Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cennetten arsa ayarladılar!


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20060871.asp
said:
Cennetten 6 milyon liralık arsa sattılar
Antalya, Hatay, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'da vatandaşları cennetten yer vereceklerini söyleyerek dolandırdığı öne sürülen 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

F.K'nin, önceki hayatında Veysel Karani olduğunu söyleyerek vatandaşları “Cennetten size yer vereceğiz” vaadiyle dolandırdığı öne sürüldü.

Zanlıların 2 yılda çok sayıda kişiyi 5-6 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.

Zanlıların dolandırıcılık yaparken hipnoz yöntemini de kullandığı, örgütün dolandırdığı kişiler arasında hakim, avukat ve öğretmenlerin de bulunduğu öğrenildi.

vay beee bunu duyardık hep ama sonunda gerçek olmuş asdadasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendisini Allah olarak tanıtan Hakan Ö., aradığı vatandaşın cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptırarak, “Ey kulum 45 dakika sonra yanındayım” dedi.

Daha sonra aynı vatandaşı arayan Hakan Ö. bu sefer de “Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?” diye sordu.

Belirledikleri kişilerin saflık durumuna göre kendilerini bazen din büyüğü bazen de Allah olarak tanıtan dolandırıcıların, ilk karşılaşmalarında “Sen dua ettin bel geldim” dediği ve yoksulara yardım ettikleri” gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

yahu bu nasıl bişey, nutkum tutuldu valla çok acı ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok eskimedi , hızır ve ilyas peygamber duosu olarak dolandırdılardı bi de milleti.

" bi kardeşimizin paraya ihtiyacı var, biz maddi yardım yapamıyoruz, siz sevap kazanın istiyoruz" diye arıyorlar adamı, telefonda alan kodu olarak mekke gösterecek şekilde rigged bi telefondan, parayı hazırla 2 dakikaya kapındaıym diyerek hızır şov yapıp, paraları alıyorlar keklerden.

//edit aha yukarda varmış zaten özet. ilk haberde de link vermişler.

http://gundem.milliyet.com.tr/hizir-ilyas-ve-idris-yine-carpti/gundem/gundemdetay/05.03.2012/1511202/default.htm

bunlar başka insanlar gerçi, ama yöntem benzer. şu sıfatlı adamın 2 lafına inanan adam haketmiştir dolandırılmayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak hocam, Allahım diyenler onlar işte senin koyduğun Bilkentliyi dolandıranlar. 2.5 milyonunu çarpmışlar bir iş adamının ve 3 sene yatmışlar kuzenlermiş offf off off
said:
Orhan Ç., Erhan Ç. ve Hüseyin Ç. isimli kuzenler aynı yöntemle 2006’da bir işadamının 2.5 milyon lirasını aldı ve şikayet üzerine tutuklandı. Dolandırıcılar geçen yıl bir millletvekilinin hukuk öğrencisi oğlundan bin lira para, bir dizüstü bilgisayar ve annesine ait altın kol saatini aldı. Ancak aile şikayetçi olmayınca serbest kalan sahte peygamberler, Şubat 2011’de oğlu kanser tedavisi gören bir işçinin 8 bin lirasını aldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...