Bullbird Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 İstiyorum evet.Bu aralar western'e sardım kafayı il buono il brutto il cattivo izledik tabi önceden o kadar da değil sdfsd dizi olarakta hell on wheels sanırım western. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 into the west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bone'un böyle bir topic'i vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 clint eastwood un tüm filmlerini izle işte bende bir ara merak sarmıştım western filmlere. dollar serisi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 deadwood şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Dollar serisi ve Once Upon a Time in the West zaten direk Western türünün peygamberleri tarzı birşeydir. İzlemediysen son kaliteli Western filmi The Unforgiven'ı izle işte, Clint Eastwood önce westernlerin ruhunu huzura erdirip, ardından resmen tabuta gömüp, toprağını atıyor daha üstüne koyulmasın diye, Richard Brooks'un The Professionals var, 66 yapımıydı sanırım. Bu filmde westernlerin, daha doğrusu ABD popüler sinemasının propaganda araçlarından biri olan bireyselciliğe ufakta olsa bir baş kaldırısı vardır. (niye ufak, izleyenler filmi bitirince anlar :)) Western türünün değişime uğradığı filmlerden bir tanesidir ve herşeyden önce eğer yanlış hatırlamıyorsam bir zenci karakterin filmin kahramanlarından biri olduğu ilk filmdir. Winchester '73 filmini de kesinlikle öneririm. Bu film benim favorilerimdendir. Winchester bir tüfeğin bir nevi yaşam hikayesi anlatıyor filmde, tüfek elden ele dolaşıyor ve her sahibinin elinde farklı bir hikaye, dönemin farklı yaşamları göz önüne seriliyor. Searchers kesinlikle izlenmesi gereken Westernlerden bir tanesi, John Wayne başrolde ki onun başrolünde olduğu bir diğer izlenmesi gereken filmde orjinal True Grit. Geçtiğimiz sene ki re-make'i de bayağı iyi aslında, hatta biraz daha iyi gibi bazı yönlerden Orjinalinden iyi olan bir diğer modern re-make de 3:10 Yuma bence, Russell Crowe ve Christian Bale'in harika oyunculukları ve kaliteli sinematografi ile farklı bir hava yakalanmıştı. Aklıma yine gelen filmlerden bir tanesi Butch Cassidy and the Sundance Kid diyebilirim. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi ki Robert Redford ve Paul Newman'ın birlikte oynadığı herşey tartışmasız ve zoraki olarak izletilmeli sinema ile ilgili olan bir kişiye, bkz. The Sting Sonra ABD dışından sevdiğim bir western var. Tam adını hatırlamıyorum ama Quigley bilmem neli bir Avustralya westerni var. Alan Rickman oynuyordu filmde ve Tom Selleck'ti yanılmıyorsam diğer oyuncu, bayağı sağlam bir westerndı ama büyük beklentilerle izlenmezse iyi olur asdf Magnificent Seven geldi son olarak aklıma, Kurosawa'nın Seven Samurai'nin Amerikan western uyarlaması direk, bayağı başarılı bir uyarlama ve hatta tarih boyunca dışarıdan alınarak Amerikalılılaştıran filmlerden en iyisidir. Departed ile yarışır diyebiliriz belki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 olay bu http://www.youtube.com/watch?v=LIgNCD3nzOg ve tabii bu http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 DESPERADO VAR BİR DE HASTASIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Tombstone wyatt earp adlı ünlü şerifi konu alıyor, kurt russell, val kilmer falan var devamı çıkacaktı hatta bu sene ama sıkış olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 The Outlaw Josey Wales Una pistola per Ringo Pale Rider High Plains Drifter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 the great silence klaus kinski bounty hunter rolunde insafsizligin kitabini yazmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 high noon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Hell on Wheels Cnbc'de de yayınlanmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Deadwood ötesi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Myshkin said: Bone'un böyle bir topic'i vardı sanırım. spaghetti olmayan western filmleri hakkındaydı benimkisi http://forum.paticik.com/read.php?11,5814401,5814401#msg-5814401 gerçi western diyince otomatikman spaghetti western geliyor aklımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahah o konunun gidişatı baya iyi ya güldüm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Justified da güzel bi dizi western değil mi ama şerif sanki kovboy gibi bi tip, hitman de oynayan adam oynuo ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Clint amca Wild Bill Hickok filmi çekse ne güzel olurdu ya. O yönetse efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 firefly bile bu kategorye girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 burn to my heart wounded knee diye bir film var kaçırma izlederim. mutlaka ama mutlaka Into the west. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 DarKRideR said: çeşitli laflar Butch Cassidy and the Sundance Kid çeşitli başka laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fenris said: deadwood şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://movieposters.2038.net/p/High-Plains-Drifter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Çoğunun denedim, tek önerim herkesin tavsiyesi gibi deadwood. hakakten diğerleri çok boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hep aklımdadır bu konuyu görünce yazmak istedim (kesinlikle troll değil) böylesi bir kitle varken neden western mmo yapılmaz anlamıyorum, oysaki neler çıkabilir western hikayelerinden, my GOD diyorum, keşke yapılsa sağlam bişeylerde oynasak. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar