Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 isp olayını anlamadım da diğerlerini kapamayı denedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 modemden port falan açman gerek gibi görüküyor. google'a bir yaz "aion which ports" falan gibi bir ibare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 şu an serverlar açık mı acc name şifreyi yaziom ok diom ok e tıklanma kalkio sonra kalio öle bağlanmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 girdim ama inanılmaz lag mi var ya herşey çok delayli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi oynamayın indiremiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Xenocide said: abi oynamayın indiremiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Az önce test için girdim baktım ms vardı fakat öyle ölümcül değil. SERVERLARA GİRİLEBİLİYOR TEST ETTİM HERŞEY ÇALIŞIYOR K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi naaptiniz site kapandi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Nihayet açtım. E-mail adresini değiştirip yeni hesap aldım, heralde betadan dolayı o mailden gelen mesajı kabul etmedi neyse Karakterin adı: Hacihusrev Class: Priest/cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ne çileli işmiş ya bu. skandal. ellerine yüzlerine bulaştırdılar sanırım bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "Draco Mortis" said: Nihayet açtım. E-mail adresini değiştirip yeni hesap aldım, heralde betadan dolayı o mailden gelen mesajı kabul etmedi neyse Karakterin adı: Hacihusrev Class: Priest/cleric seni gördüm ben hatta selam hacım die yanından geçerken sana seslendim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oyunda biri varsa guilden bana invite atabilir mi? Vulrath nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 arkadaşın laptopta download ediyorum şu an oyunu ordan alıp benim bilgisayara c/plesem çalışır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende calismadi sanirim install ile ilgili bazi bilgileri registerye atiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 calisiyor abi, sadece launcher i indir tekrar ve kopyaladigin klasoru install klasoru olarak goster.. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 öyle yapayım, yine olmazsa sıfırdan windows kurucam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 off PIN'i hatırlamıyorum salak siteye de login olunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 pfff ben komple yapmistim. tum install klasorunu icindeki oyun ve launcher klasoru ile kopyaladiydim. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 pin i yeni olusturmuyormuydun abi? onceden set etmismiydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 asdsf ağlama duvarına dönmüş bura, bi gün bekleyiverin yarın düzelir herşey (:P) adamlar da neye uğradığını şaşırdı yetemedi sistemleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 LuNiZ said: pin i yeni olusturmuyormuydun abi? onceden set etmismiydin sen? Login oldum, karakteri seçince PIN sordu, eminim ne olduğundan ama çalışmadı, 5 kere yanlış girdim kitledi accountu. Website'a girilmiyor, herifler eşşek kadar yazmış PIN RESET DOESNT WORK. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kum gibi oyuncu kayniyor lag yok.. Basarili ama migrate sikintili oluyor normal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 neyse düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kim var oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben vardım çıktım biraz ara verdim hehe böle oynuorum ama chat yapıp sürekli quest alıp domuz yaratık bilmemne kesmek bi yere kadar sürüo ilk instance an e zaman girioruz ben sizlerle oynamaah istiorum böle çok bayiorum questten queste koşunca ondan 5 tane öldür bundan 4 tane topla die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar