Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu ülkede HERKES HADDİNİ BİLECEK diye manşetler de atıldı 2006 yılında (gerçi filmin sonu kötü bitti denizlide o ayri). Feneri Ateş Bastı falan nedir, nesi terbiyesiz bravo yani. aynı kalemden bel altına inmeden cevap ver vereceksin. recep ivedik kalitesinde gel de söndür ateşimizi böhühüyt ne ya. yukarda dendiği gibi mağaralara geri pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya aslında verilen cevap da bi kıza değil de bir erkeğe verilse güzel cevap denirdi şimdi doğruya doğru. Tutup da mesela hıncal uluç aynı şeyi yazsaydı, ona gel ateşimizi al deselerdi "hohohoho" der geçerdik. de kıza diyince yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 teker teker cevap verip yatayım; - ben OOO CIMBOM KARIMIZ OOOO yazsam da birşey değişmez. yalnız yazıyosam karşısında gelecek cevapları beklemem gerekir. beklemiyorsam bi terslik var. - gökmen özdenak twitter kullanamaz bence. - aynı şeyi herhangi birimiz yapsaydı hashtag olmayacaktı tabi ki de. ama buse terim bunun farkında olarak yapıyor bunu. twit'i görmedim bile zaten. hesabına gireyim dedim protectedmış. - yapılan şeyi savunmuyorum. ben hayatta yapmam. ama diyorum ki, twitter'dasın. seni bilmem kaç yüz ya da kaç bin kişi takip ediyor. bunların yarısı sırf fatih terim'in kızı olduğun için takip ediyor. modadan falan anlamayan insanlar. bu yarısının da yarısı gs'li yarısı fb'lidir diyelim direk. sen böyle birşey yaparsan, bir yandna galatasaraylılar "evet bastı valla :))))))))))" yazar, bir yandan da fenerliler "madem ateşlendik gel hiihihihi" der. bunda garip birşey yok ki. - her gün lubeayar'a yuzlerce kufur geliyo. hem de boyle gelsin atesimizi alsin falan degil. oyle makatla baslayip agizla biten, gobek deligini dahil eden iliskiler. e lubeayar gibi bir fanatik olursan, o sekilde mesaj atarsan, o cevaplar da normal. dogru degil ama normal. - daha once biz zamanında zeynep'e çok koyduk, ua diye pankart acan ayilardan cok daha hafif birsey yaptiklari. o ayilikti. bu esseklik. ben feneri ates basti terbiyesizlik demedim, oyle yazarsan oyle cevap alirsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Hıncal için de dense ağır olurdu ama evet bu kadar sorun olmazdı. Erkek ile bayan arasında durum farkı oluyor ister istemez. Kaldı ki fatih terim'in kızı bahsettiğimiz kişi. Aslında buse terim'e değil, fatih terim'e belaltı vurmaya çalışmak gibi oluyor bu iş. Sinsilik, pislik, haysiyetsizlik abi bunun başka bi açıklaması yok. Bi bayana yapılacak işler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aquila said: insanlar ne kadan zekasiz ya, komik bile degil. aquilanın yazım hatasını buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 SeaGle said: Cidden şu olaylardan sonra necatinin golüyle derbiyi kazanırsak bu TT olayı çok kötü döner fenere rezillik anlamında. O stadı bu sefer gerçekten yakarlar zaten galip gelirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evet fatih terim'in kizi bahsettgiimiz kisi de. zate nfatih terim'in kizi olmasa dunyada kimse onu sallamazdi, ozellikli bir insan degil yani kendisi. ha bu arada, gelatesimizial degil, buatesufleyereksonmez i de tt yapmaya calismis fenerliler. bu olmamis sanirim. olsaymis cok daha komik olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Masquerade said: Ezeli rekabet aşağılık olmayı gerektirmez, diyecek söz yok tabi. Sivasa büyük ümit bağlanmış galiba, 0-4 ile dengeler fena bozulmuş. Yazık. güç dengeleri değişti ehjehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 haketmiş bence, erkek gibi laf atıyosan erkek gibi laf yersin. gayet basit bi durum. hashtag dışındaki küfürler ayrı bi durum tabi, onları haketmiş demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 HakkiYendi said: aquila said: insanlar ne kadan zekasiz ya, komik bile degil. aquilanın yazım hatasını buldum intended o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aquila said: HakkiYendi said: aquila said: insanlar ne kadan zekasiz ya, komik bile degil. aquilanın yazım hatasını buldum intended o. http://www.youtube.com/watch?v=i9LOFXwPwC4&ob=av2n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bu konuyu açma nedenim umutsuz taraftarlara tepki idi, diğer takım taraftarlarının ağızları sulanarak kendilerine vurup geçen sivasın aynı hezimeti galatasaraya da tattıracaklarını düşünmelerine tepki idi. Vel hasıl kelam çok güzel oldu çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 El-Barto said: haketmiş bence, erkek gibi laf atıyosan erkek gibi laf yersin. gayet basit bi durum. hashtag dışındaki küfürler ayrı bi durum tabi, onları haketmiş demiyorum, yanlış anlaşılmasın. hakli, erkek gibi laf atiyorsan lafi da yersin. su kizlara da fanatiklik hic yakismiyor arkadas, nasil bir itici geliyor of. hele bir de cakma fanatikse aman aman. hani galayasarayliyim da, hic olmamis bu laf boyle bir donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ne kadar fenerli varsa a s diye atkı bastıran taraftarların ahlak dersi vermeye çalışması ironik olmuş,sivas maçı sonrası fener laf çarpıtmaya çalışırsan 2-3 tane hanzo gelir tadını kaçırır türkiye gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 o değil de necati ne oynamış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 futbol oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 diğer takımlar top oynuyor, galatasaray ise futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 etimolojik olarak asagi yukari ayni sey ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 YENDİK BEEE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Etimolojik olarak nasıl ikisinin aynı şey olduğuna karar verdin ya yuh. Bazen konuda yazanları hiç okumadan yazıp çıkıyorum da o yüzden böyle iki postta yazdım ilkinde direkt yazıp çıkacaktım da gözüme takıldı etimolojik kelimesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genç fenerliler hem rahatsız hem tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 karar vermek benim isim bi taraf top oynuyor digeri futbol falan gibi metaforlara ancak boyle cevaplar uygun dusuyor mr. yuh ha istersen aciklaya da bilirim, football acicka gordugun gibi duz ceviride ayaktopu veya ayaktop anlamina geliyor. Eger sozluk falan karistirirsan belk ibir yerlerde "footballing" olarak bir eylemin de var oldugunu goreceksin. Simdi biz "top oynamak" ve "futbol oynamak" deyimlerini karsilastirdigimiza gore bu ikisi arasinda bir fark ortaya atilmasi, kelime bilimi acisindan, duz mantik bakildiginda, cok buyuk bir fark ifade ediyor zira ilk deyim oyunun ayak ile oynandigina vurguda bulunmuyor. Ama malalesef su anda "STSL 29. Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 05.03.2012 - 20.00" konu basligi altina yorum yapiyoruz ve bahsedilen oyunun futbol oldugunu biliyoruz. Iste bu noktada iki deyim birbirinden anlam olarak bir fark ortaya koyamiyor. Etimoloji kismi icin tekrar yaziyorum yukariyi okumazsin diye. Futbol, cok eskiden vucudun belirli bir bolgesi kullanilarak oynanan bir oyun oldugu icin diger sporlardan ayri tutulmustur ve ayni zamanda ayakla oynanmasina dikkat cekmektedir. Ornegin sadece tekme atarak oynanmadigi icin Kickball demiyoruz. Senin icin birazcik daha ingilizce olarak bakindim dostum. Simdi ekliyorum, 'football' ayni zamanda ayakta oynanan bir oyuna da vurgu yapiyor olabilecegi icin kullanilmis da olabilirmis. Bu ayrimi da at uzerinde oynanan oyunlardan ayrim yapmak icin kullanmis olabilirlermis. Nihayetinde ben saha icerisinde at ustunde oyuncu gormedim. Ha tabi ben ozeti izledim, ozet disinda at kosturan adam vardiysa bilemem tuytoparlagim benim. bazen senin gibi arkadaslar oluyor cok takiliyorlar bilimsel kisimlarina islerin. ama once bulundugu yeri bilmek, ne hakkinda konusuldugunu gozden gecirmek de gerekiyor. sonra konjonkturu iskalayip at gozlugu ile gol atmaya calisiyorsunuz, dogal olarak iskaliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 uykusuzluktan oluyo bunlar herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 küçükken top oynatmayıp evde tutmuşlar, ondan oluyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Kardeş işini mesleğini bilmiyorum ama sen beni tanıyorsun galiba.Şüphesiz haklıymış gibi konuşuyorsun.Sana harcayacak zamanım yok ki benim.Bari daha kısa yazsaydın da okusaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar