Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 science abanıp militaryi boş bırakçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hamsilipilav said: para zorluğu olmadan iki yaka bir araya getirmeye çalışmadan oynanan simcity zevk vermez ki cheat yazmış gibi olur. ben de kültür şehri yapmak istiyorum uniler kütüphaneler falan bakalım İhtimaller bu kadar çeşitli mi ? Ben mesela, tarım ve hayvancılık ile alakalı bir şehir yapmak istersem oluyor mu ? Mesela, senin gibi kültür şehri yapmaya çalışanlar arasında bir kıyaslama filan olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tarım yok sanırım artık oyunda, herşey supermarkette yetişiyor raflarda!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 şehir boyu küçülünce tarıma da yer kalmadı oysa megacity yaratma hayallerim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Harita boyutundan dolayı oyun sadece tek bir konuda uzmanlaşmaya mı olanak tanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tarım yok maalesef. beş tane mi ne specilization var işte. kültür, kumar, madencilik (bundan 2 tür var bi petrol tarzı bide düz maden sanırım), teknoloji bide olması lazım ama birini kurunca öbürü kurulmuyor mu vs ne oluyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Tarım yok evet. Belki dlc falan yaparlar ya. Daha fazla çeşit lazım kesinlikle. Birden fazla endüstri kurulabiliyor olması lazım. Mesela ithalat işine girip hammadde alıp bu hammaddeleri high tech endüstride kullanabiliyorsunuz demişlerdi. Böylelikle hammadde üreten sağlıksız tesisler kurmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi css3 html5 tabanlı online versiyonunu yapıp şu herifleri aşağı oturtmak lazım ya. sc4 bildiğin aynen yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 indirimli fiyat 56 dolar be! bir an gaza gelip alıyordum, 56 doları görünce kaçarak uzaklaştım. Bir de bunlar milyon tane dlc çıkartırlar, inek gibi sağarlar milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.gamekeystore.net/simcity-limited-edition-cdkey Bu yine bir nebze alınabiliritesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 her seferinde almak için siteleri geziyorum. sonra cıkacak 13897189327 tane dlc ye para vermek istemediğimi hatırlayıp vazgeciyorum. en azından torrentle denemeden almam. cities xl de büyük umutlarla almıştık ciddi patlak cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ilk pirate. sonra baktım harbi baya zevkli multi olayı milletle beraber falan o zaman BELKI alırım. pre-order DLC koyan zihniyete para kazandırmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oyun içinde ingame store olcakmış galiba böle free ve paralı dlcleri satan. şuda doğru mu değil mi bulamadım, EA CEO John Riccitiello has announced two paid items for the store: one to nuke your neighbor and another to remove the in-game ads. “Both of these items showcase the infinite possibilities for what the SimCity Store can bring to players,” says Riccitiello, “One of them affects gameplay directly while another one affects the appearance of their SimCity.” Designer Ross Treyz says that the nuke your neighbor item was inspired by all the recent threats of nuclear warfare between countries. “There are many possibilities for this item,” he says, “You can pay a little bit of money to have a weapon to extort some Simoleons (money) from your neighbor.” “If you’ve been attacked, maybe you feel like exacting revenge so you pay a few dollars to nuke your neighbor,” he continues, “Maybe you might want to forge a treaty between you and your neighbor, which will be a future paid DLC item, to avoid nuclear war. It brings a new level of interactivity to SimCity.” Another item that was showcased was the ability to remove in-game ads. “One of your Sims in your SimCity might see an advertisement for Nike and then enter the store to buy a sporty Nike shirt,” Riccitiello explains, “Or maybe one of your Sims sees their friend having a nice cold Coca-Cola and decides to buy one at the Walmart.” “While we feel these real-world locations add a new level of immersion to the city, some might not like seeing these ads in their game,” he continues, “We will allow players, for a small fee of 9.99, to remove these in-game advertisements from their SimCity. We must also note that this only applies to one SimCity on your game.” Will Wright, creator of the SimCity series, has commented on these developments saying, “Hopefully this can make up for some of the money lost from Spore." löl edik: bölgenize kurabileceğiniz şehir sayısı max 16'ymış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 lol her şehir açışımızda ad kaldırmak için 10 dolar mı ödüycez? ulan EA da iyice bizi kazıklama peşinde ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ya bunlar baktı projenin ortasında biz bi simcity daha yapamıcaz nası olsa beklentileri karşılamaya yetemicez o yüzden ismini kullanıp en kısa sürede ne kadar yolabilirsek yolalım hayranlarını demiş kesin, başka açıklaması yok. 3 ayda kaderine terkedilir oyun, öküz boyuyla para bayıldığıyla kalır oyuncular da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sanki ülke savaştırıyorsun ne salak şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Norak said: oyun içinde ingame store olcakmış galiba böle free ve paralı dlcleri satan. şuda doğru mu değil mi bulamadım, EA CEO John Riccitiello has announced two paid items for the store: one to nuke your neighbor and another to remove the in-game ads. “Both of these items showcase the infinite possibilities for what the SimCity Store can bring to players,” says Riccitiello, “One of them affects gameplay directly while another one affects the appearance of their SimCity.” Designer Ross Treyz says that the nuke your neighbor item was inspired by all the recent threats of nuclear warfare between countries. “There are many possibilities for this item,” he says, “You can pay a little bit of money to have a weapon to extort some Simoleons (money) from your neighbor.” “If you’ve been attacked, maybe you feel like exacting revenge so you pay a few dollars to nuke your neighbor,” he continues, “Maybe you might want to forge a treaty between you and your neighbor, which will be a future paid DLC item, to avoid nuclear war. It brings a new level of interactivity to SimCity.” Another item that was showcased was the ability to remove in-game ads. “One of your Sims in your SimCity might see an advertisement for Nike and then enter the store to buy a sporty Nike shirt,” Riccitiello explains, “Or maybe one of your Sims sees their friend having a nice cold Coca-Cola and decides to buy one at the Walmart.” “While we feel these real-world locations add a new level of immersion to the city, some might not like seeing these ads in their game,” he continues, “We will allow players, for a small fee of 9.99, to remove these in-game advertisements from their SimCity. We must also note that this only applies to one SimCity on your game.” Will Wright, creator of the SimCity series, has commented on these developments saying, “Hopefully this can make up for some of the money lost from Spore." löl edik: bölgenize kurabileceğiniz şehir sayısı max 16'ymış bide. yukarıda yazan doğru değildir ya öyle aptal dlc sistemi mi olur? edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 saçmalamayın abi öyle şey mi olur. zaytungdan falan mı aldınız haberi. dalga geçiyosunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 EA geberip gitse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ondan sonra korsana hayır. Verdikçe kolunu istio adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 doğru mu değil mi bilmiyorum işte mümkünse fake olsun lol ingame store doğruymuş ama manualde yazıyor, sayfa 9., manual de leak olmuş zaten (okuyorum şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Abi sim ve ea adı yanyana ise dış cephe kaplamasına dollarlar bayılmak kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kaede said: EA tek kelime açıklama bak daha fazlasına gerek yok asdf bak ilk sayfa 2. mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 :( bilemedik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 swtor efsane patlamasaydı belki bir umut ama ea şu anda prestij falan düşünecek bir firma değil. cüzdanlardan 2 kuruş daha nasıl alırız derdinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar