tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet arkadaşlar, bu akşam etkileyici bir film izlemek istiyorum. film bittiğinde "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" falan demem lazım. örnek vermek gerekirse, en basitindan the shawshank redemption gibi olabilir, yani o ayarda. veya eğlenceli ve etkileyici, forest gump gibi olabilir. veya 12 angry men gibi siyah beyaz da olabilir. schindler'in listesi falan gibi de yani. haydi, hemen söyleyin de çekeyim bir yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Life of David Gale geldi aklıma, fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 the science of sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nako said: The Life of David Gale geldi aklıma, fena değildir.budur, bunu izleyeceğim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Anestezi Akıl oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Shutter Island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 emanuelle in space. ihtiras ve bilimkurgu bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 turist ömer uzay yolunda da iyidir, etkisinden 15 yıl çıkamamıştım (bence çekilmiş en iyi türk filmi, dalga geçmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Pan'ın Labirenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Fountain http://www.imdb.com/title/tt0414993/ bu film benim her izleyişimde ağzıma sıçar, OSTsi desen, oyunculuk, kurgu, işleniş, görsellik tam anlamıyla masterpiece (bana göre). müthiş ya. imdb'de sığırlar 7.3 vermiş fountain'a. transformers'a 7.2 vermişler. insan ırkı azalarak bitsin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Emanuelle escapes from hell korku ve ihtiras bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Life of David Gale iyiymiş yaa, istediğim etkiyi yarattı bünyemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 5 kasım 2006 antalyaspor beşiktaş maçı. [www.imdb.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 vahşi içgüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 machine gun preacher the bang bang club tropa de elite 1-2 3 idiots VIPs take shelter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bilimkurgu seviyosan kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sdjfhsfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 -Deno- said: GERGE said: Pan'ın Labirenti. çooook kötü bir film.neyse ki kanıp da izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nelly ft. Justin Timberlake - Work It (Uncensored) [nyke].avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: evet arkadaşlar, bu akşam etkileyici bir film izlemek istiyorum. film bittiğinde "vay arkadaş, adamlar ne biçim yapmış bee" falan demem lazım. Terminator 1 Terminator 2 Alien Blade Runner Robocop Star Wars Episode 4 Ghost In The Shell Dark City Seven Samurai The Good The Bad And The Ugly Kill Bill Vol 1+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one flew over the cuckoo's nest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 emanet said: The Fountain http://www.imdb.com/title/tt0414993/ bu film benim her izleyişimde ağzıma sıçar, OSTsi desen, oyunculuk, kurgu, işleniş, görsellik tam anlamıyla masterpiece (bana göre). müthiş ya. imdb'de sığırlar 7.3 vermiş fountain'a. transformers'a 7.2 vermişler. insan ırkı azalarak bitsin mümkünse. kesinlikle bu Dobermann var bir de Fransız filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 The Island of Dr. Moreau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 spring, summer, fall, winter and spring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar