Murray Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Öneren herkese teşekkür ederim, hepsini not aldım. İlk olarak Nana'ya başladım, dün iki bölümünü izledim, hoşuma gitti. Daha sonra yazılanların tamamını izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya özellikle günümüz animeleri, kendi genresine türün özelliklerine o kadar cok gönderme yapıyoki, o kadar cok dayanıyoki bunlara kolay dğeil girmek. kafadan girmek lazım flcl ile bence, sonra işte daha kenardan kenardan kaliteli yapımlarla gits olur, ne bileyim cowboy bebop olur. sonra keyfine göre ne seviyosan onlara baslarsın. one piecemidir, narutomudur, dragon ballmudur, bilmemneyi bilmemne imauto-sanmıdır o sana kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 keniçi dünyanin en iyi ögrencisi sdsfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 off kesinlikle o olmalı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 hiç izlemem dediğin konuda ki animelere de bak sevdiğin olacak mutlaka, bu japonlar garip vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 flcl ile başlanır mı allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 flcl ile kesinlikle başlanmaz hakikaten, "bu mu lan anime" denip bırakılır heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ne kadar güncel çok hatırlamıyorum ama; http://b1203.hizliresim.com/v/5/38197.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yeterince güncel, isabetli de yüksek oranda. gerçi gene deniz derya gibi gelebilir birine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yaw işte yukarda genre'lerden hareket etsin hoşuna gidenden başlasın çok kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 noob olarak anladığım kadarıyla liste baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 >Hidden Gem >Ergo Proxy kaguya_table_flip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 One Piece, bi başlarsan bitirene kadar zaten aylar geçmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 One Piece'ye başlamasın heleki benim gibi komedi film/anime vs seviyorsa naruto, bleach vs gibi izleyip ondan sonra ona başlasın. Diğerleri vasat gelicek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece 180 bölüm falan izledim, yokluktan izlemiş ve izliyo olmama rağmen en kötü ya, ama http://archivethumb3.foolz.us/board/a/img/0604/39/1327592116175.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece en kötü mü yapmayın abi. one piece shounen genresının en örnek yapıtı dragon ball ile birlikte. japonyaya gidince anime izliorum diince aa one piece mi izliosun diolar japonlar için anime/manga = one piece resmen manga japoncası dersinde bile hocalar direkt örnekleri one piecedeki sahnelerden veriodu. karakter tasarımı, settingi, hikayesi, dialogları, power up ları , tam bir temel ders. ve harika yani. manga tanrıları çarpar sizi aman. narutonun da fanıyım da naruto sonuçta japon mitolojisinin , efsanelerinin toplanıp hafif karıştırılıp tekrar sunulmuş hali. ha güzel mi güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ben de sevemedim hiç One Piece'i. Mangayı bir balina ile uğraştıkları bölümde bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece baya aptal bisey, o yuzden anime olarak basarili olabilir, neticede anime de aptal bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aynen şükrünün dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=t0lSNITIJ20 balinanın içindeki bu sahne de efsanedir das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 lan bi kere japonca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bence ingillizce dublaj olmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mortis said: one piece en kötü mü yapmayın abi. one piece shounen genresının en örnek yapıtı dragon ball ile birlikte. japonyaya gidince anime izliorum diince aa one piece mi izliosun diolar japonlar için anime/manga = one piece resmen manga japoncası dersinde bile hocalar direkt örnekleri one piecedeki sahnelerden veriodu. karakter tasarımı, settingi, hikayesi, dialogları, power up ları , tam bir temel ders. ve harika yani. manga tanrıları çarpar sizi aman. narutonun da fanıyım da naruto sonuçta japon mitolojisinin , efsanelerinin toplanıp hafif karıştırılıp tekrar sunulmuş hali. ha güzel mi güzel ^_^ Zaten manga satışlarına bakınca One Piece ilk 10 un toplamı kadar falan popularitesi tavanda. http://www.sankakucomplex.com/2011/12/02/top-50-manga-bestsellers-of-2011/ 1. One piece 37,996,373 2. Naruto 6,874,840 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece tüm bölüm boyunca chibi sahnesi izlemek gibi bişi. hani narutoda, sailor moon'da felan karakterler aptalca bişi yapar da birden çizimler çocuksu hale döner ya. işte o sahnelerin toplamı bir one piece bölümü ediyor. niye bu kadar hype ediliyor bilmiyorum ama chibi komedi sahnelerini seviyor demek ki japonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar