Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

mapın ufak olması oyuna çok ciddi bir zorluk katıyor, tam olarak planlama yapmak zorunda kalıyorsun, yoksa o twitch ağlayan adamlar gibi high density, high income'lı plazaları yıkıp yerine grade school yapmak zorunda kalırsın. micro management getirmiş oyuna bir bakıma. tabii ki sc'nin özgürlük olduğunu kabullenmiş bir nesil bunu bu şekilde görmeyecek. shitstorm gelmeden hemen disclaimer geçeyim : feat olduğunu düşünmüyorum, amaçlanarak yapıldığını düşünmüyorum, kesinlikle sc4 daha iyiydi. SC = özgürlük, kahrolsun EA.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bilmiyorsam (ki hiç denemedim, sadece öyle gördüm diye hatırlıyorum), normalde hiçbir upgrade yapmazsan freightları export edemiyorsun trade depot üzerinden. eğer trade HQ atarsan trade depot ve port üzerinden freight ihraç edebiliyordun diye hatırlıyorum sanki.

bu arada son şehirde mapın dışlar bölmelerini boş bırakıp ağaç yığdım, polution ciddi anlamda yavaşladı hatta bir ara tamamen yok oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsede trafik buglanıyor mu? 3-4 kere yakaladım, bir kavşakta kilitleniyorlar ve hiçbir araç bir taraftan diğerine geçmiyor. o avenue öylece kalıyor.. 3 ambulance, 2 wellness, 4 polis arabası avenue'de kilitlenmiş şehir kan ağlıyor.. serverside bağlantı falan mı kopuyor acaba nedir anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

terrain editor bi yerden sonra sacmalik, ha kendi mapini yaratma olayi olmamasinin sebebi belli, artik bunlari konusmanin bi manasi yok.

niye saçma olsun ki? şehrin ortasına dağ yapmanın yada deniz yapmanın nesi cheat mode? terran modla şehri tamamen dümdüz şekile getirmediğin sürece yaptıklarının hiçbir katkısı yok ki sana
Sosyal ağlarda paylaş

çöp: full kamyon, 1 yakıcı baca, recycle (full kamyonlu gene), 250k nüfüslu şehirde tek çöplük var şu an, oda boş lol

hospital dandik ya bide 245223$ masrafı var ben 3-4 tane clinic yaptım updatesiz bide, arada maxisman i de gönderiyorum save injured falan diye, yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim üzüldüğüm nokta burası gibi oyunlar konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm, belli prensipleri olan insanların yer aldığı bir forumda bile belli bir kısmı gidip parayla DRM manyağı ve sırf EA dayatması olarak köy yönetme oyununa dönen bir oyun alabiliyor. şehir dediğin şeyde 8 sokaktan fazla olur arkadaşım bir kere.

burada bile 20 tane falan alan oluyorsa oyunu, elbette ki simcity 5 milyon satacak ve ileride bütün oyunların DRM olmasının önü açılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

çöp: full kamyon, 1 yakıcı baca, recycle (full kamyonlu gene), 250k nüfüslu şehirde tek çöplük var şu an, oda boş lol

hospital dandik ya bide 245223$ masrafı var ben 3-4 tane clinic yaptım updatesiz bide, arada maxisman i de gönderiyorum save injured falan diye, yetiyor.

1 tane çöplük, full kamyon + 3 baca, 1 recycle center full upgrade + kamyon. yetmiyor? baksana bir şehrin kaç garbage üretiyor günlük. bende 25k diyor. 0 industry.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...