eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Simcity4: şehir kurmaca, Simcity 2013: karınca çiftliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 karınca çiftliği de iyidir, karınca karınca diye diye x-com patiyi bile sömürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 map size yuzunden 30 dolara bile kiyamadim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abow, server gidiyo lütfen oyundan çıkın dedi şimdi gdfs negzel mutlu radyoaktif halkımla yaşıyordum :/ http://img812.imageshack.us/img812/1384/spark20130311143924.png bide great works açtım solar farm onada malzeme gönderiyorum, ne kadar enerji ürettiğini de yazsaymış bide iyimiş, ama su problem, 250k+ olduk su bitiyo. great worklerden birini baraj yapsalarmış keşke 5 dolar dlc olur kesin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Xenus said: map size yuzunden 30 dolara bile kiyamadim sahsen bu. sc4'teki en küçük map kadar binaları ölçekleyince aşağı yukarı. oradaki en büyük map ise en küçüğün 16 katı. kusura bakmasınlar da tek tek her sim ne yiyor ne içiyor map size kadar önemli değil. şaşırmışlar öncelikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oha bu iyimiş: You can gain infinite water by placing a Water Pumping Station next to a Sewage Treatment Plant. The treatment plant will treat the sewage and release it into the water table. The pumping station will then take that water and use it in the city. Beware of sewage overflow. deneyeyim bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 daha o begenmediginiz kucuk mapleri manage edemiyo millet, durun. tabi bi de region olayi var. buyuk sehir yerine, birbirine bagli, bagimli birden fazla sehri idare etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli, ticaret falanda baya detaylı olduğu için bir sürü bina gerekiyor ondada, (sadece düz kömür çıkarıp satıyorsanız gereksiz tabi bu) son seviyede düzgün bir ticaret sistemi için en az 2-3 şehir ortak çalışması lazım benim gördüğüm kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 O kadar Simcity muhabbetinden sonra gidip Simcity 4 alayım bari... Canım çekti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Norak said: yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli olay bu zateni onceki sclerde deve gibi haritada, neyi nerey koyduğunun onemi yokki. nucleer sızıncı haritnaın ortasıan gelmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cuce said: Norak said: yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli olay bu zateni onceki sclerde deve gibi haritada, neyi nerey koyduğunun onemi yokki. nucleer sızıncı haritnaın ortasıan gelmiyodu 00:42 direk. http://youtu.be/9P2zkzXX3XE?t=42s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 terran editörün, cheat mode olduğunu kabul etmek istemiyen ben değilim. city builderların en güzel haritaları en guzel oyunları hep oyuncunun elini kısıtlıyan hall4eri olmustur. en önemli kozda alanı kısıtlamaktır. sclerde 1000x1000lik haritanın 250x250'sini kaplıyan sehirler 1000x1000'i kaplıyan arasında bir işleyiş farkı yok. bunu görmemek için kör olmak lazım. sorun deil zaten, zor geliyosa oyun sandbox modu var hersey beleş falan, kum mum takılırsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cüce çok yoracak bu thread seni sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cüce her mesajın falso. Simcity 4'de neyi nereye koyduğunun önemi yok mu yani? Herhangi bir şehir kurma oyununda planlamanın önemi olmama ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benide ekleyin origin_id : yusema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gercekten challenge isteyenler icin, sizi regionimiza bekleriz, yer sahipleri azmo, cons, screwy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oyun güzel. çok mızmızlandım almadan ama iyimiş. ha katiyen 50$ falan vermezdim ama 26$'a hint storedan olunca süper oldu. haftaya beleş oyunu bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 beles oyun olayi ne lan, bana cikmadi oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cuce said: terran editörün, cheat mode olduğunu kabul etmek istemiyen ben değilim. city builderların en güzel haritaları en guzel oyunları hep oyuncunun elini kısıtlıyan hall4eri olmustur. en önemli kozda alanı kısıtlamaktır. sclerde 1000x1000lik haritanın 250x250'sini kaplıyan sehirler 1000x1000'i kaplıyan arasında bir işleyiş farkı yok. bunu görmemek için kör olmak lazım. sorun deil zaten, zor geliyosa oyun sandbox modu var hersey beleş falan, kum mum takılırsınız işte. terrain editor = cheat mode?? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 fifa 2009 verirler beleş oyun niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: gercekten challenge isteyenler icin, sizi regionimiza bekleriz, yer sahipleri azmo, cons, screwy. ahaha, tamam işte biraz pişsin region gta6'yı orda yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: beles oyun olayi ne lan, bana cikmadi oyle bisey. serverlar stabil değil diye 18 mart'a kadar simcity alana ea beleş oyun verecekmiş katalogdan özür niyetine. detaylar belli değil. şu an bişi gözükmemesi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eldar said: cüce her mesajın falso. Simcity 4'de neyi nereye koyduğunun önemi yok mu yani? Herhangi bir şehir kurma oyununda planlamanın önemi olmama ihtimali yok. e sc lerde yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 biri bana şunu açıklasın pliz. fabrika "we need a place to ship our freight" spamliyor. 2 blok ötede boş freight deposu var. neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar