Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Alışmak yerine almayın, arkadaşlarınıza da aldırmayın. Crowdfunding oyunları gogo bu saatten sonra. Gerilla mücadelesi verin puanları 0 layın, yapabiliyorsanız aptal kitlenin almasına engel olun. Çünkü bu yol yol değil, bu yol vasatlık yolu.

Geçen gün gaza geldim arcanum kurdum. Bu kadar mı iyi olur bi oyun. Keza atarinin d&d packini aldım, tutuyla baldur1 oynuyorum tek tek bitireceğim. Şu forumda yapılacak muhabbet değil aslında, 100 tane eski oyun sayar millet hala bayıla bayıla oynanabilen.

gecen hafta bütün city builder serisini bitirdim, bitek ceaserın military gorevleir kaldı cok bayıklar, bide poseidonun son campaigni, ki zeus/poseidon serinin en bayık oyunu.

0 vermeye gelince, oyun onceki sclerden iyise, veya iyi bir tycoonsa, iyi bir oyunsa napıcaz peki?
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

O tren kaçtı axedice. Malesef.

Panpa oynamamak sizin elinizde, hani eskiden yapsaydık olurdu şimdi geç kaldık denilebilecek bi durum yok ortada. Şu oyun mesela tam eksbavks oyunu, ben isterim ki simcity2016 xbox720 exclusive olsun. Ayrışalım ak koyun kara koyun ortaya çıksın.

Itemshop gelsin simcitye, hatta oyuncular arası real tradingden komisyon kessin EA. Ooooh mis gibi. Parayı veren en güzel şehirlere sahip olsun
Sosyal ağlarda paylaş

sen oynamayınca sen oynamamıs oluyosun. okadar. sadece piyasaya koydugun tepki piyasaya etki etmiyor. Edicek adamı topla oyle koy tepkiyi belki bisey olur. yoksa diabloda yaptıgınız gibi duzenli olarak gelip "RMAH" yazınca bisey olmuyo diabloya da burda da EA ye bisey olmuycak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

paradox oyunları her yıl derinleşip, kompleksleşirken, sc13 gibi 10 yıl önce çıkan halinden daha basit olmak yerine 10 yıl önceki hallerinden çok daha ileriyken bunu övüp, onları yermek bizi geriye götürür evet.

paradox oyunları calsımıyo. sc ise zaten basyapıt, sc2 ise wc3ten berı gelmiş en iyi rts.

wc3 motoruyla yapılmıs modları, reskinlemekten, coutner versiyonları reskinlemekten baska birsey yapmıyan firmaların destekcilerinin, yenılıkcılık konusunda pek konusmaya hakkı yok bence.

komplikeliksse komplikenin allahı, dwarf fortress, mouse bile yok oyunda, hatta hiçbişey yok ascii oyun. ama adam gibi oynanıyo, hatta canavar gibi oynanıyo. paradox'un yaptığı clonenundan 100 kat daha derin, güzelce calısıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Paradoks oyunlarına da hak ettiği puanı ver? Belli bi türü alıp oynamak zorunda değilsin ki.

e tamam işte ikisinede hak ettiği puanı veriyoruz, paradoxada kötü veriyorum zaten. bu simcityde önceliler gibi yavasa bunada kötü veririm, nolcakki. ama alcak düşman!!! diye iyiye kötü dersek halimiz vahim
Sosyal ağlarda paylaş

..?

neye laf etmişim neyin fanboyluğunu yapmısım anlamdımki. işin içine scyı katan ben değilim.

forumun nedesen son yıllarda, büyük firma olmasında yeter diye özellikle paradox'un asla release kalitesine gelicek kadar bile patchlenmemiş ama 3-5 expension cıkarılmıs oyunlarına bir sempatisi var.

EA'ya gösterilmesi gereken haklı tepkiyle en tezat olucak, paradox'a gösterilmemesi gereken musaamayı karsılastırdım örnek olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

komplikeliksse komplikenin allahı, dwarf fortress, mouse bile yok oyunda, hatta hiçbişey yok ascii oyun. ama adam gibi oynanıyo, hatta canavar gibi oynanıyo. paradox'un yaptığı clonenundan 100 kat daha derin, güzelce calısıyo.

Bu noktada, yayımcı/publisher Paradox(Paradox Interactıve) ile yapımcı/developer Paradox'un(Paradox Development Studios) karıştırılmamasını hatırlatmak lazım. PDS, Dwarf Fortress klonu yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

paradox oyunları calsımıyo. sc ise zaten basyapıt, sc2 ise wc3ten berı gelmiş en iyi rts.

wc3 motoruyla yapılmıs modları, reskinlemekten, coutner versiyonları reskinlemekten baska birsey yapmıyan firmaların destekcilerinin, yenılıkcılık konusunda pek konusmaya hakkı yok bence.

ya cüce sc başlığındayız, sc13 konuşuyoruz, nasıl olup da simcity13'ü starcraft2 olarak anladın cidden ben anlayamadım.

paradox oyunları çok güzel çalışıyor, kombine oynamışlığım 1000 saat vardır herhalde hepsini. 1000 saat oynayan adam olarak çalışıyor diyorum.

l4d, portal gibi son 5 yılda iki yeni franchise çıkaran şirketi, 15 yıldır yeni franchise çıkarmamış, 15 yıldır gameplay değiştirmemiş firmayla yanyana anman bile çok abes.

paradox'un yayıncılığıyla yapımcılığını bari sen karıştırma cüce, oyun sektörünü şu kadar tanıyan biri biliyorum seni. zeal studios oyunu yapan. paradox'un tek alakası yayımlaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
neye laf etmişim neyin fanboyluğunu yapmısım anlamdımki. işin içine scyı katan ben değilim.

ya kusura bakma ama cidden biraz rahatlamaya ihtiyacın var bu konularda. simcity başlığında şunu yanlış anlayabilmek cidden vahim bir durum.

hayır gittin paradox yetmedi gittin valve'a saldırdın lol. sonra gelip "hayır ilk lafı siz ettiniz" diyorsun hala.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk kez gördüm sc13 ksıaltmasını, bildiğin algılıyamamısım af buyur, beyın 1-3 ortalayıp 2 yapmış cıkmıs. özür diliyorum.

paradox interactive'den bahsediyorum, pradox interactive pbulisher dğeilmi? ckları eu'ları victoria, vs vs pulish etmedimi? e biz burda maxis'ten bahsetmiyoruz zaten EA dan bahsediyoruz, bunu anlatmaya calısıyorum.

bende oynadım adamalrın coğu oyunun, hem relasede denedim, hem 1-2 sene sonra. m&b dısında sorun yasamadığım oyun yok benım. cokmeler performasn problemler, buglar, kitlenmeler, ai sacmalamaları, vs vs. bunların ötesinde balance sorunu var bütün yapımlarında. play test edilmemiş hiçbiri adeta. baya alpha sürümleri relase ediyorlar müşteriyle dalga gecer gibi. bi yanda gamebreaker buglar patchlenemeyi beklerken üzerine bide dlc cıkarıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Cuce said:

publisherlar üzerinden konusuyordum, zaten. EA/paradox ikiside publisher

Publisher üzerinden oyunların oynanışını tartışıyorsan baştan hatalısın zaten. Publisher, mesela oyunun sürekli online bağlantı gerektirmesi gibi konulardan sorumlu tutulabilir.

relase date ilede bütce kısıtlamalarıylada sorumludur. eğer bir publisherın bütün oyunlarıda aynı sorunu görüyorsam suclarım tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...