mono Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Xenus said: ...Daha ne bekleniyor bir patchten? Texture'lar açılmış. Genel FPS sorunları düzeltildi. Inventory'i açınca yaşanan FPS dropları vs. "The game was released for the Microsoft Windows platform on December 20, 2011." "1.2 Patch date April 12th, 2012" gecen zaman, bir yilin 1/3'une yakin bir rakam..112gun gibi birsey yamulmuyorsam. Bold'a aldigim fixler, bu zamanla kiyaslaninca, standart bir oyuncuya, hele hele aylik subs. ucreti odeyen birine normal geliyorsa birsey diyemem.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ben şahsen ne PC'de ne de laptopumda oyunda hiç FPS sorunları ile karşılaşmadım. i7-HD5750, i5-GT540M full ayar 50-60 fps alıyordum ilk günden itibaren. Ilumda 60 kişi olduğu zamanlar dışında. FPS sorunu olanında sorunu çözülmüş onu belirtmek istedim.
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Güzel arkadaşım, 1. Sen yaşamamış olabilirsin, ama yaşayabilirdin. Bu neredeyse tamamen piyango, benim 2500euroluk bilgisayarımda 0.1 FPS varken eski emektar bilgisayarımda(diğerinin üçte biri etmez) FPS çok daha iyiydi. Yani senin yaşamaman bu sorunun aylarca olmadığını göstermiyor. 2. Benim asıl anlatmak istediğim ise, bir sorunun ortaya çıkmasından daha öte. Böylesine önemli bir sorunun çıkması ve bir sürü kişiyi etkilemesi ayrı mesele fakat, sorunlu sattığın oyun için ticketlara 2 ay sonra cevap verilmesi asıl sıkıntılı kısım. Oyunu alıp, ücret ödeyip 2 ay cevap bekleyince oyunun aşığı kölesi olan adam bile oynamaz bırakır. Yani diyorum ki, support rezildi ve ben bunu yaşadım, doğru dürüst başlamadan bıraktım. Birçok kişi de bu sklenmeme halinden dolayı rageleyip bıraktığını yazdı forumda. Şu an düzeldiyse , çogyi çogzel, fakat hiç sanmıyorum. Oyunu release ettiğin ilk birkaç ay müşteriye verdiğin izlenim çok önemlidir. Müşteri bi tırsıp kaçtı mı bi daha ağzınla kuş tutsan birşey olmaz. Age of Conan da sonradan düzelmişti fakat hiçbir zaman fazla büyüyemedi.
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 En guncel ekran karti driverlari ve hafif PC temiz tutarak biraz daha performans alirsiniz. Genelde yasanan fps sorunlari driverlardan kaynakli. Guru3d.com dan optimize edilmis driver da bulabilirsiniz. Support a gelince. Cep telefonumda authenticator yuklemistim ama telefon sapitinca rom u tekrar yuklerken silindi. Telefon la arayip 2 dk icerisinde security keyi kaldirdim. Telefon destekleri cok iyi. Ama oyun icinde koyduklari adamlar bir halt bilmiyor, bilsede pek birsey soylemiyor. Timed run yaparken bug dan dolayi öldürdüğümüz boss respawn oldu ve 1 saat süremiz varken bitirmek icin 45 dk boyunca bir GM in gelip olayı çözmesini beklemiştik Gelen adam da yarım yamalak bir cevap verince atmıştı tepem Şans olayı birazda çok iyi hızlı çözüm de aldım saçma sapan çözümde. Hafif random biraz
RRa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Pirvan@ sen ve senin arkadaşlar oyun satınalmak için acele etmesin o zaman, her oyun sorunlu başlar
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Her oyun sorunlu başlar tabi ki de bu kadar da olmaz ya.. 1.2 de hiper uber şeyler olmuş olabilir ( yinede o engine den o kadar umutlu değilim ) ama oyundan soğudun mu bitiyor. Arkadaşlarım var teamspeak de konuşuyorlar şöyle super olmuş boyle hiper olmuş diye ama dedim ya oyundan bir kere soğudun mu bitti gitti o oyun. İnsanın giresi gelmiyor. 6 gün free verdiler 2 gün girdim sıkıldım çıktım. Oyunu yerden yere vurmak değil niyetimiz ha onu yapan zaten haterdır EA ağzıyla kuş tutsa yine yapar yapacağını ama ilk izlenim her zaman çok önemlidir ve SWTOR kötü bir başlangıç yaptı. Sonuda AOC'dan farklı olmayacak...
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 AOC ile Star Wars evrenini bir tutmayın. :o
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 SW evreni tutulmuyor zaten SWTOR tutuluyor. SW loreunun arkasina saklamaya calismayin su oyunu ki zaten lolore konusunda wow kadar olmasada ayni kafada swtor.
serhater Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ooo evrene bakıyorsak lotr online ezmesi lazımdı wow u felan ama nerdeee
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Evrenleri karşılaştırmak gereksiz birşey. Ben teknik anlamda söylemiştim Swtor'un sonu Aoc'dan farksız olacak diye..
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 serhater said: ooo evrene bakıyorsak lotr online ezmesi lazımdı wow u felan ama nerdeee Bana göre LOTRO ayrı. Zaten hiç bir başarılı LOTR oyunu çıkmadı. MMO'da da film üzerinden gidilmeyerek hata yapıldı yoksa böyle olmazdı. SWTOR'un, KOTOR altyapısı da var zaten.
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 LOTR:BFME serisi gayet basariliydi.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Xenus said: serhater said: ooo evrene bakıyorsak lotr online ezmesi lazımdı wow u felan ama nerdeee Bana göre LOTRO ayrı. Zaten hiç bir başarılı LOTR oyunu çıkmadı. MMO'da da film üzerinden gidilmeyerek hata yapıldı yoksa böyle olmazdı. SWTOR'un, KOTOR altyapısı da var zaten. LOTRO başarılı bir mmorpg. ÇOOOOOK daha iyi olabilirdi hemde inanılmaz derecede daha iyi olabilirdi ama şuan piyasanın durumuna baktığımızda bu kadar yıldır hala ayakta ve başarıl ve gerçekten expansionları ile en azından heyecan veriyor ve innovativ şeyler sunuyor. MMO'da ise film üzerinden gidilmeyerek hata yaptı denmesine asla katılmıyorum. Popüler kültür için lore'u feda etmedi adamlar. Ayrıca başarılı LOTR oyunu nasıl yok? Return of the King mükemmel bir oyundu. BFME serileride harikadır. (RTS olarak zayıf noktaları var denge vs gibi ama biraz kült durumunda bu seri benim için her LAN partyde oynarız arkadaşlarla) Bunlar dışında Third Age'de benim eğlendiğim fena olmayan bir turn based rpg idi. Conquest çok çok çok daha iyi olabilirdi ama nasıl öyle bir konsepten böyle bi oyun çıkardılar bilmiyorum, yine de kalabalık multisi fena olmuyordu. SWTOR'da da malesef o kadar çizgi roman ve romandan hiçbir doğru düzgün lore alınmamış çok üstün körü kotor serisini alalım içine filmleri bulamaç edelim olmuş. Clon trooper armorları, Hoth gezegenin isminin Hoth olması vs. bi sürü lolore ötesi şey var.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Xenus said: serhater said: ooo evrene bakıyorsak lotr online ezmesi lazımdı wow u felan ama nerdeee Bana göre LOTRO ayrı. Zaten hiç bir başarılı LOTR oyunu çıkmadı. MMO'da da film üzerinden gidilmeyerek hata yapıldı yoksa böyle olmazdı. Bence LoTRO questline, oynanabilirlik v.s bilimum açıdan bir PvE MMO'a göre gayet güzel oyundu. Özellikle tek başıma quest yaparken ben çok keyif alıyordum, lore'a ait hissediyordum kendimi. Çevremde LoTR sevipte LoTRO oynamayanların çoğunun bahanesi de oyunda PvP olmamasıydı. (tabi benim bahanem de) Ayrıca, valequenta'nın dediği gibi BftME'de çok başarılı oyundu.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 haftanın ardından şunu söyleyebilirim ki; bir şeyler yapılmaya çalışılmış fakat yeterli olmamış. bu patch'in özeti bu bana göre.
Mina Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bi kaç ay önce bırakmıştım.... 1 hafta ücretsiz göndermişler. Patchi indirdim, 5 dk takıldım,sıkıldım,çıktım, uninstall , gw2 de görüşmek üzere.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 LOTRO, başarılı falan değil katılmıyorum. F2P, merge vs oyun bildiğin fail oldu şu anda. BF:ME, RTS olduğu için aklıma gelmedi. Diğer dediğin oyunların hepside bana göre vasattı. Belirtmeden edemiycem bu arada. BF:ME hakkında bilgi vereyim. 8-) Developer(s) EA Los Angeles Publisher(s) EA Games
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Xenus, Lotr'un kitaplarını okudun mu? Film üzerinden gitse asıl bu kadar ayakta kalamazdı zaten. Piyasa da örnekleri mevcut.. F2P olayına gelince vazgeçin şu "F2P oldu oyun battı" mantığından. Bunun tartışması başka konularda yapıldı zaten bir zahmet oraları okuyun.. SWTOR 1.2 patch ayarında release olup şu an 1.3 ( yada ne olacaksa ) şeklinde content getiriyor olmaları gerekiyordu. Yani oyun 6 ay erken / bitmeden çıkarılarak büyük bir hata yapıldı. Olan oldu artık biz önümüze bakalım :) Deno; Sithler kovalasın seni..
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 LOTR serisinin gişesi hakkında bi fikrin var mı? 8-) İnsanlar görsel olana daha çok ilgi duyar. İçinde Edoras, Minas Trith olmayan LOTR mmosuna neden para vereyim? Neyse konuyla alakasız konuşuyoruz şuan. Film örneği olarak Matrix Online ile SWG vereceksen oyunların patlamasının sebebi başarısız SOE yönetimi zaten.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lotr muhabbetini yavaştan bırakalım, konuya dönelim.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Xenus said: LOTRO, başarılı falan değil katılmıyorum. F2P, merge vs oyun bildiğin fail oldu şu anda. BF:ME, RTS olduğu için aklıma gelmedi. Diğer dediğin oyunların hepside bana göre vasattı. Belirtmeden edemiycem bu arada. BF:ME hakkında bilgi vereyim. 8-) Developer(s) EA Los Angeles Publisher(s) EA Games Alaka? EA güzel oyun yapamaz mı? EA Sports her sene o sene çıkan en iyi oyunlardan bazılarını yapıyor mesela. Kaldı ki campaign olarak harikaydı oyun multisinde denge ve single'da ai salaklık sorunu var sadece yoksa çoğu rts'den iyidir. Birde senin katılmaman oyunun başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. SWTORdan başarılı LOTRO. Kusura bakma. Xenus said: LOTR serisinin gişesi hakkında bi fikrin var mı? 8-) İnsanlar görsel olana daha çok ilgi duyar. İçinde Edoras, Minas Trith olmayan LOTR mmosuna neden para vereyim? Neyse konuyla alakasız konuşuyoruz şuan. Film örneği olarak Matrix Online ile SWG vereceksen oyunların patlamasının sebebi başarısız SOE yönetimi zaten. SWTOR'da Mustafar yok mesela. Mustafar olmayan SW oyununa neden para vereyim? Oyunda Eriador ve Rhovanion bölgelerinin çoğunluğu var. Rohan'ın da bir kısmı var şuan. Expansionlarla Gondor'un sonuna kadar ekleniyor zamanla. Kaldı ki Edoras'ta yapacak bir şey ne filmden yapsan oyunu ne de kitaptan bulamazsın Eriador kadar, oyunun launch olduğu ilk timelineda. Şuan zamanı ilerledi o ayrı. Neyse konu dağılmasın
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 EA'ya her fırsatta sövenlere yazdım ayrıca. BF:ME'de film üzerinden başladığı için başarılı oldu. Bende severek oynadım. SWTOR için bula bula prequel'den Mustafar'ı buldun ya gülüyorum şuan. Basitçe facebook like'larına bakarsan SWTOR'un LOTRO'yu ona katladığını görürsün. Oynanmayan oyun altından da olsa başarısız oluyor bana göre.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Xenus said: Basitçe facebook like'larına bakarsan SWTOR'un LOTRO'yu ona katladığını görürsün. Oynanmayan oyun altından da olsa başarısız oluyor bana göre. Facebook üzerinden atılan like'lar mı ölçüt oldu şimdi de ? lol.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 lvl50 olamadan ben de baydım bıraktım 42de ilk defa zorladım kendimi bişey oynarken buraya kadarmış cyu.
Öne çıkan mesajlar