bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 mapın ufak olması oyuna çok ciddi bir zorluk katıyor, tam olarak planlama yapmak zorunda kalıyorsun, yoksa o twitch ağlayan adamlar gibi high density, high income'lı plazaları yıkıp yerine grade school yapmak zorunda kalırsın. micro management getirmiş oyuna bir bakıma. tabii ki sc'nin özgürlük olduğunu kabullenmiş bir nesil bunu bu şekilde görmeyecek. shitstorm gelmeden hemen disclaimer geçeyim : feat olduğunu düşünmüyorum, amaçlanarak yapıldığını düşünmüyorum, kesinlikle sc4 daha iyiydi. SC = özgürlük, kahrolsun EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 arcane said: biri bana şunu açıklasın pliz. fabrika "we need a place to ship our freight" spamliyor. 2 blok ötede boş freight deposu var. neler oluyor? bunu ben de tam cozemedim, commercial yap biraz, oralara gidiyo galiba freightlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 e abi nasıl iş depoda yer olmayınca da aynı mesajı söylüyor. üşenip 2. bir mesaj mı yazamamışlar über saçma dğeil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sabnırım depolarda freighte olan talebe gore mal alıyo, hanı regionda kullanıycaksa o mal depolarda stoklamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi küçük istanbulum var şehir boka batmış vaziyette lan, oyun gzüelmiş yanlız küçük olması rüzgar olayı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 1) commercial uzerinden musteriye sat, 2) trade`den freigh trading baslat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 satilicak yer olmadigi icin depo doluyodur, gene ayni seye cikiyo. freighti depoya koymak bisey kazandirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yanlış bilmiyorsam (ki hiç denemedim, sadece öyle gördüm diye hatırlıyorum), normalde hiçbir upgrade yapmazsan freightları export edemiyorsun trade depot üzerinden. eğer trade HQ atarsan trade depot ve port üzerinden freight ihraç edebiliyordun diye hatırlıyorum sanki. bu arada son şehirde mapın dışlar bölmelerini boş bırakıp ağaç yığdım, polution ciddi anlamda yavaşladı hatta bir ara tamamen yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cuce said: terran editörün, cheat mode olduğunu kabul etmek istemiyen ben değilim. Sunu deme gafletinde bulunacagina keske daha once hic Simcity oynamadigini soyleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 terrain editor bi yerden sonra sacmalik, ha kendi mapini yaratma olayi olmamasinin sebebi belli, artik bunlari konusmanin bi manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kimsede trafik buglanıyor mu? 3-4 kere yakaladım, bir kavşakta kilitleniyorlar ve hiçbir araç bir taraftan diğerine geçmiyor. o avenue öylece kalıyor.. 3 ambulance, 2 wellness, 4 polis arabası avenue'de kilitlenmiş şehir kan ağlıyor.. serverside bağlantı falan mı kopuyor acaba nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: terrain editor bi yerden sonra sacmalik, ha kendi mapini yaratma olayi olmamasinin sebebi belli, artik bunlari konusmanin bi manasi yok. niye saçma olsun ki? şehrin ortasına dağ yapmanın yada deniz yapmanın nesi cheat mode? terran modla şehri tamamen dümdüz şekile getirmediğin sürece yaptıklarının hiçbir katkısı yok ki sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cilgin tayyip projeleri onlar, belki bi de melih gokcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çok çılgın projeler bu devirde kaldırmaz bilgisayarlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 serverlar kaldirmaz herkesin projesini, farkli terrainini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Doğru ya adamlar haklı o zaman, bence bu boyut bile fazla olmuş aslında. Severlar kaldırmadı işte, yarısı kadar yapsalardı şehirleri tam olacaktı. Hem iyice zor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eldarla eldar olucaktim az kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 simcity 4 başlığı yok mu arkadaş, gına geldi qq okumaktan, oyun neyse o işte. iğrenç kötü oyunu oynayan insanlar oyunla ilgili şeyler paylaşabilir mi şurda milletin trajedisinden oyunu konuşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 100K'nın üzerin garbage'a nasıl çözüm buluyorsunuz ya? toplayıp yaksam bu sefer polution germ yaratıyor. hospital yaptım, tek bir disposal merkezinin pisliğine bile yetişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Recycle center yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dayanamadım bugun SC4 indinrdim suan yüklüyorum cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çöp: full kamyon, 1 yakıcı baca, recycle (full kamyonlu gene), 250k nüfüslu şehirde tek çöplük var şu an, oda boş lol hospital dandik ya bide 245223$ masrafı var ben 3-4 tane clinic yaptım updatesiz bide, arada maxisman i de gönderiyorum save injured falan diye, yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benim üzüldüğüm nokta burası gibi oyunlar konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm, belli prensipleri olan insanların yer aldığı bir forumda bile belli bir kısmı gidip parayla DRM manyağı ve sırf EA dayatması olarak köy yönetme oyununa dönen bir oyun alabiliyor. şehir dediğin şeyde 8 sokaktan fazla olur arkadaşım bir kere. burada bile 20 tane falan alan oluyorsa oyunu, elbette ki simcity 5 milyon satacak ve ileride bütün oyunların DRM olmasının önü açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Namessar said: lol http://www.amazon.com/review/R3BQ88T77DIPNS/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R3BQ88T77DIPNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Norak said: çöp: full kamyon, 1 yakıcı baca, recycle (full kamyonlu gene), 250k nüfüslu şehirde tek çöplük var şu an, oda boş lol hospital dandik ya bide 245223$ masrafı var ben 3-4 tane clinic yaptım updatesiz bide, arada maxisman i de gönderiyorum save injured falan diye, yetiyor. 1 tane çöplük, full kamyon + 3 baca, 1 recycle center full upgrade + kamyon. yetmiyor? baksana bir şehrin kaç garbage üretiyor günlük. bende 25k diyor. 0 industry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar