Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 xboxda vardi, ps3de yoktu. 4e koyunca neden sasiriyosunuz kabulleneyemiyosunuz anlamiyorum ayrica ps3de mp icin para verirken ekstra bedava oyun indirimler beta accessler ivir zivir da geliyor. xboxda bildigim kadariyla sadece achi puanlariya market oyunlari ve dlc alabiliyordun. xboxda bir de para vermeden livemarkete hic baglanamiyodun. ps4de gene baglanacaksin oyun satin alip demo indirebileceksin. dolayisiyla biri drm falan demisti drm olmaz ama olsa da gene oynarsin ps plusa para vermeden, farkli bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 "Paralı multiplayer geliyor 3-5 beleş oyundan da nemalanırız! :) :) :) " diye sevinç çığlıkları atan kitle http://media.tumblr.com/tumblr_llqtrtdpxH1qclvq3.gif PS5 çıktığında sony sadece sırt üstü yatmakla kalmaz ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 sevinen kimse yok, ayrica beles oyunlar ps3de de var. durum su en buyuk rakibin bu isten ciddi paralar kazanmisken sony daha iyi bi teklifle geliyor. ps3de parali mp olsa su an kimse agzini acacak miydi? xbox parali mp olacak diyince kac kisi yadirgadi. neden sevinelim sadece yadirgamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 abi nesini savunmucam ki 1 senedir kullanıyorum ayda 10 tl ye her ay mutlaka 12 oyundan 2 tanesi AAA oyun oluyor. daha ne olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 çünkü mustard race o paraya ancak humble bundle alıp boktan indie oyunlarla kendilerini sevindirebiliyor bu tarz şeyler jellymadden öteye geçemiyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 sexdice'i takmayin beyler.ayni servisi steam sunsun her ay oda bayilir o parayi. birakin takilsin bir kosede o mustard race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Arkadaşlar aramızdaki fark, steam böyle bişey yaparsa ben celallenir "Chataya senin işletmene aylık ücret ödemek istemiyorum, Alayaya'yı her ziyaretimde zaten bedelini karşılıyorum" der boykot ederim. Sizlerse sevinçle ellerinizi çırpıp " Ayol Tyrion cüce müce ama aslında giant of lannister =D " diye mest oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Sony'nin asıl kazanma nedeni daha farklı bence. Always-on filan günümüzde çok zarar vermeyecek şeyler, sırf benim evimde üç farklı internet hattı var: Avea ile akıllı telefon, Turkcell ile iPad, Uydunet bir de. Toplam 70 TL filan veriyorum hepsine ayda. Neyse işte, always-on prensipte yanlış ama evine HDTV ve yeni nesil konsol alıp içine orijinal oyun dolduran adama pratikte bir maddi zorluk filan vermez. Asıl olay şu: Hala NES çıkartıp oynuyoruz bazen, Commodore 64 var arkadaşta hala oynuyoruz, bazen Atari 2600 çeviriyoruz. Gameboy zaten belli. On sene sonra DS onlarını da oynayacağım, 20 sene sonra da. Büyük ihtimalle PS4 alanlar 30 sene sonra retronight yapıp PS4 oynayacak. Wii alanalr Donkey Kong, Mario Kart atacak. Xbox One ile bunu yapamayacağız işte ve bu bence konsol geleneğine, mantığına, anlayışına tamamen ters. Multi için para istemiş olabilir Sony ama hala gerçek bir konsol veriyorlar. Xbox One bence bir konsol değil, oyun erişim aracı filan denmeli ona. Eminim ki 20 sene sonra filan sunucuları kapanır, yeni nesli alın, oyunlarınız hala uyumlu derler, eskilerde çöpe gider. Konsol değil bu, Netflix gibi bir şey ama ayda az bir para verip oyun oynamak yerine her oyuna 100TL bayılmaya devam edecek kullananlar. 10 sene sonra zaten o multi ücreti olsa da, olmasa da oyunların multi oynanması bitecek. PC'de hala Age of Empires grupları olduğu doğru ama konsolda hala PS2 oyunlarını multi oynayan bir grup duymadım ben, belki vardır ama metanın farklı olduğuna hiç biriniz karşı çıkmazsınız. Bir süre sonra konsolda multi evde beraber takılmaya dönüyor efsane oyunlarla. NES Party yapan var mı bilmiyorum ama çok zevkli bir şey, internet üzerinden multi aynı tadı vermez, kimse de kolay kolay yapmaz. Meta farklı işte. Multi oynama olayı bittikten sonra da bu konsol yaşamaya devam edecek ama. Gerçek bir konsol çünkü. Bu multi paralı olayını MMORPG'lerle desteklerlerse kimsenin şikayeti olacağını sanmıyorum. Ücretsiz oyunlar gibi epey iyi bir artıpayı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 o konuda sony zaten nintendodan bayağı ders almış. konsolun mimarisi desteklemese ve ddl veremeseler bile streaming ile eski oyunları oynatıcaklar nostalji faktöründen epey götürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bu streaming pc icin de cikmali, cok proje vardi sanirim ama ne oldu onlar, makinem kotu net baglantim iyi cikarin abi stream herkes her oyunu oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 stream game yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Sony Gaıkai'yi satın aldı. 6 mbps bir bağlantıyla Witcher 2 oynamıştım onlarla, güzel bence. Retro oyunlar filan çok iyi çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Seru said: bu streaming pc icin de cikmali, cok proje vardi sanirim ama ne oldu onlar, makinem kotu net baglantim iyi cikarin abi stream herkes her oyunu oynasin. onlive var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bu konsol kitlesi inanılmaz ya. bok dolu kaşığı bak uçak geliyor diye yedirseler "mmmm tadı nefis" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 mmmm tadı nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 aynen nefis mustard race olup gabenin minik pipisini gırtlağıma sokmaya çalışmasından milyon kere iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Steam = Multiplayer oyunlarda aylık ücret yok. 40 yıl sonra civ5 multi atabilirsin, para ödemen gerekli değil. Ps4 = Multiplayer oynamak için aylık ücret ödemen gerekiyor. Mmmhhhmmmhmmm NEFİSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 region free olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 axedice said: Steam = Multiplayer oyunlarda aylık ücret yok. 40 yıl sonra civ5 multi atabilirsin, para ödemen gerekli değil. Ps4 = Multiplayer oynamak için aylık ücret ödemen gerekiyor. Mmmhhhmmmhmmm NEFİSSSS Bu platformları karşılaştırman doğru mu sence inanarak mı attın bu postu yoksa hiç konsolun olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 samaella said: region free olacakmış alet region free oluyor da gene sony developerlara bırakıyor son sözü. o çok sıkıntı işte mesela bu disc based/ikinci el oyun modeli için de sonynin verdiği söz kendi oyun stüdyoları için. diğer firmalarda gene son söz adamlara ait jewcom gibi iğrenç firmalar gene ikinci eli engelliyebilir. tabi o zaman çok büyük tepki alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 pc = steam olarak bak konsol kölelerinin gözleri baya kör ya yazık. konsol = justin bieber konsol kitlesi = bieber fanları kalite olarak da yaş ortalaması olarak da direk aynılar. kendileri anlamıyorlar ama inanılmaz acınarak bakılıyor kendilerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Tabii ki hiç konsolum olmadı. Site turuncu olabilir ama ben bir heteroseksüelim. Karşılaştırmayı ben değil konsolcu arkadaşlar yapıyor, ben de bu konu bağlamında doğru karşılaştırmayı ortaya koyuyorum. Yoksa eskiden parasızken bi kaç kemik parçası katılarak paralı hale getirilen bir hizmetin muadili tabii ki steam değil. http://2ch.wf/sf/src/1363656219298.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 axedice said: Ps4 = Multiplayer oynamak için aylık ücret ödemen gerekiyor. yok aslında 4 kolla aynı cihazdan oynarlar beleş lel. velhasıl axe haksız, istedikleri para para değil zaten. pc yakasıdan takdir ettiğimi belirtiyorum adamları. ama şöyle de bişey var sony biz ikinci ele dokunmayacaz dedi ve birinci parti oyunlar böyle olmayacak, üçüncü partilere karışmayız dedi. yaaaani ea, activision blizzard, ubisoft vs bunlar kısa süre sonra dayatırlar ikinci el engelini, online pass'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 axedice said: Tabii ki hiç konsolum olmadı http://i.imgur.com/URdjThc.jpg nasıl üzülüyorum şöyle cofri gibi annesinin müsade ettiği minik dünyalarında oyun oynayanlara ya GERÇEK DÜNYAYA bekleriz büyüdüğünüz zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 he justin biber he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar