liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 edit: 1 önceki sayfaya hitaben Tamam benim de amacım aynı işte. Maksat iyi bir şehir kurmak değil mi? E-Evet benim de öyle? Durup baştan milimetrik hesap kasmaktansa, ki o plan da sonradan hayli sicacaktir büyük ihtimal, şehir merkezi olarak kullanmayacağın bir kasaba döşersin. Ordan gazillion vergiyi toplayıp yavaş yavaş şehri kurmaya başlarsın. İlle de hörra en iyi binaları dikeyim de oyun bitsin demiyorum bak. 50k dolarla (somohedehödö) mı başlıyorsun mesela? Onun yerine 2 gecede 1 milyonla başlamış oluyorsun direkt. Şehri kurarken yine sorunların olacaktır tabi ama yok şuraya bu yolu çekseydim de param yoktu da şöyle planlasaymışsım şimdi şehri dağıtacağım derdini ortadan kaldırıyor bu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oyunu bu kadar ciddiye alanlara bir lafım var: Ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 agaoglu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 HQ için kar etmeye çalışmaktan baydıysanız ve biraz paranız varsa import edin, sonra geri export lol 2 milyon dolarlık satış yapıp yarım saatte 2hq yu son seviyeye getirdim ayrıca bu felaketler sadece evleri yıkıyor eskisi gibi herşeyi yoketmiyor, süs niyetine, universitemin ve city hallun ortasından tornado geçti ama bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ne kötü bir şehir görüntüsü o son SS ya, şu mu yani yapabildiğiniz "şehir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 cennetten güzel bi bahçe yapayım o zaman bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ortadan central park geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ya şu populasyon ile işçi oranını düzeltsinler sinir oluyorum. Yani ince ince kuruyorum, bir ara sapıtıyor sonra toparlaması da zor oluyor. Koca şehirde her türlü iş imkanı var, tek bir tane ev mutsuz parası yok, çıldırıcam iş beğendiremiyoruz beyefendilere. Sonra paramız yok diyo, e çek git kardeşim senle mi uğraşcam. sonunda yıktım park kurdum oraya. Ne halleri varsa görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 isci oranları soyle yani simdilik oynarken 30k ya kadar %20-30 arası calsııyo populasyonun 60 70k yı gecince halkın %10 u calısıyo. commercial ihtiyac industry ihtiyacın tam olarak yarısıymıs simdi ss ime baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 iş yok diye param yok demiyo onlar, evden işe gidene kadar gün bitiyo o yüzden diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ctrl+z lazim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet ya onu ben de çok aradım. alt menüden bişey seçerken misclickle gökdelenin üstüne çocuk parkı kondurduğunda içinden bi parça kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 öte yandan adamın birisi dev tool'la oyunun online drm olayını kırmış ehueh: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sende bunu yaparsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 valla bu oyunu benim kadar bekleyen, ilk sayfalarda benim kadar savunan çok azdır burada. o nedenle önceki sayfalardaki resimdeki gibi mahalle boyutuna indirgemeleri bile kahretti beni. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yok onu anliyorumda kaede falan paylasmisti o drm free kirma olayini. bu yuzden iste oyun konulari bir turlu duzene girmiyor. devamli son 1-2 sayfa okunup onun ustune bir post atiliyor ama zaten o tartisilmisti. ne bileyim devamli ayni konudan herkesin bir yeni konu acmasi gibi :( simdi bunu tartisiriz 2-3 sayfa sonra oyunu oynayanlar oyun icinden muhabbete baslar sonra 5-10 sayfa sonra gene ayni konu bir video ile karsimiza gelir. buradaki tartismanin ana sebebi bu zaten. acikcasi Sam genel beklenen major oyunlarin bir ana konusu birde eger gerekirse bir diger topikle oyunu yerle bir etme konusu olsa iyi olur :) misal skyrim , simcity, Da serisi, Ma serisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sam said: valla bu oyunu benim kadar bekleyen, ilk sayfalarda benim kadar savunan çok azdır burada. o nedenle önceki sayfalardaki resimdeki gibi mahalle boyutuna indirgemeleri bile kahretti beni. :/ Of ya of. Mal EA. Sddfgfs NFS serisinin porsche 2000 ve underground 2sine kadar cok severdim EA'i. Sonra nfs de sacmasapan oldu, ben de oyunlardan iyice uzaklastim. Sanirim bu konuda baya dinozor kaldik.. EA'in isleri batirma kabiliyetinin bu kadar oldugunu bilemedim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 esasen bu yerle bir etme olaylarının oyunun doğrudan kendiyle alakalı değilse, ("ah bu sektör ne hale geldi" feveranı içeriyorsa mesela) axe'ın açtığı gibi kendine özel başlıklarda konuşulmasını salık veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Şehir boyut olarak sıkıntılı değil, region sistemi sayesinde daha bile mantıklı olmuş. Tek bir şehirde hem turzim hem endüstri olmaması aslında tarımda eklicektimde malesef.. Ha bide abuk subuk bir yerde kesilen şehir limiti garip daha büyük olarak kullanılabiliceği belli ilken DRM rahatsız olmasın diye kısmak, cheetah hızı kapamak gibi şeyler cıvık. Oyun bugcity evet dün bizzat, genelde bug aramaktansa eğlenmek için oynarım fakat bariz bir şekilde oynamayı engelleyen ürettiğim malların kaybolması gibi buglar vardı. Demek istediğim oyun DRM'siz dolayısı ile bu tip buglarsız çıksa piyasaya bu kadar flame olmazdı. Adamlar kötü oyun değil yaptıklarını oyunu kötü release ettiler, son yılların modasına uyum son hız devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 universitelerin research hizlari icerdeki ogrenci sayisi ile dogru orantili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet o yuzden uni sehrinde pop u yuksek tutmaya calısıyo izledigim herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 razzRaziel said: 400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpgfull residencial mı bu aralarda commercial da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben anlamadım ki, density 3 hala nüfüs 120k'nın üzerine çıkmıyor. her yer residential. bir önceki şehirde o kadar hızlı 250k'a çıkmıştım ki. her yer high wealth diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar