Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6158990 şu topicten hatırlayacağınız üzer ebenim modem kafayı yemişti. 1.5 senelik modemin ömrünü tamamlayabileceğine inanmasamda zannedersme durum bu, gittikçe daha uzun süre ve daha kalıcı şekilde bağlatım kopuyor. En son benzeri bir olay 8 senelik zoom x5 modemime olmuştu o yüzden açıkçası 1-2 gün içinde modemimin yalan olacağı kanaatindeyim. Verdikleri dandik teknik destekten sonrada açıkçası ttnetten gidip sözleşmeli modem almak niyetindede değilim. 80-100 lira civarında Ankara'da nereden hangi modemi alayım tavsiyelerinizi bekliyorum. Şöyle Küçükesat-Tunalı civarlarında bir yer olursa +1 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sanalmarketimden online al, kapina gelsin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Şu TTnetin modemiyle yaşadığım hadiseden sonra (Ankarada teknik servis yapmıyoruz, mng kaygoyla parasını siz ödeyip yollayacaksınız 2 haftada bekleyeceksiniz) açıkçası internetten almaktansa gelecekte modemde bir sorun olursa aldıgım adama gidip abi şu kap ıgibi fatura, şuda garanti, düzelt, hadi uza, muhabbetini yüz yüze yapabilmeyi yeğliyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ben Bimeks'e gidip alıyorum her şeyimi. Bizim buralarda iyi bir elektronikçi yok, mahalle dükkanları ve Tunalı'da TeknoSA sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Korax said: Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse. korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim. Bu arada dediğim iyat aralığında önereceğiniz modem modeli hala bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 vatan bilgisayar o zaman. harddisk bozuk diye götürdüm değiştirdim. faturayı gösterince hemen yenisini verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bende genelde vatandan alıyorum elektronikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Vatan bu arada değişime gelen ürünleri bakımdan geçirdikten sonra sıfırmış gibi satıyor duyduğum kadarıyla. Bimeks varken gitmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Valla sahibi bizim arkadaşın dayısının pek yakın arkadaşı, hiç sanmıyorum ama bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 wastyrx said: Valla sahibi bizim arkadaşın dayısının pek yakın arkadaşı, hiç sanmıyorum ama bilemem tabi arkadaşının dayısıysa problem yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Gerçekten çok yaratıcı bi geri dönüş yapmışsın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Soimyr said: Korax said: Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse. korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim. Bu arada dediğim iyat aralığında önereceğiniz modem modeli hala bekliyorum ^^ ya zaten sanalmarketim oveclerde , 2 adim gidilebilecek bi yer oldugu icin soylenmis. anlamasi neden bu kadar zor olmus ben de onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi modem ya nerden alırsan al en ucuz nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ikinci el aldığım airties modem arızalandı, seri numarası üzerinden garanti işletti airties. kargo eve gelip kapımdan aldı modemi, 2 gün sonra yenisini gönderdiler. kuruş harcamadım. ülkedeki garanti servislerini de düşün alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GERGE said: Vatan bu arada değişime gelen ürünleri bakımdan geçirdikten sonra sıfırmış gibi satıyor duyduğum kadarıyla. Bimeks varken gitmemek lazım. kesinlikle, allahsızlar kırık pinli vga kablosu verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 KHaRoN said: Soimyr said: Korax said: Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse. korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim. Bu arada dediğim iyat aralığında önereceğiniz modem modeli hala bekliyorum ^^ ya zaten sanalmarketim oveclerde , 2 adim gidilebilecek bi yer oldugu icin soylenmis. anlamasi neden bu kadar zor olmus ben de onu anlamadim. o benim ameleliğim oldu ya :) neyse martın başında direk gidip yeni modem alıcam. özellikle önereceğiniz ethernet modem var mı, gene böyle 1.5 senede ömrü tükenen birşeyden çok, ben bunu kullandım/kullanıyorum iyidir diye öenereceğiniz her tür modeme açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ucuz soyları dışında hepsi hemen hemen aynı performansı gösteriyor. 150+tl'liik modemlere bak bir de populer annexleri desteklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Öğrenci olup kredi kartı olmayınca senko 150 biraz fazla kaçıyor bütçeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o zaman linksys'in düşük bütceli ürünlerine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi git nova'dan al ya. hem merkezde, hem de dediğin gibi suratına garanti belgesini sallayabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Soimyr said: Korax said: Ne ictin haci sen? Oyuzden diyorum ya sanalmarketim'den al diye??? Gidip "bune kardesim bozuk?" diyebilecegin yerleri de var zaten, ugrasma diye dedim ya ben neyse. korax, daha önce şirketlerle yaptıgım her şeyd ebenzer ieyler oldu, teknosanın 2 hafta bekeltmesi, ttnetin anlaşmalı olduğu firmanın 60 liraya bize kargoalyın demesi. Demek istediğim şu teknik destekte sorun çıkarma ihtimal iyüksek bir şirketten önce daha lokal hani paticikten birinin burası güvenilirdir dediği ufak bir yer varmı onu görmek istiyorum. Olmadı Bimeks yada sanalmarketim. Bu arada dediğim iyat aralığında önereceğiniz modem modeli hala bekliyorum ^^ Abi teknosa ve ttnetle niye kiyasliyosunki sen sanalmarketimi? Ttneti bilememde teknosadan alisveris yapmak nedir zaten. Sanalmarketim 25.000 m2'ye kurulmus kocaman bi sirket degil. Minik bi yer, lokal iste. Turkiyenin heryerine de kargoyla yolluyolar. 12-13 yillik bi bilgisayarci. Simdiye kadar aldigim hicbiseyde sorun cikmadi. Bi kere aldigim harddiskte sorun cikti gittim 6 ay sonra sorunsuz degistirdiler falan. Ne sordugunu anlayaraktan tavsiye verdim zaten, de ikna olman icin bu kadar bi aciklama gerekti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hocam modem aldın mı ya ? Merak ettim... Çünkü ben de Ankara'da yaşıyorum ve aynı sorun bende de var 1 saat 1 dakika periyotla iftar vakti bekler gibi disconnect bekliyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar