mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 harbiden büyük risk garantisiz almak yeni konsolu. Türkiye'den alsan RROD tarzı bi sorun olsa kronik sorun diye para iadesi alabilirsin, devamlı yeni konsolla değiştirirsin vs. Yurt dışından getirtince sırf işin stresi bile almamak için yeterli sebep. ucuz olur diye alacaksanız en azından 1 ay bekleyin. Millet deli gibi kullanacak ilk partinin kronik sorunu var mı yok mu aşağı yukarı belli olur. Isınma, fan sesi, kitlenme, donanımsal yetersizlik vs. yoksa getirtmek sorun değil yani bu devirde. İlla birinin sizin için almasına gerek yok. DHL ile teslimat garantili getirtirsin, nekadar ödeyeceğin bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gavur bandılları güzel oluyor ama. şimdi burdan fifa 14 ve bf4 lü paket almaya kalksan 2 bin tl'ye çıkarsın bence kafadan. ben bi tane getirmeyi düşünüyorum. bozuk çıkarsa kaderim der türkiye'den alırım bi tane daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 barbu said: ya wallmart'tan aldırsam mı ps4 bundle. dandiklik olur mu wallmart diye. sonuçta büyük pazar sayılır sdfs. bundle çok iyi.http://www.walmart.com/ip/PS4-Console-Solution-Bundle-w-Dualshock-4-Controller-and-Game/24911000 1 aksesuar,1 oyun ve konsol 517 dolares. dreagloth said: Niye dandiklik olsun, açılmamış kutu. forumda en olmayacak şeyler troll'lenir, şöyle bir soruya ciddi cevap nası veriyorsunuz lan :D walmart diye dandiklik olur muymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 en son kaç demişlerdi ps4 fiyatı için ? 1200-1400 arası deniyordu. 1400 olsa normalde oyunlar 200tl'e satılacak. bundle ile 1500'e satsalar iyidir. yurt dışından borderlinx ile getirtsen 350tl civarı tutması lazım gümrük, shipping ıvır zıvır. gene 1500'e falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tr fiyatı ne zaman açıklandı resmi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Açıklanmadı, o aralığı verdiler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 evet ben de gordum simdi. garanti olayını ben de cok dusundum ama arada ben kargo parası da vermeyecegim icin baya fark oluyor. 550tl kadar. bu durumda risk almayı düşünüyorum ama bilemedim. korkuttunuz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ps3 oyunları ucuzlasın biraz bana yarasın bu is. seneye de ps4 alırım mis gibi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 KingV said: arkadaş bana şunu söyleyin. nasıl bir cesaret bu? garanti olmayacak. ilk ürünlerde ya sıkıntı çıkarsa? sonuçta amerikadan faturası ile alınan bir ürün neden garanti dışı oluyor? uluslararası garantisi yok mu bu aletin, atıyorum ben amerikada yaşıyordum aldım ürünü sonra başka bir ülkeye taşındım alet bozuldu ne olacak çöp mü olacak! ben sanmıyorum , sonuç olarak bu aleti faturasız almıyorsun amerikadan da alıyor olsan garantisi ve faturası ile alıyorsun. bozulduğu zaman aldığın yer ile görüşüp kardeş faturam bu garantim bu, ben bu aleti senden almıştım şimdi türkiyede yaşıyorum ne yapcaz dersen mutlaka bir çözümü olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yok. postala bize biz hallederiz diyorlar. ps lerde böyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 PS3'te Eurasia cihazlari burada garantili oluyordu, PS4'te de oyle mi? Hakikaten ilk seriyi yurtdisindan almak mantikli olmayabilir garanti olayindan oturu. Garantiliyse, dreagloth da getirebilirse yanasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 valla gidip doğubank ve benzeri kaçak olarak türkiye ye sokulan yerlerden almıyorsun, direk amerikadan bir mağazadan faturası ile aldığın zaman garantisini türkiye'de kullanabiliyor olman lazım, sony türkiye ne diyecek yok kardes sen amerikadan almışsın burada garantin geçmiyormu diyecek! çok saçma sapan bir şey olur bu, ben türkiye de yaşıyorum diye mecbur değilim ki türkiyeden almaya amerikadaydım aldım geldim, şimdi türkiyede bozuldu diye niye amerikaya geri götürmek zorunda kalayım ki.. sony bunu mutlaka çözüyordur ,elinde faturan ve garantin olduğu sürece. çözmüyorsa şikayet bile edilebilir. bu arada walmart kalmamışki alet... online da yok mağazasında olacak heralde 15'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 simdi preorder yap 15inde yollayalım yazıyor işte? bittiğine dair birşey göremedim. garanti olayı da internetten deştiğimde ps3 için olan durum buydu, ama kimse ps4 ü bilmiyor yazmışlar. gene ps3 gibi olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 barbu said: simdi preorder yap 15inde yollayalım yazıyor işte? bittiğine dair birşey göremedim. garanti olayı da internetten deştiğimde ps3 için olan durum buydu, ama kimse ps4 ü bilmiyor yazmışlar. gene ps3 gibi olur heralde. yapmayı dene bakalım nasıl yapıyorsun? http://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_query=playstation+4&ic=16_0&Find=Find&search_constraint=2636 burdan bakarsan Out of stock online yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 evet asıl ana listeden girince yok gözüküyor. fakat 15inde getiriyoruz yazdılarsa bir sekilde temin edip getirecekler demek ki. bir ara şu garanti mevzusunu soracağım mail atıp Sony'e, zaman bulunca. ona göre yazarım buraya cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 fizban said: tinu said: çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.region olayi olacak mi ps4'te? olmayacaksa ben dusunebilirim. hmm. şimdi okudum da oyunlar region free, blu ray ler locked olacakmış pal/ntsc olarak. amazon'da biri yazmış. çok dert değil aslında ama gene de garanti de yoksa o zaman değer mi fiyat farkına bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://www.nowinstock.net/videogaming/consoles/ps4/ stoklar yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 araliktan once almak imkansiz gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dün çok yakın bir arkadaşımla konuştum, aralıkta büyük ihtimal eşiyle beraber amerikaya gidiyor, daha önce bilet almışlardı gidememişlerdi şimdi bilet boşa gitmesin diye aralıkta gideceğiz büyük ihtimal dedi, ondan isteyeceğim istemesinede, acaba yanında kaç tane getirebilir, 4 tane filan getirebilir mi acaba, kendisi 2 tane eşi 2 tane şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tinu said: dün çok yakın bir arkadaşımla konuştum, aralıkta büyük ihtimal eşiyle beraber amerikaya gidiyor, daha önce bilet almışlardı gidememişlerdi şimdi bilet boşa gitmesin diye aralıkta gideceğiz büyük ihtimal dedi, ondan isteyeceğim istemesinede, acaba yanında kaç tane getirebilir, 4 tane filan getirebilir mi acaba, kendisi 2 tane eşi 2 tane şeklinde. getirebilmesini geçtim, büyük eziyet olur. çok yakın bir arkadaşınsa bile millete niye getirtiyorsun ki yani, 1 tane kendine iste. yurt dışından millete bir şeyler taşımak getirmek falan kolay iş değil, hele ps4 gibi kallavi kutu falan. bavula koysan bavuldan çalınma ihtimali az buz değil, elinde olsa uçağa alacağın çantaya anca sığar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 evet doğru ya 4 taneyi nası getirecek, muhtemelen kendinede alır ta oraya gitmişken, bir kendisine bir bana getirse şükretmek lazım, yalnız bakıyorum her tarafta stok yok diyor, ben merak ediyorum mağazalarda kalacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://i.imgur.com/mMm2D6O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ordan iki kutu alsam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yılbaşı için macbook pro ile ps4 arasında gidip geliyorum galiba ikisiide alıcam .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ps4ü sonra al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar