razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 facebooktan ekleyin birbirinizi sonra çay bahçesi için event açın
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hahah abi direkt kızın ismini soyadını öğren facebookundan bak işte tipine beğenirsen tamam anne yap bi ayar dersin beğenmessen de salla.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/165/PFFFFT.png
Marty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oce4n said: Yalnız ben cidden merak ediyorum :D Ananız babanız size gelse evladım bak şunun bi kızı var mis gibi dese tepkiniz nasıl olurdu ? :D zenginler mi?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 2d sınırlarını zorlıycak waifulukta bir hatunsa çok üzülürsün bak sen bu patiklerin dediklerine bakma gidin için çayınızı beraber
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ama bak annede cirkin kiz begenmez herhalde seni artis gibi gordugu icin yakistiramaz cirkin kizi birde boyle dusun
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ahaha abi total kız popülasyonundan annenizin zevkine göre random seçilmiş bir kızın dediğiniz gibi olma ihtimalinin ne olduğunu iyi düşünün heheh umut fakirin ekmeğidir sdf
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mortis said: hahah abi direkt kızın ismini soyadını öğren facebookundan bak işte tipine beğenirsen tamam anne yap bi ayar dersin beğenmessen de salla.facebookta profil resminden bişi anlaşılmaz ki surat odette belden aşağısı gabe newell olabiliyor bazı kızlarda fajat görücü usulü gogo :D annen beğendiyse sana laf düşmez zaten daha mı iyi bilicen?
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 wastyrx said: AHAHAHAHA bende kendimi tutamadim sdasfd
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 anaya bak anaya ! http://www.youtube.com/watch?v=2GPbxt0Rd6E
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla bi kızdan çok ailesi önemli. kız dan çok ailesini tanımak gerek helede anne baba okey veriorsa o aileye şahsen düşünme al derim o kızı asdaf
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oce4n said: Yalnız ben cidden merak ediyorum :D Ananız babanız size gelse evladım bak şunun bi kızı var mis gibi dese tepkiniz nasıl olurdu ? :D absürt veya çok tuhaf bi olay değil. anneler çocuklarının işe girip evlenip çocuk doğurmasını ister. doğal bişi yani. ayrıca türkiye'de beşik kertmesi olsun, görücü usülü evlenme olsun, bunlar yaygın şeyler olunca, annelerin çocuğa sevgili bulma adeti yerleşmiş bi kere. öte yandan bu meseleyi neden bu kadar mühim birşeymiş gibi gösteriyorsunuz onu anlamadım. git tanış işte. hoşuna giderse sevgili olursun. sevgili olacak biri değilse arkadaş olursun. hiç biri değilse zaten bi daha görmezsin kızı. arkadaşların hiç mi başka birisiyle tanıştırmadı seni?
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hayır :( görüşme bi kenara da olay kızın bunlardan haberdar olmaması bir de arada 450km olması. kıza direk gidip "anam seni bulmuş tanışalım mı" da denmez ya hani... nasıl başlatmak lazım bu olayı ana soru bu :D facebook en ideal çözüm gibi dursa da kız galiba facebook kullanmıyor :D
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 annenin arkadaşı felansa bir gün giderken seni de götürsün. arkadaşının tanıdığıysa o arkadaşı kızla konuşsun buluştursun sizi.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu tip durumlarda etinden sütünden faydalanıp bi yerden sonra şutlayamazsın go go nikah masası
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 eti sütü olmaz o işin hele ki aileler tanışıyorsa. bence uzak dur
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ne kadar avrupai zihniyettesiniz,nolmuş yani,anneler babalar kötülüğünü istemezki evladının,gidip zurnacıyla evleneceğine bulur hoşuna giderse evlendirir gitmezse zorla evlendirilmez ya işte te allaam ya amarigan bastası volüm 131414 gibi düşünceler var
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bir gün paticik'te bu başlığın açılacağını biliyordum! AHAHAHAHAAHAH
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Aluriel said: çok yakışıklı çıkmışsın shaman eyvallah patişkom ahahahahhaa
Öne çıkan mesajlar