Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Estelio said:

Bilgisayarı internete bağlı olmayan biri mi var aramızda? Ayrıca heryer wifi da kaynıyor. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz..

Oyundaki tek sorun bana gore sehirlerin silinmesi (unable city sorunu) bu düzelirse oyun gayet "eğlencelik"

Daha profesyonel düşünenler eski oyunları oynasınlar madem.

sen anaokulunda oynasan yada mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

Estelio said:
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz..

EA'in yalan söylemesinin. Oyunda AI olmamasının. Skyrim npclerinin bile simlerin yanında dahi kalmasının.

said:
Oyundaki tek sorun bana gore sehirlerin silinmesi (unable city sorunu) bu düzelirse oyun gayet "eğlencelik"

Çünkü sen yeni nesil farmville oyuncususun. Yetebileceğin oyun ancak sc13. Bizi kesmiyor

said:
Daha profesyonel düşünenler eski oyunları oynasınlar madem.

Oynuyoruz zaten, bu senin "zevklerinle" dalga geçmemize ve oyunu eleştirmeye engel değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha gercek nufus ile oyunun gosterdigi fake nufus, fabrikalarin adam bulamamasinin nedeni buymus demeh :)

simcity.GetFudgedPopulation = function (a) {
a = "undefined" !== typeof a ? a : simcity.gGlobalUIHandler.mLastPopulation;
if (500 >= a) return a;
if (40845 a = Math.pow(a - 500, 1.2) + 500;
return Math.floor(a)
};

Sosyal ağlarda paylaş

sen tam olarak neyi eleştiriyorsun?

EA'yı herkes eleştiriyor. Oyunu herkes eleştiriyor. Herkes kendi fikrini belirtip, kendi deneyimini paylaşıyor. 3-5 tane de adam var sabit bir şekilde gelip ona buna laf atıp, kendi gereğinden fazla şişmiş egolarını ve düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor. herkes konu ile ilgili o kişilerin fikir ve düşüncelerini anladı. şahsen ben saygı da duyuyorum düşüncenize. oyunu beğenmeme hakkına sahipsin, satın almayarak tepki gösterirsin, atılan her dirt parçasını alır buraya koyarsın. fakat zevk alan adama neden sataşıyorsun ki?

nereden geliyor bu tanrı kompleksi benim bildiğim doğru başka herşey yanlış, benim dediğimin aksini söyleyeni ezerim takıntıları? forum anlayışı artık laf dalaşına girip, kendi fikrinin dışındaki fikir belirtenleri ezmeye çalışmak mı oldu? başka insanların fikrine saygı duymuyorsan neden foruma gelip yazı yazıyosun ki? amaç sadece farklı düşünenlere gelip taş atmak mıdır.

liseli çocuklar gibi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

zevk alan adama neden sataşıyorsun ki?

Bu yanlış yoldan dönmeyip oyunları satın almaya devam ettikçe oyun piyasayını, dolaylı olarak da insanlığın kültür birikimini ve iyiye ve doğruya olan yolculuğunu baltalıyorsunuz. Gerçek ışığın yani kaliteli bilgisayar oyunlarının yolunda yürünmesi piksel sayarak pong oynayan atalarımıza borcumuz.

bingildak said:
nereden geliyor bu tanrı kompleksi benim bildiğim doğru başka herşey yanlış, benim dediğimin aksini söyleyeni ezerim takıntıları?

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/508/616/01f.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bu yanlış yoldan dönmeyip oyunları satın almaya devam ettikçe oyun piyasayını, dolaylı olarak da insanlığın kültür birikimini ve iyiye ve doğruya olan yolculuğunu baltalıyorsunuz. Gerçek ışığın yani kaliteli bilgisayar oyunlarının yolunda yürünmesi piksel sayarak pong oynayan atalarımıza borcumuz.

http://www.youtube.com/watch?v=TMTkedIUX8U
Sosyal ağlarda paylaş

DRM'den çok diğerleri koydu bana

1- Oyunun fiyatı
2- Küçük alan
3- EA'in DLC'leri gömecek olması.

Server'ların patlaması çok rahatsız etmedi beni şahsen, 5-10 gün sorun olsa da rahatsız etmez beni. Ha EA'in gerizekalılığı tabii ama almama sebebi değil.

p.s.: bu başlıkta en fazla Norak'a küfrediyorum. SS atınca elim ayağım gidiyor, kendimden geçiyorum. Adamı banlasak iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru yol trade'le ore alıp, alloy satmakmış. Durup dururken kazandığım 1 milyonu da yeni başlayacağım kültür şehrine hediye ettim =/ İleride freight taşımak gerekir diye havaalanı falan bile kurdum =/ Şimdi bana tek gereken şey eğitim ve sanayide çalışacak tonla adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...