Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu konsollarda multi hater'lığını geçin ya canavar gibi oynanıyor abi. bi de süper keyifli her oyun için account açmak yok, ayar yok ekstra program yok basıyosun list'ten invite ediyosun adam oyununa akıyor direkt tooth'lar kulağınıza, tuvalet arasına kulaklıkla git işeme efektleri, hayatın anlamı bu. çatır çatır muhabbet oyun. sıfır problem.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Progamingden değil standart oyunlardan bahsediyoruz tatlım, rica ederim erkeğini savunurken çingeneleşme.

http://www.kenthaber.com/Resimler/2011/01/19/80b58266-324b-4e75-93f8-6aa22ad5e82b.jpg

Standart oyunlarda da iyi olmak natürel birşey, senin gibi casual pleblerden tabii ki böyle birşey beklemiyoruz.

Go suck on a D20, cunt.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Multi kotu diyen var mi? Konsolun odak noktasi multi olmamali ama bence, SNES nesliyiz biz, konsolda multi bozar bizi =)
Mesaj tarihi:
bende snes hiç olmadı anca emudan oynadım. atari 2600 sonra nes oldu, onu bırak snes olan arkadaşım da yoktu. snes pek populer değildi türkiye'de karıştırıyo olmayayın gerge :)
Mesaj tarihi:
gay misiniz abi illa yanınızda adam istiyorsunuz oynayacak. illa bir temas olcak diyonuz ahahha

ekle arkadaşını psn'den oynayın beraber. ayda yılda bir toplanıp hobi olarak fifa turnuvası yine yapın. da yani koca koca adamlarız milletin işi gücü cocugu var. yanımıza her dakka konsol arkadaşı bulacak dönem geçti.

bu nedenle play now diyip onlarca kişiyle oynamak ne güzel keyif.
Mesaj tarihi:
ya da nörd arkadaş grubum yok diyebiliriz ahah

sincaplar 27 yaşına girecem. oyun çeşitliliğine açık arkadaşlarım olmadı hiç ama ömrümüz pasajda wining oynarak ya da evlerde pes turnuvaları yaparak geçti.kendim hardcore gamer değilim ki arkadaşlarım ne olsun.

hayatında 2 defa toplamda 2 ay süren mmo oynamış ve lan party'e gitmemiş insanım.ama çevremdeki yine en nörd adam sayılırım bu halimle. hayal et işte sdfs
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Kaede said:

aynen böyle işte
mustard racelerin yatıcak yeri yok. arkadaşları tek tek GLORIOUS MASTER RACEe katıldıkça önce yalnız kalıcaklar sonra da kökleri kuruyacak inşallah

http://i.imgur.com/muldOhF.gif

ABİ GİFLER OFF AHHAHHAHA
Mesaj tarihi:
aslında konsolu özetlemişim resmen. millet konsolfag diyor sonra. da konsol bu kitlelerin sevdiği bir alet.

nörd kelimesine takılmayın. gamer diyelim ona. bi gün evde fifa oynarken dedim hazır 4 gamepad var little big planet atalım dedim. millet 10 dakka sonra fifa'yı koy la bu ne diyordu. böyle bir ortamım var işte dfs.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Standart oyunlarda da iyi olmak natürel birşey, senin gibi casual pleblerden tabii ki böyle birşey beklemiyoruz.

Go suck on a D20, cunt.

Kendini suçlu hissetmeni gerektirecek bişey yok...

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/rapegasm_zpsb6be7532.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...