Murray Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Hayatında bir kaç anime izlemiş biri olarak belli başlı animeler aramaktayım. Mümkünse yaratıklı, bilmemneli, fantastikten çok daha real, gerçekçi, ne bileyim konusu ağır veya komedi türünde olan animeler önerebilir misiniz? Yani sadece eğlendirmesin, aynı zamanda bir şeylerde katsın. Çok mu fantastik bir şey arıyorum acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yaratıklı bilmemneli şeyler istemiyosan anime izleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 boku no pico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ben de animeye yeni başlayan biri sayılırım. yani yeni başlamadım, baya oldu ama hep belli başlı popüler şeyleri izledim. izlediğim hemen hemen her şeyde mutlaka doğa üstü birşeyler vardı. tek bir anime hariç: nana gerek konusundan dolayı fazla içinde hissetmem(müzik-gruplar-hedeler-istekler-idealler) gerekse içinde demon sama geyikleri hariç hiçbir doğa üstü öğe bulundurmaması kendisini başucuma kondurmama yetti. gerçekten başarılı soundtrackleri, yani ilk 4-5 bölümü hariç izlesen bu nasıl anime lan dersin. kullanıcı adım da oradan gelir. izle bence seversen tam seversin. bi de tanıtım gibi birşeyler bakayım bulabilirsem; http://www.youtube.com/watch?v=nI6Z1q95HV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 icinde tentacle olmayan anime mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 cowboy bebop ve samurai champloo izle gerisi bok gibi başlama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Kınıyorum seni sparkcaster. Hatta kını kını kını. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 en kötü anime bile gene avatar izlemesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 welcome to NHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Lopeth said: boku no pico +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Murray said: Hayatında bir kaç anime izlemiş biri olarak belli başlı animeler aramaktayım. Mümkünse yaratıklı, bilmemneli, fantastikten çok daha real, gerçekçi, ne bileyim konusu ağır veya komedi türünde olan animeler önerebilir misiniz? Yani sadece eğlendirmesin, aynı zamanda bir şeylerde katsın. Çok mu fantastik bir şey arıyorum acaba? :D Cowboy Bebop + Knockin` on Heaven`s Door (filmi) Ghost In The Shell + Stand Alone Complex (2 sezon) Samurai X: Trust & Betrayal (4 bölümlük film) + Rurouni Kenshin Akira Vampire Hunter D: Bloodlust Hellsing The Melancholy of Haruhi Suzumiya (28 bölüm) + The Disappearance of Haruhi Suzumiya Usagi Drop Steins;Gate Time Of Eve Fullmetal Alchemist: Brotherhood Mushishi Great Teacher Onizuka Katanagatari Black Lagoon (+Second Barrage) Fist Of The North Star (filmleri) Appleseed (2004 + Ex Machina) Darker Than Black Ergo Proxy Wolf's Rain Street Fighter II The Animated Movie Afro Samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Fullmetal Alchemist orjinal seri güzel değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Butcherofego said: Fullmetal Alchemist orjinal seri güzel değil mi ya yenisinin yanında fıs. ilk yarısı izlenip ikinci seriye geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Haibane Renmei ile başla bence. Süper anime. Bir de Bone yukarda Usagi Drop demiş, onun hakkındaki duygularımı anlatmaya çalışsam duyduğum tüm küfürler yetersiz kalır. Elimde olsa mangalarını alıp alıp yakarım. Dokunma, izleme, yaklaşma bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 boks seviyosan hajime no ippo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 seks seviyosan, anime manime izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 usagi drop izle de, gerge gibi hissetmek istemiyorsan mangasına sakın bakma. fgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Naruto gibi bayağı sezon birikmiş ama halen devam eden bir anime izleyeceksen tavsiyem duzenli izle meraketan bütün animeyi tüketme yoksa her hafta 20 dklık bölümlerle kanser olursun :D Anime bittiğinde senin hala bitirmediğin bir 20-30 bölüm falan kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ano hana ile usagi dropa bakayım diyordum ben de, geçen sezonun iyilerinden değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Dayanamıyorum söylüyorum, Usagi Drop Sonunda adam Rin'i... anlarsınız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ahahaha gerge. Hayatın boyunca buna devam edeceksin değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Evet. Öyle bir koydu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: Murray said: Hayatında bir kaç anime izlemiş biri olarak belli başlı animeler aramaktayım. Mümkünse yaratıklı, bilmemneli, fantastikten çok daha real, gerçekçi, ne bileyim konusu ağır veya komedi türünde olan animeler önerebilir misiniz? Yani sadece eğlendirmesin, aynı zamanda bir şeylerde katsın. Çok mu fantastik bir şey arıyorum acaba? :D Cowboy Bebop + Knockin` on Heaven`s Door (filmi) Ghost In The Shell + Stand Alone Complex (2 sezon) Samurai X: Trust & Betrayal (4 bölümlük film) + Rurouni Kenshin Akira Vampire Hunter D: Bloodlust Hellsing The Melancholy of Haruhi Suzumiya (28 bölüm) + The Disappearance of Haruhi Suzumiya Usagi Drop Steins;Gate Time Of Eve Fullmetal Alchemist: Brotherhood Mushishi Great Teacher Onizuka Katanagatari Black Lagoon (+Second Barrage) Fist Of The North Star (filmleri) Appleseed (2004 + Ex Machina) Darker Than Black Ergo Proxy Wolf's Rain Street Fighter II The Animated Movie Afro Samurai bu liste gayet başarılı - güncel olanlardan deadman wonderland ve gantz var bunları tavsiye ederim. miyazaki ve diğer ghibli studio yapımlarını ekleyelim ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Black Lagoon ile başla, sonra Kaiji ve Shiki ile devam et. Ondan sonra Samurai Champloo, Cowboy Bebop, Requiem for the Phantom vb ile devam edersin. AniDB diye bir site var o siteyi çözersen burda tavsiye topiği açmana gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar