Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostan'da kahvaltı edilecek mekan ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktan da anlaşılacağı gibi pazar günü çok pahallıya mal olmayacak caddebostan sahil taraflarında sevgiliyle kahvaltılık mekan arayışı içerisindeyim var mı önerileriniz patidaşlar ?
Mesaj tarihi:
Ordan da oyuncak müzesine götürceğime söz verdim abi. O yüzden o suadiye caddebostan taraflarında kalmaya çalışıyorum yoksa güzelmiş baya malta köşkü
Mesaj tarihi:
van kahvaltısı güzel ama yeri güzel değil ya

bu arada pazarlari fenerbahçedeki cafelerde açık büfe oluyor sabahları gidebilirsiniz

yada en kötü cafe caddeye gidin olsun bitsin :)
Mesaj tarihi:
Abi kafe cadde olmaz :D Zanzibar kafeyi merak ediyorum aslnda ama pahallı sanırsam biraz var mı giden gelen nasıl oranın fiyatları ?
Mesaj tarihi:
ginaly vizyonuyla bizi aydınlatmış saolsun.

house cafe iyidir de bu soğukta zaten içeride oturacağın için pek bir deniz manzarası görebileceğini zannetmiyorum.

fenerbahçe de romantica yı dene derim. hem deniz de görürsünüz.

marmara yelken klübu'ne de sorabilirsin. Pazar günleri oldukça güzel brunchları var. hatta bunu tavsiye ederim ama tabi üyelik istiyor mu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Beyt said:

Ordan da oyuncak müzesine götürceğime söz verdim abi. O yüzden o suadiye caddebostan taraflarında kalmaya çalışıyorum yoksa güzelmiş baya malta köşkü

biz kiz arkadasimla severiz kahvalti yapmasini, caddebostan taraflarinda da bayagi geziyoruz diyebilirim.

Cadde uzerinde Namli'yi deneyebilirsin, cok ucuz olmayacaktir ama kaliteli kahvalti ancak sarkuteri vb. yerlerde olabiliyor. Son gittigimde yeni acilmisti ve servis konusunda problem yasiyorlardi su anda nasildir bilmem ama Namli Karakoy'u her kosulda tavsiye edebilirim.

Zanzibar demissin, denedik, olmadi. Tutmadi o ask, manzara eh iste. Ama kahvaltiliklar rezalet diyebilirim. Cok gostermelik olmasinin yaninda fiyat olarak da ucuz bir restoran degil Zanzibar.
Mesaj tarihi:
Baya bakamadım foruma teşekkür ederim yorumlarınız için. Şansıma o haftasonu çıkamadık bu haftasonu namlıyı deneyelim bir diyoruz :) Ayrıca fındıklının kırpideleri candır lan ehahah her ne kadar mahalle leş olsada
  • Yeni Oluştur...