Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birşey sorucam. Sylvari,Norn ve Asura ile oynadım şimdiye kadar. Slyvari,norn'un questleri kolay Asura'nin ki karışık gördüğüm kadarıyla (lvl 20) .Bu böyle gidecek mi yoksa belli bir lvl'dan sonra quest alanları birleşiyormu ?
Mesaj tarihi:
zonedan bahsediyo heralde, wowdaki gibi işte her ırçın kendi zone progressionu var ama diğer ırçların bölgelerine de gidebiliyosun quest chain diye bişey olmadığından
personel quest tamamen seninle alakalı bişey
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Birşey sorucam. Sylvari,Norn ve Asura ile oynadım şimdiye kadar. Slyvari,norn'un questleri kolay Asura'nin ki karışık gördüğüm kadarıyla (lvl 20) .Bu böyle gidecek mi yoksa belli bir lvl'dan sonra quest alanları birleşiyormu ?

L40 civarı sanırım birleşiyor.

Şöyle ki:

L30-40 arası bir zone
L35-45 arası bir zone
L40-50 arası bir zone
.
.
.

gibi
Mesaj tarihi:
evet.. ikinizide anladım :) ama personal q.'dan dolayı bir kaç lvl'da bir kendi race zone'una dönmek zorundasın gördüğüm kadarıyla yani çok zaman kaybı yaşatmıyormu ben gidip human zone'da kassam.
Mesaj tarihi:
şimdi oyunu aldık online olarak, bende en son betada oynadığım oyun yüklü, şimdi yeniden indirmeye gerek varmı? yani wow daki gibi test tarafı ayrı normal taraf ayrı mı?
Mesaj tarihi:
benim emektar laptop kaldırır mı bunu?

system Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD.
System Model: R520/R522/R620
BIOS: Phoenix SecureCore(tm) NB Version 04LL.M021.20090803.Jay
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4060MB RAM
Card name: ATI Mobility Radeon HD 4650

''system requirements lab'' oynayabilirsin diyor ama güvenmiyorum ona.birkaç ay önceki teste girmiştim bayaa kasmıştı gerçi
Mesaj tarihi:
Olay sadece işlemcide bitmiyor ki. Benim laptopda core2duo(p8600); ama WvW'deki o hayvani kalabalıklar dışında hiç bir yerde kaldıramama sorunu yaşamadım. Grafik ayarlarım da ortanın bir tık altı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...