyım Char engi açacam mesmer den sonra ismini falan ayırmalı launch zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Tabi Gw1 de öyle bir nick yok ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 banada mesmer guzel geldi ya thief ve engi merak ediodum bide bakamadan test bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oyunu indircem accounta giremiyorum ki err timeout diye hata veriyor invalid password diyor 3 kere pw resetledim hala aynı. allahsız arenanet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://i.imgur.com/3qDZk.jpg zaaaan zaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 indiriyorum oyunu. ama oyun inerkenki ekranda login olmuyor. failed vs. diyor. normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar