Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Birşey sorucam. Sylvari,Norn ve Asura ile oynadım şimdiye kadar. Slyvari,norn'un questleri kolay Asura'nin ki karışık gördüğüm kadarıyla (lvl 20) .Bu böyle gidecek mi yoksa belli bir lvl'dan sonra quest alanları birleşiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Herkesin kendi quest zinciri var, personal q zaten. Bilindik anlamda quest sadece o var, gerisi herkes tarafından yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zonedan bahsediyo heralde, wowdaki gibi işte her ırçın kendi zone progressionu var ama diğer ırçların bölgelerine de gidebiliyosun quest chain diye bişey olmadığından personel quest tamamen seninle alakalı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben ne dedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Masticore said: Birşey sorucam. Sylvari,Norn ve Asura ile oynadım şimdiye kadar. Slyvari,norn'un questleri kolay Asura'nin ki karışık gördüğüm kadarıyla (lvl 20) .Bu böyle gidecek mi yoksa belli bir lvl'dan sonra quest alanları birleşiyormu ? L40 civarı sanırım birleşiyor. Şöyle ki: L30-40 arası bir zone L35-45 arası bir zone L40-50 arası bir zone . . . gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 evet.. ikinizide anladım :) ama personal q.'dan dolayı bir kaç lvl'da bir kendi race zone'una dönmek zorundasın gördüğüm kadarıyla yani çok zaman kaybı yaşatmıyormu ben gidip human zone'da kassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne acelen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zora gelemiyorum :) Zone'lar birleşiyorsa sıkıntı yok ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nornun qlar iyi gidiyo tıkır tıkır dümdüz geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 beyler stress teste girince eu server listesi geldi acaba bu benim game key'in EU versiyonu olduğu anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kime ne kadar girildiği, kimin kazandığı vs mail ile mi gelecek bu çekilişte? henüz giren çıkan yok da benim maile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 "Guild Wars 2 Türkiye: e-mail yolu ile katıldıysanız verdiğiniz adresten, Facebook yolu ile katıldıysanız Facebook'ta kayıtlı olduğunuz e-mail adresi yolu ile iletişim kurulacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://a.yfrog.com/img576/6003/hpjqh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Oyunu d&r dan almıştım hemen geldi active ettim keyi başladım dl da ama kac gb acep? Şuan 215k dosya kaldı dıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 15 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 şimdi oyunu aldık online olarak, bende en son betada oynadığım oyun yüklü, şimdi yeniden indirmeye gerek varmı? yani wow daki gibi test tarafı ayrı normal taraf ayrı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 benim emektar laptop kaldırır mı bunu? system Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model: R520/R522/R620 BIOS: Phoenix SecureCore(tm) NB Version 04LL.M021.20090803.Jay Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 4060MB RAM Card name: ATI Mobility Radeon HD 4650 ''system requirements lab'' oynayabilirsin diyor ama güvenmiyorum ona.birkaç ay önceki teste girmiştim bayaa kasmıştı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Oynarsın ama çok kötü performans alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Kaldırmıyor. Benim desktop'ta Core 2 Duo var, stress test'te baya sıkıntılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Olay sadece işlemcide bitmiyor ki. Benim laptopda core2duo(p8600); ama WvW'deki o hayvani kalabalıklar dışında hiç bir yerde kaldıramama sorunu yaşamadım. Grafik ayarlarım da ortanın bir tık altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 cooking genelde her oyunda oldugu gibi cıtır çerez bir craft skill'imi yoksa daha etken mi ? (potion ,alchem. fln yok o acıdan soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 q6600 8800gt ile rahat oynarmıyım oyunu aldım ama stress testleri kaçırdım deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 4 gb ram Core2Duo E7300 2.66 Ghz HD 5770 kastı bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Luriel said: q6600 8800gt ile rahat oynarmıyım oyunu aldım ama stress testleri kaçırdım deneyemedim. herşey lowda anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar