vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Assassin's Creed 4: Black Flag konsolun çok ısınmasına sebep oluyormuş. Makine güvenlik sebebiyle kapatıyormuş kendini kırmızı ışık vererek. Yanında bir de 9000'lik klima almak lazım... This shit sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hahaha gene ilk seride ısınma problemi? lol bir sonraki editionı almak en mantıklısı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yok agalar, Amazon'dan bir temsilci de "hatalar nedeniyle Sony üretimi durdurdu" demiş bi müşteri destek hattında. Beklemek en mantıklısı. Yine fiyatlar gelsin görelim de, 2014 üretimleri beklemek lazım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi nasıl ya? bu aleti alıp oyun oynayıp test etmiyor mu bu adamlar ? ne için para alıyo bunlar? ben de gireyim sonye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ulen kac kere dedik su baslıkta ilk parti alınmaz diye. yav he he cektiniz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kimler aldı şimdi? söyleyin de biraz dalga geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ya zaten Sony'nin çıkardığı hiçbir ürünün ilk serisini almayacaksın, buna TV'den tut çıkartıyorlarsa buzdolabına kadar... Hatta elektronik olmayan şeylerde bile Adamların huyu, ilk seri her zaman aşırı sorunlu. böyle bakıyorum ilk serisi sorunsuz çıkan hiçbir aletleri yok. telefonlar bile öyleydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 vaperon said: Assassin's Creed 4: Black Flag konsolun çok ısınmasına sebep oluyormuş. Makine güvenlik sebebiyle kapatıyormuş kendini kırmızı ışık vererek. Yanında bir de 9000'lik klima almak lazım... This shit sux E3'de AC4 gösterimi sırasında kilitlendiydi zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Valla kötü pr şu iş, hani dedicated patileri vurmaz ama karasız kullanıcı için kötü oldu. Şahsen ben zaten yaza kadar bekleme taraftarıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Xbox One ile ilgili en ufak bir ısınma veya sorun vs gelmedi. PS4 den patladı ilk seri sorunları. Geçmiş olsun PESECİLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Cikmamis konsolun derdi az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 JestersTear said: Xbox One ile ilgili en ufak bir ısınma veya sorun vs gelmedi. PS4 den patladı ilk seri sorunları. Geçmiş olsun PESECİLER. önce bi çıksaydıda sonra yorum yapsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Herifler 3 kere felan test ediyolardır şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yarın sorunsuz çıksa ne oynayacaksınız ki geldi mi oyunlar? next gen fifa mı atacaksınız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kolof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kolof akar hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yalan aga yok böyle bişi koyarlarsa pilastik kutunun içine aleti havasiz şekilde heralde isinir kapanır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: Kolof ABV :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 GERGE said: South Park'ın son bölümüne bakın da insanlar neler yapıyor görün. İlk partinin esnaf zamı yiyeceği kesin ama, bir-iki ay beklemek gerek bence. asofaskof abi izledim sonunda kahkaha falan attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yanliz nette biraz bakinca bu DOA olan playstation 4lerin tamami amazondan geliyor. Daha walmart veya sony centerdan alipta sorun cikan bir post bulamadim. Amazonla alakali olabilitesi durumun yuksek deniyor ama spekulasyon sonucta. bu sirada sony %0.4 hata beklediklerini aciklamis. Zaten sony centerlarda falan sorunlu aletlerin yedekleri mevcutmus (satilmiyor sadece degisim icin olan ozel bir stok). bunun disinda %0.4 gercektende az bir oran bence. Test etmeye vakitleri yoktu dusununce. Neyse 2. batch icin preorderi vermeyi dusunuyorum amazondan. Bu sirada amazon eger sorunlu ps4 var ise 120 dolar hediye ceki veriyormus mis ahahah. Assassin creed olayinda ise sorun birazcik onlara kaliyor. Sc2 ciktiginda ana menuye frame limit koymadiklarindan milletin kartlari yanmisti. Onun gibi bir durum olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Benim amazon order beklemede halen açıkcası, ödemeyi yapmadım. Yapsam yarın göndercek adamlar ama güvenemiyorum. Bu haftada geçsin öyle karar vericem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 walla ben email bekliyorum yeni orderlar acildi diye. Haftaya black friday haftasi kesinlikle 2. batch gelmesi lazim sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 konsol ucuz oyun oynatır denirdi, ucuz değil. konsol sorunsuz oyun oynatır denirdi, sorunsuz da değil. eee nesi kaldı anlatsın konsolcular heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 SRPGsi yok mu Japon'un? Oynamıyor musun sen onları pileysteyşınında Sam? ehueh aquila said: Kolof kolofçular bf4 normal mode oynuyor uber ekran kartlarıyla. gerek yok konsola sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 konsol ayni oyunlari oynatan pc'den ucuz, nasil ucuz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar