Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DLNA ve media station özelliği gelecek.
Tuşların analog olması olayı teorik olarak güzel ama cidden kullanan oyun yoktu, kullanan insanda yoktu. Hatta belki "daha responsive" bir his gelmiş olabilir DS4'e.
Mesaj tarihi:
amerikadan almayı düşünen alabilecek olan var mı? ben amerikadan almak istiyorum ama nasıl yaparız bilmiyorum. Amerikada yaşayan birini bulsam , american express kartla alırdım onun adresıne yollatırdım o da bana yollardı dıye düşüncelerim var :) gerçi kargo ile geldiğinde ne kadar vergi öderiz filan bilmiyorum. bilen var mı? mesala amerikada birini buldum ona aldırttım o da bana kargo ile yolladı, nedir bunun yolu yordamı, gümrüğe takılırsa ne kadar öderim takılmaması için ne yapmak lazım filan..
Mesaj tarihi:
çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.
Mesaj tarihi:
Mesela. Bu kadar iyi bir oyun olmasına rağmen ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi beyingücü eksikliği çeken konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı. Oyun çıktığından beri aynı şeyi tartışıyoruz sam, artık witcher hakkındaki görüşlerimizi öğrenmiş olman lazım.
Mesaj tarihi:
axedice said:

ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı

eşit değildir

Sam said:

witcher2'nin consoleshit olduğu

Sam bugün içine konsolcu mu kaçtı panpa, her topikte yanlış anlıyorsun.
Mesaj tarihi:
axedice said:

O zaman pc space düşük zekalı insanlara yapılan bir sürü oyunla dolar. Kalsın lütfen, multiplatformlarla bile yeterince consoleshite maruz kalıyoruz.

Sam said:

vişar2cepeg
şekil 1-a?

axedice said:

Mesela. Bu kadar iyi bir oyun olmasına rağmen ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi beyingücü eksikliği çeken konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı. Oyun çıktığından beri aynı şeyi tartışıyoruz sam, artık witcher hakkındaki görüşlerimizi öğrenmiş olman lazım.

buradaki bütün önermeler sana ait, ben sadece örnek gösterdim ve sen onayladın.
Mesaj tarihi:
Ahahahaha hakkını vermem lazım adam hala formunda, oyunun içindeki consoleshit olumsuzlukları bütün oyuna mal ederek 2 gün sonra açacağı karıların kartını topluyoruz tartışmasına argüman hazırlamaya çalışıyor.

arcane said:

Zevksizliği yayma kürsüsü başkanı

Sana puanım 10 panpa (tu)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...