Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o bug deil yalnız.. baya öle olsun diye yapmıslar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eet öyle işte su yeraltına gidiyor tekrar ordan çekip kullanıyorsun, Sewage Treatment Plantın etrafı hep su zaten bir süre sonra dikkat ederseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gercekte de amac o degil mi zaten, suyu geri donusturmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yoo çekip çekip kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cappy şebekeden çekip suyu dolduruyormuş diyorlardı bir ara, onu getirdiniz aklıma lol. of şu capitalism'in de yenisi çıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eskiden pompa filan vardi, simdi koyuyosun kuleyi emiyo suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Alttan alta cinsel hayatımızı bitiriyorlar, pompayı kaldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Oyuna RMAH gelecekmiş, suyu pompayı dlcye kalmadan direk parayla satacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aparat cikarsinlar musluktan baglayalim suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Join Game diyince sadece tek bir region filtrelenmiş şekilde gözüküyor bende 2 gündür -_-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bingildak said: baksana bir şehrin kaç garbage üretiyor günlük. bende 25k diyor. 0 industry. baktım: 4663 garbage can 12k recycle bin 258k nüfus, industry yok, çöb yada kirlilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 norak tekno sehri mi kurdun? Galiba suan herkes onu yapıyo bi ben cozemedim nasıl oldugunu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Norak bende nasıl seninkinin 4 katın çöp oluyor ya. nüfüs yarı yarıya? çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bilmiyorum :p yanlış yere bakmadım di mi? şu bilmemkaç bins collected falan var hani ordaki toplanmadan önceki rakamlar bunlar (%80i falan toplanıyor bunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eğitimle alakalı. sim'leriniz educated ise daha az su ve elektrik tüketip, normal çöp yerine recyle çöp üretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hatta şöyle: http://img405.imageshack.us/img405/7024/spark20130312022526.png evt su şeyi çöpün ve kanalizasyon ve geridönüşüm şeyinin yanında lol. çöp sıfır, oluşanda zaten yanıyor anında ve low pollution, hepsi temiz, ground pollution bile yok, arıtmadan gelen su tükettiğimden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bingildak said: tövbe sakın ha: oyun berbat, rezil, pis, kaka. EA Sucks! DRM Sucks! simcity bile değil bu oyun, simville, antfarm oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim. Iki tane sehrim 150k nufusta server tarafinda wipe yemeseydi ben ufak alan ve aptal komsulara ragmen eglenceli en azindan falan diye destek cikardim da ya 59 dk timer goruyorum ya da login ediyorum tum region sirra kadem basmis, oyunu ne sehri yahu diye aptala yatarken buluyorum. Bir saat oncesine rollvackli bildugum da cok oldu. Ben en iyisi kuzeu amerika serverlarina geceyim. Onlari daha once adam ettiler gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Recycling center da pkastik abandim exportluyorum. Metalin parasi falan nasil? Buyutmeye deger mi? Industry varsa iceride kullanilabiliyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu arada EA'in hatasını gayet güzel özetliyo eleman: http://www.digitaltrends.com/gaming/origins-business-practices-not-simcity-and-always-online-gaming-is-eas-biggest-problem/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ya hocam iide bu ilk drm vakası değil ki yani amaaan niye alıyonuz? sizinkide bile bile lades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mmo gibi olmus ucundan guzel iste. Single offline var bir suru sc4 citiesxl vs.. Ben begendim bu sekilde. p2p mmo city building. Digerlerini oynayin sevmedi iseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 screwy said: abi tourist dedigin diger sehirlerden geliyor iste. o yuzden turistin yok. ya kendi bi tane High residence sehir kurucaksın ve shopa ihtiyac duymalarına sebep olucaksın ki senin diger sehrine gelcekler ya da arkadasın kurucak oyle bi sehir. ya da oturup international airport acıcaksın diger oyunlardan tourist gelcek tourist gelcek sehre de mumkunse tren ucak troleybus otobus ferry gibi herseyi kuruyosun ki a ben nası gidicem demiyo abiler. Bence böyle olaylar çok keyifli hale getirmiş oyunu. DRM olayı berbat ön hazırlık sıfır onlara diyecek şey yok ama gerçek hayattaki birçok şeyi bulabiliyoruz. Misal Türkiyeye gelen fakir turistler gibi neden çünkü komşu ülkeler fakir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 türkiyeye komşularından turist gelmiyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 32 yıllık hayatımda tüm simcity'ler dahil hiç simcity oynamamış biri için çok güzel bir oyun olmuş diyebilirim başından kalkamıyorum hatta akşam olsa da oynasak diyorum :) Yeni başladım 10-11k 'lık bir nufus var. Direk petrol çıkarıp varil varil satıyorum. Sormak istedigim bu petrol bir süre sonra bitiyormu? Bir de daha karlı trade mi yapsam neler en güzel gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oil'i işle sat, hatta yumurtalıklarına güveniyorsan tech kullanarak işle, processor fln yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar