arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 fallout mu? o başka oyun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 iyi ki almışım zamanında ucuz ucuz asdadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 fallout tactics olur anca bundan ama o da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bundan wasteland olur. siz yanlış gelmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 beyler 15 dolar vermiştim çıkınca oynayabilcem heral dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 15 dolara oynayanları izlersin. açarız biz twitchten merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyunu veriyo la çıkınca işte yeter o bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 15 dolers verenler oynuyor: said: Pledge $15 or more 32779 backers Digital Downloadable copy of game DRM free for PC or MAC OSX or Linux. This low price only available for those who helped fund. Also your party will start with a unique and quirky skill. (It won't affect game balance.) Estimated delivery: Oct 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Black-ice said: oyunu veriyo la çıkınca işte yeter o bana. biliyosan ne soruyosun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 betaya girebiliyosam bi bakardım jnms ondan sordum. ama wastelands 1 vermiş bana steamden. onu kurdum ama oynanmaz evet. arcane said: Black-ice said: oyunu veriyo la çıkınca işte yeter o bana. biliyosan ne soruyosun sdfsd he şimdi farkettim ilk postumdaki vurgu yazılı olunca gitmiş ondan böyle anlaşılmış, "çıkınca"'dan önce bi "anca" koyarsanız gerçek anlamına kavuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane said: bundan wasteland olur. siz yanlış gelmişsiniz. sonuçta wasteland de bi fallout qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 fallout mu wasteland'den, wasteland mi fallout'tan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şimdiye kadar fallout wasteland'dendi, bu oyunla birlikte muhtemelen wasteland de fallout'dan olacak sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan baya fallout işte ala ala :D çok hoşuma gitti. şu anda 15 dolar verp alabiliyor muyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sen wishliste ekle abi. oyun platoniğisin. wishlistte güzel böyle uyurken izler gibi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ilk merdivenden inme/cikma encounterinda birakirdim heralde ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 robocoptaki kötü kalpli robot geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 al merdiven şükrü, buna çık http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=94752218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ahauha "Merdiven gene can aldi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane said: sen wishliste ekle abi. oyun platoniğisin. wishlistte güzel böyle uyurken izler gibi sdfsd. dhasuhfauh güzel benzetmeymiş oyun platoniği. ama lütfen 300 tane oyunumuz var steam'de. son zamanlarda platoniğe bağladım, eskiden alıp alıp %30'unu falan oynuyordum, şimdi kendimi tutup wishlist'e ekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 60$ steamde. var mi alan oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben uygunsuz taktikler kullanarak oynuyorum, so far so good. wasteland'in ilk oyununu oynamadığım için genel bir şey söyleyemem ama gördüğüm kadarıyla 6/10. kombat sanki olması gereken derinlikten çok uzak gibi. faceroll olarak geçiyorum. cover, positioning falan hak getire. onun dışında müzikler, ambiyans, dünya, dialoglar falan güzel. kesinlikle 60 dolar vermeyi tavsiye etmezdim eğer hastası falan değilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 cikmadi abi oyun, early access o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 beta zaten, onun sorduğu da beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 60 dolar çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar