Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Donnie Darko izlemiş. Çıkmakta da haklı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bella said: tam çingene kadın ya. Şike davasının tapelerinde bile geçiyor bu laf, dava açmış kadın lol
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 onun cingenelegi bir hakaret nezdinde degil ki, daha cok sifat nezdinde.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 demek akalın artist adlı filme gitmiş, siyah beyaz ve sessiz film olduğunu görünce "kardeşim sessiz film mi olurmuş, ne dandik adamlarsınız" diye atarlanmış bileti geri almış. bazı yeto yazarlar da desteklemiş demek akalın'ı, "aslanım demet, bi de pis elitistler böyle uyduruk filmi sevmeye mecbur bırakıyordu, hakikaten sessiz film mi olurmuş lan" diye köşe yazıları yazmış felan. tl;dr: demet akalın için gündeme gelme malzemesi oldu.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Olması gereken o aslında. Aldığın hamburgeri beğenmeyip bu ne lan, al şunu geri diyebiliyorsan kapına kadar getirdikleri halde, buna da diyebilmelisin. Ha, film bitmiş, çıkmış paranı istiyorsan bu da arsızlık orası da ayrı.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Abi afferim kadınaBEğenmediği filmi eleştirmek en basit hakkı. Parasını istemekte benim eğlence endüstrisine senelerdir yaptığım en büyük eleştiri. Afferim diyorum sadece.
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 mantıklı bence, tüketici hakları denen bişey var.
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sinema sektörüne eğlence sektörü perspektifi ile bakarsak haklı sinema sektörüne sanat dalı olarak bakarsak haksız. bana göre; haksız. ha sinema'da teknik aksaklıklar olsaydı, ışıktır soğutmadır sestir koltuklardır vs o zaman haklı olurdu.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 gerilim filmine gidip "niye gerilim filmi lan bu, çok geriliyorum" diyip para istemek gibi bişi bu. yani arsızlık.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 konserine veya sahne aldığı geceye gelenler şarkının yarısında çıkıp parasını istese verecek mi? çıkaracağı hırı gürültüyü hayal bile edemiyorum lol İbrahim Kutluay az kalsın yan basacaktı bunu alıp, ucuz kurtuldu valla
Korax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 "Tatar Ramazan" said: konserine veya sahne aldığı geceye gelenler şarkının yarısında çıkıp parasını istese verecek mi? çıkaracağı hırı gürültüyü hayal bile edemiyorum lol Bilet parasini kadindan istemek ne alaka? Organizasyon sirketi diye bisey var :) Acaip zorlamissiniz yav :) Korax said: Her yazilan magazin haberine inaniyosunuz ya eheuheh demistim. Etrafinda 7/24 ilgi olan ve surekli insanlar tarafindan yaltaklanma olan bi insan dusunun. Bunun sinemasi var, alisveris merkezi var, restorani var, varda var. Sinemaya girip 10 dakka sonra begenmeyip cikinca "eki eki ne oldu demet hanim, begenmedinizmi?" diye soran sinema görevlisine "begenmedim, film siyah beyaz ve sessizdi, ne bicim filmmis" deyince görevli sirf yalakalik yapmak adina ya da "aman kaybetmeyelim" adina acik bilet veriyo. Magazinde bunu alip döndurup dolandirip en sacma sekilde yaziyo. Savunma adina söylemiyorum bunu. Bazen isin aslini ilk agizdan bildigim icin, cikan haberleri nasil carpitip sacmalayip koyduklarini aklim almiyo.
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 beğenmeyen olmadı henüz. zannetmiyorum
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Sorun film degil zeka kitligi oldugundan haksiz bir istek olmus.
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Korax said: "Tatar Ramazan" said: konserine veya sahne aldığı geceye gelenler şarkının yarısında çıkıp parasını istese verecek mi? çıkaracağı hırı gürültüyü hayal bile edemiyorum lol Bilet parasini kadindan istemek ne alaka? Organizasyon sirketi diye bisey var :) Acaip zorlamissiniz yav :) Korax said: Her yazilan magazin haberine inaniyosunuz ya eheuheh demistim. Etrafinda 7/24 ilgi olan ve surekli insanlar tarafindan yaltaklanma olan bi insan dusunun. Bunun sinemasi var, alisveris merkezi var, restorani var, varda var. Sinemaya girip 10 dakka sonra begenmeyip cikinca "eki eki ne oldu demet hanim, begenmedinizmi?" diye soran sinema görevlisine "begenmedim, film siyah beyaz ve sessizdi, ne bicim filmmis" deyince görevli sirf yalakalik yapmak adina ya da "aman kaybetmeyelim" adina acik bilet veriyo. Magazinde bunu alip döndurup dolandirip en sacma sekilde yaziyo. Savunma adina söylemiyorum bunu. Bazen isin aslini ilk agizdan bildigim icin, cikan haberleri nasil carpitip sacmalayip koyduklarini aklim almiyo. hic farketmez. biz nefretimizi kusalim da rahatliyalim.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 korax sen bu kadınla çalışıyodun sanırım? savunmuşsun baya zaten sdf allah kolaylık versin valla. konuşma tarzı falan iğrenç ya. bi kere bir şenlikte görmüştüm bunu o konuşma tarzı.. kenar mahallelerde kadınlar olur ya öyle ıyy. ağzı baya bozuk zaten.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 HIC OYLE SANDIGINIZ GIBI BIRI DEIL TAAM MI, COK IYI BI INSAN DEMET!
Öne çıkan mesajlar