SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 İstemez kıbrıslılar. İşin kaymağını yemek daha iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kıbrısı kıbrıslılara bırakmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 neden rusya değil de japonya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ruslar zaten...kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ;) tamam o zaman rahatladım, uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 iyi bari. bir an japonları sevmiyorsun sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sushiyi icat eden bir topluluğu nasıl sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 copry said: neden rusya değil de japonya? Rusya vize istemiyor, japonlar istiyor. En büyük etmen bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 japonya da istemiyordu sanırım ya. yine de japonlar candır, canandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 japonlar istemiyor ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 iarwain said: ya abi al 2 tane uçak gemisi&52lik çelik zincir,bağla kırbısın sivri ucuna çek iskenderun körfezine bildiğin puzzelın kayıp parçası ya cuk oturuyor ya paintde deniyorum iki saatdir oturuyor. levha tektoniği kuramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 adayı yüzen bir şey sanıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bağlarsa recep bağlar özelleştirildi bütün dağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://i.imgur.com/OY0YF.jpg MEANWHILE IN CYPRUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yunanistan battı artık rumların da sesi çıkamıyor sanmıyorum eskisi gibi dayılanacaklar madır turkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ren said: bağlarsa recep bağlar özelleştirildi bütün dağlar persil supra iyi akşamlar kovalasın seni tavşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Myshkin said: adayı yüzen bir şey sanıyor adam denizin ortasinda durduguna gore yuzen bisey tabi ki. problem ofisci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Yorumlarda gördüm, Türkiye'nin Las Vegas'ı olur diye, acaba AKP'nin gizli niyeti mi bu? Orayı kumar cenneti yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kıbrıs bağlanmak istemez bize çünkü böyle hem sömürüp hem hesap vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Şu an en kötü halde aslında Kıbrıs olayı, bize sırf masraf sırf ziyan durumunda Hem bizzat askerimizle koruyoruz hem tonla yardım ediyoruz hem dünya siyasetinde işgalci gözüküyor ve Yunanla Rumla devamlı kapışıyoruz hem de Türk bildiğimiz adamlardan laf işitiyoruz üstüne... ver kurtul diye geçiriyor insan içinden valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şu an en kötü halde aslında Kıbrıs olayı, bize sırf masraf sırf ziyan durumunda Hem bizzat askerimizle koruyoruz hem tonla yardım ediyoruz hem dünya siyasetinde işgalci gözüküyor ve Yunanla Rumla devamlı kapışıyoruz hem de Türk bildiğimiz adamlardan laf işitiyoruz üstüne... ver kurtul diye geçiriyor insan içinden valla > ülkeyi işgal altında tut, ülkenin ekonomik kaynaklarını çökert > biz çok yardım yapıyoruz rörörö müslüman, seni müslüman. son dönemde para azaldı ama biraz. yardımı arttırın biraz, benim de mercedes almam lazım hueheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kendilerine bağlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kanalizasyon borularını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 dasaaa said: kendilerine bağlasınlar http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf unutmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Yok müslüman sayılmam pek, seçenek olmadığı için öyle görünüyoruz dışardan işte Bir de KKTC'den askeri güç çekilse Rumlar sizlen paylaşacak mı kaynakları sanıyorsun? Adamlar bir kaşık suda boğdular kaç sefer, şimdi birleşcek olsanız katletmez veya kundaklamazlarsa asimile edilme ve zenci muamelesi görmeyle kurtulabilirsiniz belki liberal said: "Tatar Ramazan" said: Şu an en kötü halde aslında Kıbrıs olayı, bize sırf masraf sırf ziyan durumunda Hem bizzat askerimizle koruyoruz hem tonla yardım ediyoruz hem dünya siyasetinde işgalci gözüküyor ve Yunanla Rumla devamlı kapışıyoruz hem de Türk bildiğimiz adamlardan laf işitiyoruz üstüne... ver kurtul diye geçiriyor insan içinden valla > ülkeyi işgal altında tut, ülkenin ekonomik kaynaklarını çökert > biz çok yardım yapıyoruz rörörö müslüman, seni müslüman. son dönemde para azaldı ama biraz. yardımı arttırın biraz, benim de mercedes almam lazım hueheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar