Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

abow, server gidiyo lütfen oyundan çıkın dedi şimdi gdfs

negzel mutlu radyoaktif halkımla yaşıyordum :/
http://img812.imageshack.us/img812/1384/spark20130311143924.png

bide great works açtım solar farm onada malzeme gönderiyorum, ne kadar enerji ürettiğini de yazsaymış bide iyimiş,

ama su problem, 250k+ olduk su bitiyo. great worklerden birini baraj yapsalarmış keşke 5 dolar dlc olur kesin lol
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

map size yuzunden 30 dolara bile kiyamadim sahsen

bu. sc4'teki en küçük map kadar binaları ölçekleyince aşağı yukarı. oradaki en büyük map ise en küçüğün 16 katı.

kusura bakmasınlar da tek tek her sim ne yiyor ne içiyor map size kadar önemli değil. şaşırmışlar öncelikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

oha bu iyimiş:

You can gain infinite water by placing a Water Pumping Station next to a Sewage Treatment Plant. The treatment plant will treat the sewage and release it into the water table. The pumping station will then take that water and use it in the city. Beware of sewage overflow.

deneyeyim bakim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli,

ticaret falanda baya detaylı olduğu için bir sürü bina gerekiyor ondada, (sadece düz kömür çıkarıp satıyorsanız gereksiz tabi bu) son seviyede düzgün bir ticaret sistemi için en az 2-3 şehir ortak çalışması lazım benim gördüğüm kadarı ile
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli

olay bu zateni

onceki sclerde deve gibi haritada, neyi nerey koyduğunun onemi yokki. nucleer sızıncı haritnaın ortasıan gelmiyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Norak said:

yok ya ufak map olayı iyi gibi, 2345364km alan olmadığı için herşeyi istediğin gibi dikemiyorsun baya planlama vb lazım belli bi nüfustan sonra, her cm değerli

olay bu zateni

onceki sclerde deve gibi haritada, neyi nerey koyduğunun onemi yokki. nucleer sızıncı haritnaın ortasıan gelmiyodu

00:42 direk. http://youtu.be/9P2zkzXX3XE?t=42s
Sosyal ağlarda paylaş

terran editörün, cheat mode olduğunu kabul etmek istemiyen ben değilim.

city builderların en güzel haritaları en guzel oyunları hep oyuncunun elini kısıtlıyan hall4eri olmustur. en önemli kozda alanı kısıtlamaktır.

sclerde 1000x1000lik haritanın 250x250'sini kaplıyan sehirler 1000x1000'i kaplıyan arasında bir işleyiş farkı yok. bunu görmemek için kör olmak lazım.

sorun deil zaten, zor geliyosa oyun sandbox modu var hersey beleş falan, kum mum takılırsınız işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

terran editörün, cheat mode olduğunu kabul etmek istemiyen ben değilim.

city builderların en güzel haritaları en guzel oyunları hep oyuncunun elini kısıtlıyan hall4eri olmustur. en önemli kozda alanı kısıtlamaktır.

sclerde 1000x1000lik haritanın 250x250'sini kaplıyan sehirler 1000x1000'i kaplıyan arasında bir işleyiş farkı yok. bunu görmemek için kör olmak lazım.

sorun deil zaten, zor geliyosa oyun sandbox modu var hersey beleş falan, kum mum takılırsınız işte.

terrain editor = cheat mode??
wtf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...