axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Şunları bırakıp gideyim. Fena olmamış yeni inventory, ama karakter ekranı gereksiz parçalı hala. Yine de konsol uisiyle bırakmadılar en azından diyoruz. Sağ klik aksyonlar gelmiş falan. Taa oyun çıkmadan önce böyle olsun diyorduk zaten de yetişmedi tabi. http://www.rpgcodex.net/gallery/13881.jpg http://www.rpgcodex.net/gallery/13882.jpg http://www.rpgcodex.net/gallery/13884.jpg http://www.rpgcodex.net/gallery/13883.jpg Umarım tormentı da böyle rushlamazlar, yıl geçti anca geldi update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 baya kötü ara yüzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Steam'e DC sürümü eklenmiş? Aynı oyunu bir daha mı indirtecekler nedir bunun olayı? Diğerini kaldırsalar bari anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ahahah adamlar update etmek yerine komple yeni oyun eklemişler ya yuh. Eski saveler falan uyumsuz sıfırdan başlamak lazım. http://www.rpgfrance.com/medias/images/Brian_Fargo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 axedice bunlari bosver de asil yarin age of decadence cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ben bir de stream başarımları filan kasmıştım onlar da çöp olmuş anlaşılan. Sinir oldum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Abi dc yi yeniden mi dl leyecek hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yeni içerik bişey var mı? Yoksa bitirdim zaten baştan boşa çekmeyelim. Ign'de falan bunun hakkında bir şeyler bulmaya çalıştım ama adamlar "GAMEPAD DE İYİ OYNANIYOR YA" diye inceleme yazmış. İyiymiş diyip kapadım >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 1998 model charlar 2005'e filan çekilmiş olabilir diyerek indiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 karatan said: Ben bir de stream başarımları filan kasmıştım uwotm8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 aman yarabbi, cidden düşük umutla yazmıştım ama char modelleri rahat 10 yıl ileri gitmiş. böyle çıkabilseydi oyun keşke ama neyse, geç oldu ama oldu en azından. bitirmediyseniz bunu indirin direkt hiç alakası yok görsel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 10 yıl ileri gitse 2008 olur, ss koyun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 nolmuş şindi dlc mi geldi? YOksa huge update mi? Eğer sorunları çözdüyse yükleyip bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Küçük bi dlc gelmiş ramses, söz verdikleri değişikliklerin hiç birini yapmamışlar. Gir steamden bak =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 console overhaul gibi duruyor yanlis miyim? Bisey kacirmiyoruz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Trait + perk sistemi geldi, skill ve item overhaul oldu, bide pc için yeni arayüz var. Sırf konsolizasyondan fazlası yani. Ama duvarlı "openworld" , sönük karakterler/bölgeler için bi değişiklik var mı bilmiyorum. Ha bide unity 5e geçince bütün modeller grafikler kaplamalar falan biraz daha iyi eskiye göre. Incentive değil ama gelişim en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 axedice said: Küçük bi dlc gelmiş ramses, söz verdikleri değişikliklerin hiç birini yapmamışlar. Gir steamden bak =(( daha 1 dlc ya da exp pack lazım abi adam olması için buna o zaman. Hiç gerek yok yükleyip sinirimi bozmam. Zaten günümüz dünyasında oyunların çoğu dlc ve exp pack ile filan adam oluyor lan. Beyond earth in dlcsi rising tide ı yükledim, biraz düzelmiş mesela o oyun. 2. exp packte civ V kalitesine erişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ek olarak Türkçe dil desteği de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Abi adamlar major overhaul yapıp steame goga yeni oyun eklemişler o derece değişmiş diyoruz, az oku la yazılanları. Oyunun motoru değişmiş motoru. SARKAZM VAR ALOO Ha tabi içerik ne kadar major değişmiş daha kimse oynamadığı için bilmiyoruz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abi içeriğe bakmam lazım ya oyunun genel olarak içerikte de sıkıntısı vardı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 surda genel degisikliklerin listesi var, gerisinide siz bulun demisler lol. https://wasteland.inxile-entertainment.com/backer-information/release-faq onceki halini 154 saat oynayip herseyi/herkesi maxlayip bitirdikten sonra tekrar bastan baslayacak bi durum yok benim icin gerci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 türkçe gelecek diye trollemişler sanırım milleti. gelen giden yok. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 "Ahmet isin tabancasi kullandi" yazisini gormek icin bu kadar heyecanlanmanizi anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 dreagloth said: 10 yıl ileri gitse 2008 olur, ss koyun bari http://cdn2-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/gallery/wasteland-2-directors-cut-review-gallery/w-1.jpg evet tam 2008 olmuş işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yeniden başlıyım dedim directors cut a da, yine 4 aynı salak premade karakter var ve ben cidden uğraşmak istemiyorum yeniden char rollamaya sdfg. nette de pek yok premade paketleri. olsa bile DC edition için yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar