Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

hatta şöyle:

http://img405.imageshack.us/img405/7024/spark20130312022526.png

evt su şeyi çöpün ve kanalizasyon ve geridönüşüm şeyinin yanında lol.

çöp sıfır, oluşanda zaten yanıyor anında ve low pollution, hepsi temiz, ground pollution bile yok, arıtmadan gelen su tükettiğimden fazla
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

tövbe sakın ha:

oyun berbat, rezil, pis, kaka. EA Sucks! DRM Sucks! simcity bile değil bu oyun, simville, antfarm

oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim.

Iki tane sehrim 150k nufusta server tarafinda wipe yemeseydi ben ufak alan ve aptal komsulara ragmen eglenceli en azindan falan diye destek cikardim da ya 59 dk timer goruyorum ya da login ediyorum tum region sirra kadem basmis, oyunu ne sehri yahu diye aptala yatarken buluyorum. Bir saat oncesine rollvackli bildugum da cok oldu.

Ben en iyisi kuzeu amerika serverlarina geceyim. Onlari daha once adam ettiler gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

abi tourist dedigin diger sehirlerden geliyor iste. o yuzden turistin yok. ya kendi bi tane High residence sehir kurucaksın ve shopa ihtiyac duymalarına sebep olucaksın ki senin diger sehrine gelcekler ya da arkadasın kurucak oyle bi sehir.

ya da oturup international airport acıcaksın diger oyunlardan tourist gelcek

tourist gelcek sehre de mumkunse tren ucak troleybus otobus ferry gibi herseyi kuruyosun ki a ben nası gidicem demiyo abiler.

Bence böyle olaylar çok keyifli hale getirmiş oyunu. DRM olayı berbat ön hazırlık sıfır onlara diyecek şey yok ama gerçek hayattaki birçok şeyi bulabiliyoruz. Misal Türkiyeye gelen fakir turistler gibi neden çünkü komşu ülkeler fakir!
Sosyal ağlarda paylaş

32 yıllık hayatımda tüm simcity'ler dahil hiç simcity oynamamış biri için çok güzel bir oyun olmuş diyebilirim başından kalkamıyorum hatta akşam olsa da oynasak diyorum :)

Yeni başladım 10-11k 'lık bir nufus var. Direk petrol çıkarıp varil varil satıyorum. Sormak istedigim bu petrol bir süre sonra bitiyormu? Bir de daha karlı trade mi yapsam neler en güzel gidiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...