Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Daha önce bunu kullanıp 7 gün oynadıysak bir daha scroll of resurrection kabul edilemiyor dediler doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sadece 1 kere kullanabiliyosun tabii. zaten trial bile hesabi aktif hale getriyo ve sor patliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Fin said: auchindoun alliance atabilecek varsa pm kutun dolu :) bilgilerini bana at öm ile hallederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yolladım kutu dolmus silemedimde touchscreen kanser etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 inv ı attım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 not eligiblemış hesap neyse ya sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bir SOR atabilecek varmı hayrına..Sıkıntıdan girip bir bakıyım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mail adresini ver atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yıl 2013 demeye geldim, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ravencrest ally de var isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aralıktan beri girmiyorum sor atınca bişi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu olay napıodu ya biri hatırlatsa ya, herseyini yazarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 biri yollasın lan bakalım noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 emailini pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bu scroll hala çalışıyor mu ya, ben bir kere kullanmıştım geçen sene ekimde mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Var mı elinde scroll olan? Yaklaşık 2 yıldır inaktif durumda hesabım,birkaç gün önce mists of pandaria 10 günlük trial açtım,fena bulmadım ve dönmeyi planlıyorum. Hem 1 tane karakteri instant 80 level yapabiliyomuşuz scroll gelince,sizin de mountunuz olur işte win-win. [email protected] hesap emailim. pm atın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Anubisath said: Var mı elinde scroll olan? Yaklaşık 2 yıldır inaktif durumda hesabım,birkaç gün önce mists of pandaria 10 günlük trial açtım,fena bulmadım ve dönmeyi planlıyorum. Hem 1 tane karakteri instant 80 level yapabiliyomuşuz scroll gelince,sizin de mountunuz olur işte win-win. [email protected] hesap emailim. pm atın plz. Gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 trial açtıysan ve trial süresi geçtiyse gg, eğer trial içinde olsaydın supporttan kaldırtabilirdin ama şu an scrollu kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 trial süresi içinde şuan 6 gün daha,kaldırtayım mı ticket açıp madem hmm evet olmadı,ticket üzerinden halledicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Heh bu mevzuya dair ticketımsı bi form varmış support kısmında. Free time aldığım için scroll alamıyorum başlığı. Onu dolduracağım şimdi,hallederler diye umuyorum. Scroll gönderen kişinin karakter ismini,serverını,bi de emailini soruyor. Scroll gönderen arkadaşlardan biri bu bilgileri pmden atabilir mi,doldurayım şu formu işimiz hallolsun ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 İstersen Twisting Nether Horde tarafında güzel bir guildimiz var, katılmak istersen orada aç karakterini. Hem progress'e de adam lazım. Softcore raid yapıyoruz. Beklerim pati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Anubisath said: Heh bu mevzuya dair ticketımsı bi form varmış support kısmında. Free time aldığım için scroll alamıyorum başlığı. Onu dolduracağım şimdi,hallederler diye umuyorum. Scroll gönderen kişinin karakter ismini,serverını,bi de emailini soruyor. Scroll gönderen arkadaşlardan biri bu bilgileri pmden atabilir mi,doldurayım şu formu işimiz hallolsun ^__^ Pm ile gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Outland Ally tarafinda isteyen varsa mesajlasin itina ile yollayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Account Türkiye'ye kayıtlı olunca atılamıyordu sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 atılıyor sanırım. emin değilim. benimki fransa menşeili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar