screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3 sene dolmadan yerdeki oili bitirdim baya iyiymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Estelio said: Bilgisayarı internete bağlı olmayan biri mi var aramızda? Ayrıca heryer wifi da kaynıyor. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz.. Oyundaki tek sorun bana gore sehirlerin silinmesi (unable city sorunu) bu düzelirse oyun gayet "eğlencelik" Daha profesyonel düşünenler eski oyunları oynasınlar madem. sen anaokulunda oynasan yada mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Finans danışmanım gelir seviyen kırmızı ama raad ol ticaretten koyuosun parayı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sam said: yazınızı editleseniz de görüyoruz ne yazmışsınız, kaçış yok. banhammer inecek gene, kullandığınız üsluba özen gösterin. ayıp insanların özellerine göz atmak, geçmişlerini ve pişmanlıklarını deşmek. şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Estelio said: Neyin tartışmasını yapıyorsunuz.. EA'in yalan söylemesinin. Oyunda AI olmamasının. Skyrim npclerinin bile simlerin yanında dahi kalmasının. said: Oyundaki tek sorun bana gore sehirlerin silinmesi (unable city sorunu) bu düzelirse oyun gayet "eğlencelik" Çünkü sen yeni nesil farmville oyuncususun. Yetebileceğin oyun ancak sc13. Bizi kesmiyor said: Daha profesyonel düşünenler eski oyunları oynasınlar madem. Oynuyoruz zaten, bu senin "zevklerinle" dalga geçmemize ve oyunu eleştirmeye engel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hic buyutmuyorum sehrimi oyle koy gibi 500-600 kisi izliyorum rahatlatiyor adami :) arada bahce koyuyorum sevindiriyorum tipleri. bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ne çok sorunlu insan varmış arkadaş forumda*, nedir bu agresiflik. http://i222.photobucket.com/albums/dd239/abadiel/Wierd%20shit/sand-in-my-vagina.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 siz,skype filan acip ordan oynayin yazisin,kaldiramiyorsa bunyeniz elestirileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aslinda bir elestri konusu acilmisti ama kitlendi. ne guzel bir ayrimdi o aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Aha gercek nufus ile oyunun gosterdigi fake nufus, fabrikalarin adam bulamamasinin nedeni buymus demeh :) simcity.GetFudgedPopulation = function (a) { a = "undefined" !== typeof a ? a : simcity.gGlobalUIHandler.mLastPopulation; if (500 >= a) return a; if (40845 a = Math.pow(a - 500, 1.2) + 500; return Math.floor(a) }; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sen tam olarak neyi eleştiriyorsun? EA'yı herkes eleştiriyor. Oyunu herkes eleştiriyor. Herkes kendi fikrini belirtip, kendi deneyimini paylaşıyor. 3-5 tane de adam var sabit bir şekilde gelip ona buna laf atıp, kendi gereğinden fazla şişmiş egolarını ve düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor. herkes konu ile ilgili o kişilerin fikir ve düşüncelerini anladı. şahsen ben saygı da duyuyorum düşüncenize. oyunu beğenmeme hakkına sahipsin, satın almayarak tepki gösterirsin, atılan her dirt parçasını alır buraya koyarsın. fakat zevk alan adama neden sataşıyorsun ki? nereden geliyor bu tanrı kompleksi benim bildiğim doğru başka herşey yanlış, benim dediğimin aksini söyleyeni ezerim takıntıları? forum anlayışı artık laf dalaşına girip, kendi fikrinin dışındaki fikir belirtenleri ezmeye çalışmak mı oldu? başka insanların fikrine saygı duymuyorsan neden foruma gelip yazı yazıyosun ki? amaç sadece farklı düşünenlere gelip taş atmak mıdır. liseli çocuklar gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Off daha neleri çıkacak bu oyunun acaba... EA'yı seven üstüne toprak atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kafadan mimari dlc packleri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 nüfüs geçişlerini yumuşatmaları gerek zaten ya, density 1'den 2'e geçerken nüfüs alakasız saçma sapan patlıyor. bir bakıyorsun 30k bir bakıyorsun 100k. birden hizmet talepleri 3-4 katına çıkıyor, neye uğradığını şaşırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 nufusun hatalı oldugu basından belli zaten. direk agent sacmalıgı oldugu da belli. 120k nufus var 10ksı calısmıyo hepiniz mi ev kadınısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bingildak said: zevk alan adama neden sataşıyorsun ki? Bu yanlış yoldan dönmeyip oyunları satın almaya devam ettikçe oyun piyasayını, dolaylı olarak da insanlığın kültür birikimini ve iyiye ve doğruya olan yolculuğunu baltalıyorsunuz. Gerçek ışığın yani kaliteli bilgisayar oyunlarının yolunda yürünmesi piksel sayarak pong oynayan atalarımıza borcumuz. bingildak said: nereden geliyor bu tanrı kompleksi benim bildiğim doğru başka herşey yanlış, benim dediğimin aksini söyleyeni ezerim takıntıları? http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/508/616/01f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Isin zor axe, zor bir yola bas koymussun. Basarilar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oh 40 saat oynarken aldıgım keyifler bambaska ohhhhyeasdasdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 axedice said: Bu yanlış yoldan dönmeyip oyunları satın almaya devam ettikçe oyun piyasayını, dolaylı olarak da insanlığın kültür birikimini ve iyiye ve doğruya olan yolculuğunu baltalıyorsunuz. Gerçek ışığın yani kaliteli bilgisayar oyunlarının yolunda yürünmesi piksel sayarak pong oynayan atalarımıza borcumuz. http://www.youtube.com/watch?v=TMTkedIUX8U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Lol bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DRM'den çok diğerleri koydu bana 1- Oyunun fiyatı 2- Küçük alan 3- EA'in DLC'leri gömecek olması. Server'ların patlaması çok rahatsız etmedi beni şahsen, 5-10 gün sorun olsa da rahatsız etmez beni. Ha EA'in gerizekalılığı tabii ama almama sebebi değil. p.s.: bu başlıkta en fazla Norak'a küfrediyorum. SS atınca elim ayağım gidiyor, kendimden geçiyorum. Adamı banlasak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Doğru yol trade'le ore alıp, alloy satmakmış. Durup dururken kazandığım 1 milyonu da yeni başlayacağım kültür şehrine hediye ettim =/ İleride freight taşımak gerekir diye havaalanı falan bile kurdum =/ Şimdi bana tek gereken şey eğitim ve sanayide çalışacak tonla adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 politikaya çekmeyin tartışmaları bu bölümde. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ya gözünüzü seveyim bi saçmalamayın ama. AKP falan ne alaka, konu SC 2013 be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://img577.imageshack.us/img577/8517/spark20130314172453.png resim isteyenlere de şöyle koyayım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar