tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet arkadaşlar, bu akşam etkileyici bir film izlemek istiyorum. film bittiğinde "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" falan demem lazım. örnek vermek gerekirse, en basitindan the shawshank redemption gibi olabilir, yani o ayarda. veya eğlenceli ve etkileyici, forest gump gibi olabilir. veya 12 angry men gibi siyah beyaz da olabilir. schindler'in listesi falan gibi de yani. haydi, hemen söyleyin de çekeyim bir yerlerden
Nako Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Life of David Gale geldi aklıma, fena değildir.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nako said: The Life of David Gale geldi aklıma, fena değildir.budur, bunu izleyeceğim. teşekkürler.
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 emanuelle in space. ihtiras ve bilimkurgu bir arada.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 turist ömer uzay yolunda da iyidir, etkisinden 15 yıl çıkamamıştım (bence çekilmiş en iyi türk filmi, dalga geçmiyorum)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Pan'ın Labirenti.
emanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Fountain http://www.imdb.com/title/tt0414993/ bu film benim her izleyişimde ağzıma sıçar, OSTsi desen, oyunculuk, kurgu, işleniş, görsellik tam anlamıyla masterpiece (bana göre). müthiş ya. imdb'de sığırlar 7.3 vermiş fountain'a. transformers'a 7.2 vermişler. insan ırkı azalarak bitsin mümkünse.
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Emanuelle escapes from hell korku ve ihtiras bir arada.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Life of David Gale iyiymiş yaa, istediğim etkiyi yarattı bünyemde
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 5 kasım 2006 antalyaspor beşiktaş maçı. [www.imdb.com]
Evr Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 machine gun preacher the bang bang club tropa de elite 1-2 3 idiots VIPs take shelter
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 -Deno- said: GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film.neyse ki kanıp da izlemedim
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nelly ft. Justin Timberlake - Work It (Uncensored) [nyke].avi
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: evet arkadaşlar, bu akşam etkileyici bir film izlemek istiyorum. film bittiğinde "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" falan demem lazım. Terminator 1 Terminator 2 Alien Blade Runner Robocop Star Wars Episode 4 Ghost In The Shell Dark City Seven Samurai The Good The Bad And The Ugly Kill Bill Vol 1+2
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 emanet said: The Fountain http://www.imdb.com/title/tt0414993/ bu film benim her izleyişimde ağzıma sıçar, OSTsi desen, oyunculuk, kurgu, işleniş, görsellik tam anlamıyla masterpiece (bana göre). müthiş ya. imdb'de sığırlar 7.3 vermiş fountain'a. transformers'a 7.2 vermişler. insan ırkı azalarak bitsin mümkünse. kesinlikle bu Dobermann var bir de Fransız filmi
Öne çıkan mesajlar