LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 DLNA ve media station özelliği gelecek. Tuşların analog olması olayı teorik olarak güzel ama cidden kullanan oyun yoktu, kullanan insanda yoktu. Hatta belki "daha responsive" bir his gelmiş olabilir DS4'e.
tinu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 amerikadan almayı düşünen alabilecek olan var mı? ben amerikadan almak istiyorum ama nasıl yaparız bilmiyorum. Amerikada yaşayan birini bulsam , american express kartla alırdım onun adresıne yollatırdım o da bana yollardı dıye düşüncelerim var :) gerçi kargo ile geldiğinde ne kadar vergi öderiz filan bilmiyorum. bilen var mı? mesala amerikada birini buldum ona aldırttım o da bana kargo ile yolladı, nedir bunun yolu yordamı, gümrüğe takılırsa ne kadar öderim takılmaması için ne yapmak lazım filan..
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Almanyadan alıcam ben, tam o tarihlerde ordayım umarım bulucam bir yerde.
tinu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dreagloth said: Almanyadan alıcam ben, tam o tarihlerde ordayım umarım bulucam bir yerde. almanyada ne kadara geliyor fiyat ne
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sony microsoft tiere inmeye baslamis
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ahahaha lan salonunuza koyup 5+1 ses sisteminize bağladığınız aletten müzik dinleyemeyecek misiniz lan ezikler? PAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
tinu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Scale farkı olduğundan sony motion-blur'un ayarını biraz kaçırmış. Bir de xbox one'ın cc daha iyi gibi geldi.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bana HD7870 yetmezken HD7790 yakın grafik işlemcisi olan konsola kim bu kadar para verir buda var yani...
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konsola çıkan oyunların hepsi, port olarak değil, adam gibi pc ye de çıksa kimse konsol almaz zaten.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 O zaman pc space düşük zekalı insanlara yapılan bir sürü oyunla dolar. Kalsın lütfen, multiplatformlarla bile yeterince consoleshite maruz kalıyoruz.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.thevaultmag.com/wp-content/uploads/2013/05/39-witcher2.jpg şekil 1-a?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesela. Bu kadar iyi bir oyun olmasına rağmen ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi beyingücü eksikliği çeken konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı. Oyun çıktığından beri aynı şeyi tartışıyoruz sam, artık witcher hakkındaki görüşlerimizi öğrenmiş olman lazım.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 witcher2'nin consoleshit olduğunu senden duymamıştım daha önce, iyi oldu. :p
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 üzerinde xbox yazıyor. okuman da mı yok sdfsdf.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axe'dan duymamıştım diyorum. sen anlamadın aradaki farkı heh.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axedice said: ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı eşit değildir Sam said: witcher2'nin consoleshit olduğu Sam bugün içine konsolcu mu kaçtı panpa, her topikte yanlış anlıyorsun.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axedice said: O zaman pc space düşük zekalı insanlara yapılan bir sürü oyunla dolar. Kalsın lütfen, multiplatformlarla bile yeterince consoleshite maruz kalıyoruz. Sam said: vişar2cepeg şekil 1-a? axedice said: Mesela. Bu kadar iyi bir oyun olmasına rağmen ne kadar olumsuz özelliği varsa hepsi beyingücü eksikliği çeken konsolculara yönelik hazırlanmasından kaynaklandı. Oyun çıktığından beri aynı şeyi tartışıyoruz sam, artık witcher hakkındaki görüşlerimizi öğrenmiş olman lazım. buradaki bütün önermeler sana ait, ben sadece örnek gösterdim ve sen onayladın.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ahahahaha hakkını vermem lazım adam hala formunda, oyunun içindeki consoleshit olumsuzlukları bütün oyuna mal ederek 2 gün sonra açacağı karıların kartını topluyoruz tartışmasına argüman hazırlamaya çalışıyor. arcane said: Zevksizliği yayma kürsüsü başkanı Sana puanım 10 panpa (tu)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 söyleyeceğiniz herşey aleyhinizde delil olarak kullanılabilir. sessiz kalma hakkına sahipsiniz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Microsoft, XO'nın BF4 reklamında PC görüntüleri kullanmış LOL. Bu arada XO haberlerini bile PS4 konusunda veriyoruz, kendi konusunu up'lamaya tiksiniyorum resmen.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kasım'ın 23 unde elimde lan alet bf4 Fifa ve nba2k14 ile beraber FUK YE
tinu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 pattisliborek said: Kasım'ın 23 unde elimde lan alet bf4 Fifa ve nba2k14 ile beraber FUK YE nerden aldın kaça geldi
Öne çıkan mesajlar