Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemi Ankara'da nerede alsam?

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?6,6158990

şu topicten hatırlayacağınız üzer ebenim modem kafayı yemişti. 1.5 senelik modemin ömrünü tamamlayabileceğine inanmasamda zannedersme durum bu, gittikçe daha uzun süre ve daha kalıcı şekilde bağlatım kopuyor. En son benzeri bir olay 8 senelik zoom x5 modemime olmuştu o yüzden açıkçası 1-2 gün içinde modemimin yalan olacağı kanaatindeyim. Verdikleri dandik teknik destekten sonrada açıkçası ttnetten gidip sözleşmeli modem almak niyetindede değilim.

80-100 lira civarında Ankara'da nereden hangi modemi alayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şöyle Küçükesat-Tunalı civarlarında bir yer olursa +1 olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu TTnetin modemiyle yaşadığım hadiseden sonra (Ankarada teknik servis yapmıyoruz, mng kaygoyla parasını siz ödeyip yollayacaksınız 2 haftada bekleyeceksiniz) açıkçası internetten almaktansa gelecekte modemde bir sorun olursa aldıgım adama gidip

abi şu kap ıgibi fatura, şuda garanti, düzelt, hadi uza, muhabbetini yüz yüze yapabilmeyi yeğliyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse.

korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu
teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim.

Bu arada dediğim iyat aralığında önereceğiniz modem modeli hala bekliyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Korax said:

Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse.

korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu
teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim.

ya zaten sanalmarketim oveclerde , 2 adim gidilebilecek bi yer oldugu icin soylenmis. anlamasi neden bu kadar zor olmus ben de onu anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Soimyr said:

Korax said:

ya zaten sanalmarketim oveclerde , 2 adim gidilebilecek bi yer oldugu icin soylenmis. anlamasi neden bu kadar zor olmus ben de onu anlamadim.

o benim ameleliğim oldu ya :)

neyse martın başında direk gidip yeni modem alıcam. özellikle önereceğiniz ethernet modem var mı, gene böyle 1.5 senede ömrü tükenen birşeyden çok, ben bunu kullandım/kullanıyorum iyidir diye öenereceğiniz her tür modeme açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Korax said:

Abi teknosa ve ttnetle niye kiyasliyosunki sen sanalmarketimi? Ttneti bilememde teknosadan alisveris yapmak nedir zaten. Sanalmarketim 25.000 m2'ye kurulmus kocaman bi sirket degil. Minik bi yer, lokal iste. Turkiyenin heryerine de kargoyla yolluyolar. 12-13 yillik bi bilgisayarci. Simdiye kadar aldigim hicbiseyde sorun cikmadi. Bi kere aldigim harddiskte sorun cikti gittim 6 ay sonra sorunsuz degistirdiler falan. Ne sordugunu anlayaraktan tavsiye verdim zaten, de ikna olman icin bu kadar bi aciklama gerekti galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...