Nako Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: The Life of David Gale iyiymiş yaa, istediğim etkiyi yarattı bünyemde yarasın kardeşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 3 idiots izle,hayata bakış açını değiştirip,dünyayı kurtaran adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 donnie darko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone said: tarkandakiahtapot said: evet arkadaşlar, bu akşam etkileyici bir film izlemek istiyorum. film bittiğinde "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" falan demem lazım. Terminator 1 Terminator 2 Alien Blade Runner Robocop Star Wars Episode 4 Ghost In The Shell Dark City Seven Samurai The Good The Bad And The Ugly Kill Bill Vol 1+2 şu saydıklarının bir tanesi bile adamın talebine uyan bir film değil. adam dayamış bilim kurgu aksiyon ne bulduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" demiyorsan o filmleri izledikten sonra, tavsiye mavsiye isteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 a trip to the moon metropolis wizard of oz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone said: "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" demiyorsan o filmleri izledikten sonra, tavsiye mavsiye isteme. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tarantino'nun filmlerini indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 -Deno- said: GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film. Sinemadan anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 The Usual Suspects ayrıca el laberinto da ağladım ben lan ne kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Donnie Darko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Donnie Brasco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 the fountain izleyeceğim bu gece. yorumlarını beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yarin, bu ne lan, ne sacma diye gelme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 beğenmedin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha oldboy denmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi neye göre etkileyici? heat var mesela. adamlar askerlere ders niteliğinde retreat diye bu filmdeki banka sahnesini gösterdiler. bi sürü eleman bundan gaza gelip banka soygunu yaptı vs. cidden etkileyici yani. diğer yandan biyografik filmler güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Myshkin said: oha oldboy denmemiş daha şunu demeye gelmiştim.denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dasaaa said: abi neye göre etkileyici? heat var mesela. adamlar askerlere ders niteliğinde retreat diye bu filmdeki banka sahnesini gösterdiler. bi sürü eleman bundan gaza gelip banka soygunu yaptı vs. cidden etkileyici yani. diğer yandan biyografik filmler güzel oluyor. banka sahnesi yüzünden 5+1 ses sistemi almıştım anasını satim açardım sesi sonuna kadar bam güm çatışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ayrıca -Deno- said: GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film. Deno (td) Pan's labyrinth(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 pan's labyrinth allah gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 allah yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 the fountain izlerken uyuyacakken bıraktım filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cihant said: ayrıca -Deno- said: GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film. Deno (td) Pan's labyrinth(tu) ahah çok da fifi thumbs down. çok çok kötü bir filmdi bana göre. neyi tartışıcaksınız ki ? niye beğenmedin mi diceksiniz lol. etkilendiyseniz yapabileceğim bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tabutta Rövaşata filmini tavsiye ediyorum sana kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar