HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 garibanlar kickstarter comezligi yasiyor, sirf oyun butcesi milletten alindi diye bu seviyede screenshot koyulmaz, sonra iste 3 milyon butceli oyundan next gen grafik bekleyen insanlarin kurbani olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi 3 milyon dolara bu grafik konmaz yalnız. hele ki bu çağda. k i zaten 3-4 senedir next-genlik bir grafik olmadığından indieler ile aaa'lar arasında görsel aman aman fark olmayabiliyor. ps4 gelene kadar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 e zaten bu diil grafikler: "Please keep in mind that we have not put in the particle effects and post-processing..." adamlarin hic bir art asset'i tam olarak hazir degil, sirf "ortam genel olarak kaba taslak boyle, ama farkli environmentlar da var... kamera acisi boyle, ama daha yukari cekilebiliyor" falan diye ss yayinladilar... onun disinda bence basarili indie oyunlarinin yaptigi gibi, grafikten daha cok belirli bir stil oturtarak teknik eksikliklerin ustesinden gelmeye ugrasirlarsa cillop gibi olur. nasil fallout 50's pax americana estetigine sahipse, wasteland'in kendine ozel bir estetigi oturttular mi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sam said: "grafik önemli değil, önemli olan gameplay" dedikçe elitistler copypasta buradan artık. çok doğru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 oo yandaki dev yengeçi görmemiştim ben. tüm sözlerimi geri alıyorum. işte aradığım atmosfer bu. 100 dolar daha donate ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Arcanum gibi çamur grafikle bile olsa bu oyundan çok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Rpg deki yenilikci ve gelenekci arasındaki blood war devam ediyor anlasılan.. ilk screenshotta çarmıha germe islemleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 grafik önemli değil, önemli olan gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 pronoit said: abi 3 milyon dolara bu grafik konmaz yalnız. hele ki bu çağda. k i zaten 3-4 senedir next-genlik bir grafik olmadığından indieler ile aaa'lar arasında görsel aman aman fark olmayabiliyor. ps4 gelene kadar böyle satıyorum, saaaat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 herşey grafik değil tetriste grafik mi vardi.ama şans vermeyecem genede bu oyuna, geçti o dönemler artık. izometrik = bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bu tip oyunların içerik olarak genişliğiyle, Skyrim tarzı oyunların grafiksel hacimsel genişliğini harmanlayacak oyunlar gelebilecek mi acaba merak ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 1000 tane npc olup herbiriyle 1000 satır dialog daha 20 yıl filan olmaz. ya da düzgün ses sentezleme yapılana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Portleler bu kalitede olacakmış https://p.twimg.com/AzD8_EICYAEFuC1.jpg https://twitter.com/BrianFargo/status/229961741361111040/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu amca benim wallpaperda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 posta kutunuzu kontrol edin kickstarter'a katıldıysanız, ranger center açılmış bilgilerin güncellenmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=2607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ben b dedim ama a da olsa üzülmem, ne fallout ne diablo çünkü. bildikleri gibi yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 C sanki. a retina keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 b iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aynen b gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 B paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hardcore oyuncular c seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 c ye "horrible" "ugly" demişler neyini beğenmedilerse güzel bence c. b de güzel de c niye beğenilmemiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar