DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben 25 dolara aldım zaten ea bu kadar olayın üzerine hindistandan alanları banleyip paraların üstüne çökerse olay çıkar, evde atıl duran 2 bilgisayarımı ea serverlarına yapılacak olan ddos attacklar için 24 saat cpushare ile açık tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 zaaa simcityi kaldırmışlar indian origin store'dan lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 too late. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yahey yahey.Son anda yetismisiz demek.Beles oyunu nasil aliyoruz saddsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kimin ne mal oldugunu cok guzel gosterdi bu konu,konsol bolumune gelip laf atmayin bu saatten sonra(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi herkes oyunu bi kavrasın sonra hep beraber aynı region'da birer şehir kaparız great work falan kasarız. yalnız garbage dump'da bug var lan bildiğin, çöp alanı dolduğunda silip yenisini yapıyorum yerine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 160k'ya vurdum, yer falan kalmadı yalnız oyun sokomana döndü. bir de bazı araçlar gerizekalı şekilde yolun ucundan u çizip geri dönüyor, boşa trafik yapıyolar. böle ufak tefek anlamsızlıklar var sağda solda. http://i.imgur.com/CFbVkqt.png şu gelir gider tablosunda yanlış bişeyler var mı ki sizin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ahaha bildiğin beceremedim. 90k insanda kitlendi bütcem, yenı utilityleri yapıcak para birikemedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Laaann.. O kadar küfrettim küfrettim bu ne biçim simcity diye.. Sonra 50 lira dediniz. Lan 50 lira ne açık mert korkusuz. Alırım ben oynamasam da benim hatun oynar dedim. Kaldırmışlar lan siteden. Hay şansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 data mapler filan ne guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 data maping info graphic olayını baya cözmüşer bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 razzRaziel said: 160k'ya vurdum, yer falan kalmadı yalnız oyun sokomana döndü. bir de bazı araçlar gerizekalı şekilde yolun ucundan u çizip geri dönüyor, boşa trafik yapıyolar. böle ufak tefek anlamsızlıklar var sağda solda. http://i.imgur.com/CFbVkqt.png şu gelir gider tablosunda yanlış bişeyler var mı ki sizin nasıl? bende onun uzerine bir de ucunda bina olan verolmayan kavsaga donme olayi var. oyun sc4 un aksine trafik konusunda bu ayrintilara dikkat etmiyor. sc2000 gibi, sadece yogunlugu hesaplamislar, ona gore uyduruk bir animasyon patlatiyorlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sabonis said: Sam said: sc13'te harita küçükse, yolların upkeep'i yoksa eleştireceğin şirket maxis. ha yok doggy'nin dediği gibi publisher "İLLA BÖYLE OLACAK" demişse drm için, işte o zaman ea, çünkü publisher müdahalesi mevcut. whoa whoa whoa. bunu EA'in dayattığını görebilmek lazım bence... dedikleri doğru ise server'da yapılıyorsa simülasyon hesaplamaları ve bunun için ufak şehirler lazım ise, zaten direk EA istemiştir. "hey dostum maxis küçük şehir olacak çünkü full DRM olacak ve bizim serverlar halledicek olayı pirate'ın önüne geçmek için" diyerekten herkes herseyin binasindan bir tane kuramasin, yer sinirli olsun ki birbirine muhtac olsunlar mantigi ile kurulmus duruyor. DRM den cok multiplayer koruklemek icin yapilmis hissiyati uyandirdi bende. ancak regional interaktivite neredeyse sifir. herkeste herseyden bir tane var. ortaya 16 tane bir halta yaramayan oynanmaz sehir ortaya cikiyor. bireysel takilmak isteyen oyuncuyu multiplayer a zorlayamazsin. sonu bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 screwy said: abi oyun guzel olmus drm zorunlulugu ve online zorunlulugu beni uzmedi oyuna farklı yaklasmama sebep oluyor. iste oyun 70 degil de 40 dolar olsaydı surda kimse aglamaz hep beraber 18 sehirli region ımızı kuruyor olurduk =)) ilk yaptigim sehirdeki 4 saatlik bir oyunum server tarafindan ucuruldu, hic yokmus gibi oldu. 2. sehri 2-3 saat oynadim, ancak sonradan donup geri oynayamadim zira server 59 dk timera girdi surekli. en son basladigim 3. sehirde de 30 dk lik emek syncronization a kurban gitti. cities xl 2012 ye cok laf etmistim, geri aliyorum, bunun yaninda muhtesem bir oyunmus kendisi. sadece connectivity sorunlarini, sehir wipelarini kastetmiyorum bunu soylerken. bu oyunda birakin yeniligi falan, eski simcity lerdeki bazi seyler bile kirpilmis durumda. bir de suburbanlardan kurulu guzel alanlara izin vermemesi, land value artinca otomatik upgrade etmesi direk gicik etti. eski light-medium-dense sistemini hep daha cok sevmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 adam ne nefret etmiş ya asuıhdasuhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benide ekleyin nick : ozdamar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benide ekleyin: letrollare nick. Birşey sorucam 16 lık region açtık 4 lü şehir grupları kendia rasında ayrıca trade yapabiliyorlar değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 reampage said: benide ekleyin: letrollare nick. Birşey sorucam 16 lık region açtık 4 lü şehir grupları kendia rasında ayrıca trade yapabiliyorlar değil mi ben yanimdaki ise yaramaz ikisi disinda birisi ile bir sey yapamadim su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 razzRaziel said: 160k'ya vurdum, yer falan kalmadı yalnız oyun sokomana döndü. bir de bazı araçlar gerizekalı şekilde yolun ucundan u çizip geri dönüyor, boşa trafik yapıyolar. böle ufak tefek anlamsızlıklar var sağda solda. http://i.imgur.com/CFbVkqt.png şu gelir gider tablosunda yanlış bişeyler var mı ki sizin nasıl? yeterince gerçekçi değil. yolun ortasında durup, diğer yöndeki araçla muhabbet etmiyorsa 2/10 would not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Herkes kotu konusuyor, eskisi daha iyi diyor guzel tek kelime yok nerdeyse, ama serverler hep full, tum tersliklere ragmen almak istiyorum nasil bir ters psikolojiye soktuysaniz artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Kanuni sen kaçırma zaten, tam senlik bi oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 O niye be :) Afrikaya gidecegim 2-3 ay laptopa atar takilirim diyordum ama tek sikinti su online olayi yoksa alacaktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Kanuni said: Herkes kotu konusuyor, eskisi daha iyi diyor guzel tek kelime yok nerdeyse, ama serverler hep full, tum tersliklere ragmen almak istiyorum nasil bir ters psikolojiye soktuysaniz artik :) ben gayet zevk alarak oynuyorum şahsen, benimle birlikte alan 4-5 kişi de aynı şekilde oyunu çok sevdi ve psikopat gibi no life oynuyorlar. paticiğin nacizade elitistlerini mutlu etmemiş olabilir, bana noob olarak son derece güzel vakit geçirtiyor. 70 saat oynamışım oyun çıkalım daha hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bunu almadan önce birkaç saat oynadım 4'u, şayet simcity 2000'den beri başka hiçbir oyunu oynamadım seriden veya bu türden. simcity 4 gerçekten güzel, derinliği vs. herşeyi tam. fakat şu oyunun verdiği şehrin bir parçası olma hissini vermiyor. yani mayor gibi değil tanrı gibisin direk. bu oyunda şehrin bir parçasıymışsın gibi hissediyorum oynarken. aman kimse sim4'den iyi dedi falan diye algılamasın. simcity 4 en iyi, şahane. simcity rezalet: kaka, pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar