Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için,

eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam,

burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz.

gelişmelerden haberdar edersen sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli konuşma halindeyim zaten, onada bahsettim durumdan, ayarlarım dedi, ama henüz o da kaçtan gelecek bilmiyor , ama kesin olarak 13 aralıkta elinde olacak.

benim amerikadan alma durumum var , ama yinede buradan alacak olanlara aracı olucam.

mesela şöyle örnek vereyim sony smartwatch2 saatler 499 TL ye satılıyor, ben 390 TL ye alıyorum, ps4 de ne kadar indirim olur o fiyatlar belli olunca çıkar ortaya,

birazda adete göre değişir bence fiyatı,

buradan kaç kişi alıcak netleşirse ona göre konusuruz,

not:
kredi kartına taksit yapıyor ama biraz vade farkı oluyor,
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim fifa 14 var içinde yüklü 700TL dedim de PS4 oyun çalıştırmayacaksa satmam.

Uncharted'ım falan filan var, oynamak isterim gelecekte onları lan ben :(

ya da oyunlarla birlikte satarım komple ki 20 tane falan oyunum var. Onlarla birlikte 1200-1300TL falan eder kafadan, onu da veren çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Fifa14 ps4e yeni motorla geliyo yalniz.

Abi FIFA umrumda değil, Uncharted'lar var. Red Dead Redemption vs. var. Onları oynamak isterim ileri de tekrar, alet olmazsa kötü olur :(

Diğer yandan PS4 alacağım garanti böyle bir altı yedi ay geçsin, testlerini görelim vs. vs. Oyunları saklamak isterdim.

tinu said:

ahaha 700 mu yanında 6 oyunla 450 500 verseler satarım ben benimkini , yarın 550 tl den koyayım gittigidiyor ve donanimhaber 'e

İçinde hem FIFA 14, hem Fight Night Champion yüklü ki 150TL kafadan bu ekliyor fiyata :D Ayrıca yüklü değil ama alete kayıtlı FIFA 12'de var asdfasd

Aleti de 600 demiştim işte kırptım biraz, kesin alıcı değil ama işte 600TL'ye razıyım bende aslında bakalım.

Yine de 600TL için ileri de RDR vs. oynama şansımı elden kaçırmak istemiyorum. Değmez...
Sosyal ağlarda paylaş

benım eskı 6 7 tane kutu cdli oyunum var, ama eski oyunlar para etmez ,tekken6 , ghostbuster, nba2k11,nba2k12 filan..

makinede,

fifa13
nba2k13
nba2k14
gta5
last of us
uncherted3
topspin4

ama bunların olduğu hesabı nasıl makinede bırakırım onu dusunuyorum :) yoksa bunlarla beraber bayaa bi ederdi alet,

nba2k14 ve gta5 için ps4 de bı daha almak zorundamıyız degılmıyız tam cozemedım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...