mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 region lock yok. çıkartmaz sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 tinu said: bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için, eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam, burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz. gelişmelerden haberdar edersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Evet mantıklı bir fiyat vereceklerse ben de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pm atmistim ama kalabalik oldugumuz belli olsun diye ben de yaziyorum, varim aynen :) hatta buradaki herkes muhtemelen 2. controllerla beraber alir, ben ustune bir de kamera bile alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ben de ÖM göndermiştim ama fizboz'a uyayım. İyi bir indirim ile alırım hemen, acımam çaçaçaçaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bu arada amazon.de'den dhl ile de getirtme opsiyonunu deneyebiliriz. gümrük vergisi dahil 1400 liraya geliyor killzone + 2. controller + kamera bundle ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 geliyor da stok sıkıntısı var. şimdi sipariş verenlerin shipmenti ocak 2014'e sarkıyor amazon.de'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 taksit yapılıyor mu amazon'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bankanı arıyorsun, yurtdışına taksit yaptırma olayı varsa 5'e bölüyorlar. en azından wings kartımla ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 reampage said: sabonis said: Somon said: karısı 9/10du yanılmıyorsam baya şirin gothic bişiy sarışın beyaz tenli ayaklarında kırmızı ojeleri var hmps sonra annemler evde yokmuş ben çok terliymişim, 9 ne lan :D helal lan francis ÖEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sürekli konuşma halindeyim zaten, onada bahsettim durumdan, ayarlarım dedi, ama henüz o da kaçtan gelecek bilmiyor , ama kesin olarak 13 aralıkta elinde olacak. benim amerikadan alma durumum var , ama yinede buradan alacak olanlara aracı olucam. mesela şöyle örnek vereyim sony smartwatch2 saatler 499 TL ye satılıyor, ben 390 TL ye alıyorum, ps4 de ne kadar indirim olur o fiyatlar belli olunca çıkar ortaya, birazda adete göre değişir bence fiyatı, buradan kaç kişi alıcak netleşirse ona göre konusuruz, not: kredi kartına taksit yapıyor ama biraz vade farkı oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Beni ekle listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 francisin seks hayati var midir lan acaba. varsa belgesel kivaminda arastirilmali bence. "Damn Nature! You are scary" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kim izlesin francisin belgeselini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sisman insan seksi merak etmek nasil bir kafa ya, var onun da videosu arayan bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ne bilem hic izlemedim. Bunlar hep 4chanin sucu... saka bir yana adam iyi kapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya ps4'ler ps3 oyunlarını çalıştıracak mı? PS3'üme iyi bir teklif geldi gibi de kasayı satayım diyorum, oyunlar kalsın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 çalıştırmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57611795-285/upgrade-select-ps3-games-for-use-on-the-ps4/?ttag=fbwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 DarKRideR said: ya ps4'ler ps3 oyunlarını çalıştıracak mı? PS3'üme iyi bir teklif geldi gibi de kasayı satayım diyorum, oyunlar kalsın asdfasd bende yarın satışa çıkartcam yanında 6-7 oyunla 120gb slim, kaça gider acaba ya, sen kaça okutuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya benim fifa 14 var içinde yüklü 700TL dedim de PS4 oyun çalıştırmayacaksa satmam. Uncharted'ım falan filan var, oynamak isterim gelecekte onları lan ben :( ya da oyunlarla birlikte satarım komple ki 20 tane falan oyunum var. Onlarla birlikte 1200-1300TL falan eder kafadan, onu da veren çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fifa14 ps4e yeni motorla geliyo yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ahaha 700 mu yanında 6 oyunla 450 500 verseler satarım ben benimkini , yarın 550 tl den koyayım gittigidiyor ve donanimhaber 'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aquila said: Fifa14 ps4e yeni motorla geliyo yalniz. Abi FIFA umrumda değil, Uncharted'lar var. Red Dead Redemption vs. var. Onları oynamak isterim ileri de tekrar, alet olmazsa kötü olur :( Diğer yandan PS4 alacağım garanti böyle bir altı yedi ay geçsin, testlerini görelim vs. vs. Oyunları saklamak isterdim. tinu said: ahaha 700 mu yanında 6 oyunla 450 500 verseler satarım ben benimkini , yarın 550 tl den koyayım gittigidiyor ve donanimhaber 'e İçinde hem FIFA 14, hem Fight Night Champion yüklü ki 150TL kafadan bu ekliyor fiyata :D Ayrıca yüklü değil ama alete kayıtlı FIFA 12'de var asdfasd Aleti de 600 demiştim işte kırptım biraz, kesin alıcı değil ama işte 600TL'ye razıyım bende aslında bakalım. Yine de 600TL için ileri de RDR vs. oynama şansımı elden kaçırmak istemiyorum. Değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 benım eskı 6 7 tane kutu cdli oyunum var, ama eski oyunlar para etmez ,tekken6 , ghostbuster, nba2k11,nba2k12 filan.. makinede, fifa13 nba2k13 nba2k14 gta5 last of us uncherted3 topspin4 ama bunların olduğu hesabı nasıl makinede bırakırım onu dusunuyorum :) yoksa bunlarla beraber bayaa bi ederdi alet, nba2k14 ve gta5 için ps4 de bı daha almak zorundamıyız degılmıyız tam cozemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar