bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ranger'da oyun zorlaşmaktan ziyade ammo sıkıştırmaya başlıyor. 3 kere vurduğun şeye 6 kere vurmaya başlıyorsun ama sana 2 vuruşluk mermi dropluyor. kompanse etmek için sürekli gidip vendordan ammo alman gerekiyor, baya tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Küçük ve tatlı bir kız çocuğu zorluğunda hiç oynamayıp gerçek bir ranger gibi arizona çöllerinde geziyorsanız zaten ammoyu ona göre ayarlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 2 saatlik content 3 saate uzuyor, bu 1 saatlik eklenti world mapte ve world map üzerindeki spastik random encounterlar ile geçiyor. nothanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Random encounter mı? Akbabanın gözyaşları bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ırıspı gitti gideli random encounterlar bizim bir parçamız oldu. lanet olsun angel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 sırf random encountera girmeyeyim diye pistol pete'i tutuyorum ekipte. bi de hafif indirim sağlıyor vendorlarda, yoksa combatta baya gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Pistolieronun randomencounteravoiding skill i çok yüksek ya, şöyle grup silah skilllerinin 2 puan altında tutup %75 gördüğün yerde gireceksin combata. O zaman xp+loot/zaman olarak karlı gidiyor. Bu arada oyunda quest xpnin combat xpye göre yerlerde sürünmesi kötü olmuş biraz. Hani mantıksız diyemem de kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bingildak said: ranger'da oyun zorlaşmaktan ziyade ammo sıkıştırmaya başlıyor. 3 kere vurduğun şeye 6 kere vurmaya başlıyorsun ama sana 2 vuruşluk mermi dropluyor. kompanse etmek için sürekli gidip vendordan ammo alman gerekiyor, baya tatsız. yok işte öyle olmadı aynı oldu, 2 atacağıma 3 atım bazen o kadar, para sıkıntı olmuyor, satıcılar da mermi sayısı da düşmüyorsa, lootlar da eğer az mermi çıkıyorsa ki zaten çıkmıyor o kadar çok, çok sorun olmaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ayrıca random encountera niye laf atıyorsunuz ki, ben sırf haritada karşılaşıyım diye geziyorum, silah ve exp geliyor güzel, hk33 ler, m4 carabinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 top silahları alıp modladıktan sonra abi onlar sadece weight oluyor, para ihtiyacında belli bir noktadan sonra karşılanıyor. ihtiyaç duymuyorsun o düşen silahlara, questline'da fazlasıyla düşüyor. dediğim gibi ranger'da zorluk değil angarya ortaya çıkartıyor. sorun veya değil kişiye göre değişiyor. ben kısıtlı vakitte oynuyorum, hiçbir zorluk hissetmeden sürekli ammo almaya gidip gelmek bana eğlence vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 çünkü contentin en kötü kısmı falan. önünü 3-5 raider kesti, 2 tane robot kesti falan devamlı yapmak zorunda kalırsan bayıyor. en çok da "gerçek ranger şu zorlukta..." cümleleri kuran arkadaşlar farmlıyordur çaktırmadan ;) quest / combat XP oranı tartışılır. kötü değil çünkü XP / level bazı oyunlardaki gibi katlanarak artmıyor. ama iyi de değil questin ödülü bir ayrı olmalı. gerçi questlerin çoğu dandik ve sırf quest olsun diye koyulduğu için sadece citadel questi, zone questi olanların ödülünün yetersizliği koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Para en iyi silahları görür görmez alıp değişen ammoları stoklamak, trinkete medpacke para basarken ikinci defa düşünmemek için gerekli. Ha tabi bütün bunlar da gerçek bir desert ranger olarak oynuyorsanız gerekli, yoksa küçük kız çocukları m16larıyla kaliforniya tarlalarında rahatlıkla gezebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 savaşılan alanları daha cazip ve zorlayıcı yapsalar keyifli olabilir random encounterlar ama çok yavan ve keyifsiz combatlar oluyor. boşa mermi harcamaktan başka birşey değil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bilmiyorum, ranger altı çok kolay geldi, daha kimseye tıbbi yardım bile yapmadım, hepsinde lazım olunca dağıtmak için 10 puan bekliyor biraz ranger takılayım ne olacak, kadında gittikten sonra bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Normal questler ve haritalar çok çatışma ağırlıklı geçtiğinden dünya haritasındaki normal encounterlara hiç mermi ve zaman harcayasım gelmiyor. Oyun boyunca totalde iki kez encounter combata girmişimdir. Biri ilk seferinde diğerinde de text'de düşman oldukları açıkça belirtilmiyordu. Sırf bu yüzden outdoorsman skilli 9'da adamım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 huun said: savaşılan alanları daha cazip ve zorlayıcı yapsalar keyifli olabilir random encounterlar ama çok yavan ve keyifsiz combatlar oluyor. boşa mermi harcamaktan başka birşey değil bence de. wasteland etkisi için yapılmış ya yoksa tamamen traş, avoid etmek en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 The dragon isimli sniper rifle düştü, benimde dibim düştü. direk 140 min/max dmg modladım: 180 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Random encountera hayir demem de, robotlardan da bisi ciksin abi allah rizasi icin. Hekleyip bitiriyorum hizlica ama ne gerek var yani. Kaynak elektrodu, buji falan dussun ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 düşüyor zaten türlü junk. ama sen onları birleştirip optimus prime yapmak istiyorsun galiba. başka oyunda olur o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Tamir robotlarindan hicbisi dusmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Aa pardon sen rookie oynuyodun. Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 yanında abileri oluyor onlardan düşüyor işte. bu kadar ağlayacaksan sen de rookie oyna ssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 vendorlardaki ammo restock oluyor mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Oluyor ama time frame olmadığı için neye göre oluyor bilmiyorum. Heralde quest advancement track mrack bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 iyi madem yarı yolda kalmam öyleyse. düşmanların penetration değerlerini göremiyoruz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar