tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 klasik gitara ritim vurma kafasının çok üstünde olduğum barizken, onlara göre bir virtüöz ayarında olduğum doğrudur. ancak olayın çok fazla abartı kazanmaması adına bir üst sınır koymak istedim. çok teknik ve hızlı olduğu için de üst sınırı death metal solo gitaristi olmak olarak belirledim. aklıma direkt chuck geldi aslında. söylediğim gibi cover videosu çekme niyetim var. edit: bu arada sen neden bu kadar gaza geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 BİLADER DEĞİL BİRADER. BİRADER. BİLADER NE LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 said: bu arada sen neden bu kadar gaza geldin? Çünkü o kızı düz başparmakla düşüren DEATH METAL SOLO GİTARİSTİ benim EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sanırım sen de benim ahkam kesmelerimden rahatsız oldun HERKES AYNI KAFA BAK İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ben ukulelemle tavlıyorum kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hani kazanova değilim, psikolog hiç değilim. ama şunu söyleme isteğim oldu, kızlar neşeli erkeklerden, gülen erkeklerden, birşeyler başaran erkeklerden hoşlanır. "ay onlar da ne ki ben daha iyi çalarım" diyerek somurtarak kös kös oturursanız kızlar da size pas vermez. kişiselde "ya bir türlü sevgilim olamadı" diye başlık açan birisinin "ne kadar salaklar kız düşürmeye çalışıyorlar" diyeceğine bu taktiği kendisinin de kullanması, hatta o gruba girmesi felan gerekiyor da bilemiyorum tabii amaç ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben hiçbişi yapmadan tavlıyorum. i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yanımda senkoyu götürüyorum o benim için tavlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bone haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bizim yurtta vardı böyle gitarla çıkarlardı, gayette toplanırdı kızlar yanlarında.kıskanmayın siz yapamıyorsunuz diye, adamlar ekmeğini taştan çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hayır ahtapot benim takıldığım nokta bariz birşekilde adamı kıskanmışsın.Ahaha benim x zamanki halim lan yada bendemi böyleydim lan lol demek yerine gelip burada hunharca adamı eleştirip dalga geçmen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bone haklı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 wastyrx said: Ben ukulelemle tavlıyorum kızları şunu çal drop rate %98 olur http://www.youtube.com/watch?v=6ZqPLxCDLs4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 başlık hakkaten çok iyimiş lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ad3m said: Hayır ahtapot benim takıldığım nokta bariz birşekilde adamı kıskanmışsın.Ahaha benim x zamanki halim lan yada bendemi böyleydim lan lol demek yerine gelip burada hunharca adamı eleştirip dalga geçmen olmamış.kıskanmadım. ama şey diye düşündüm, ulan bu geyikler bile şunu yaparak kız yaparken benim bunlardan daha iyiyken hiçbir şey elde edememem garip değil mi falan... bone'un söylediği şey burada devreye giriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Laorx said: wastyrx said: Ben ukulelemle tavlıyorum kızları şunu çal drop rate %98 olur (tu) http://www.youtube.com/watch?v=6ZqPLxCDLs4 Aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: ben hiçbişi yapmadan tavlıyorum. i win. sen senkosun, farkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 helvacioglu blok flutle kiz dusurmuslugum vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "ulan adam müzik yapıyo , beğeneni vardır yoktur , vereni vardır yoktur sanane lan yapabiliyosan yap aynısını yapamıyosanda eyvallah de geç at kafası" derse biri nasıl bi cevap verirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=M8lklGuFIuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 PrudenT said: 7thBreath said: sanane bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 başlığı okuyunca nedense japonun teki gitarla hatunlara vurup çerme takıp düsürüyor zannettim gözlerim video aradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bak ahtapotçuğum. 25 yıllık bakir arkadaşlarım bile bir şekilde huzura kavuştu. zamanın neler getireceği belli olmaz bir gün kader sana da güler. şimdilik metin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben bakir değilim neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 para mutluluk getirmez ahtapotçuğum. önemli olan ruhunun bakirliğini kaybetmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar