marvella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Takımdaki hırs müdahadele tamam iyi motivasyon iyi anladık ama forvette kim oynuyor sagda kim solda kim belli degil forvette ismail var arada mehmet geliyor bunlara kaldıysak yandık. Neden türk futboluna bir hakan sükür daha gelmiyor? golü caner atarsa sasmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hengün maç izlemek bağımlılık yapmış galiba, maçı izliyemiyorum diye kendimi alkole verdim, ( gerçi maç izlerken içicektim zaten ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 adam ibb de oynatmaya çalıştığını a milli takımdada oynatmaya çalışyır işte.hücumda farklı ofansta farklı dizilişle oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben bu maçı izlemeye gidecektim, fotoğraf çekmek için. Makineyi gemlikte unuttuğum için bilet almadım. İyi ki gitmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hemen kovucaksın bunu yılmaz vural yerine.. çok hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bizim futbol takımlarımız, küçükten büyüğe, yabancıların sırtalarında yürümüyor mu zaten ? Nasıl bir beklentidesiniz ki şaşırıyorsunuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hucum'u biraz anlamis takim da, defans kismini anlamamistam. Ama Slovakya da bos takim degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bir dahaki kadro da g.zan,emre,volkan vs. çağrılır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 STOCH NE KOYD...oh wait. savunma çok kötü yahu.gökhan 50 kere aynı hareketi gördük stochtan ben bile sağa çekicek vurucak lan dedim sen nasıl yersin bu hareketi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 daha 1.maçtan hoca kovdular patide haha.ne lüzumsuz adamlara tahammül edildi.durun yahu adam daha yeni başladı.kolay mı öyle sıfırdan takım kurmak sistem kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mehmet Ekici tipik hali saha topcusu.Aliyor vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Abi ben genç yaşta belli bir potansiyeli olan teknik direktörlerin milli takımı tercih etmelerini anlamıyorum. Yılda toplasan 10 maç yapıyorsun. Kulüp takımları daha mantıklı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Aluriel said: DarKRideR said: Abdullah Avcı'nın şu takımda %100 etki altına alabileceği bir adam varsa da Abdullah Avcı'dır. madness! ASDAS aklım nerdeymiş acaba onu yazarken, ardından keşke ne yazdım diye kontrol etseymişim asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 holosko 2 tane rahat atar oyunun şu haliyle :D 2 savunma arkası top bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hazır burası kalabalıkken bunuda şuraya iliştiriyim :D http://www.youtube.com/watch?v=ChlxdX7GQxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o ne lan.Fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 arda ve ggönül bitmiş yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gol oldu haydi türkiye sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 memet de valensiya da 90 da takıyor burda şut atamıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 2024'e hazır olur bu takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Abi isterse şortu çıkarıp malafatı sallasın, Volkan oynarken, kaleci Volkan, GG oynarken GG sağ bek olur Türkiye'de önümüzdeki turnuva için. Egemen konusuna çok katılmıyorum, Egemen'e nedense hiç güvenemedim. Hakan Balta en azından 18 de olmalı bence, çok bariz hatalar yapsa bile bu sene defansta eldekine göre iyi bir alternatif sunuyor. Ayrıca: Stoch ayıp değil mi evladım bize gol atıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Volkan GG-Serdar Aziz-Ömer-İsmail Necip Nuri Şahin-Selçuk Arda-................-Olcan Burak Bence bu kadro güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Abi tamam anladık genç takım bilmem ne ama Volkan emre filan çagırmamak milli takıma karakter yoksunu oldukları için vs çoooook saçma.Sanırım aynı düşünce yüzünden enginde çağırılmamıs ki bence en aızndan 18 de olabilir. İBB degil ki burası adam alıp ya tutarsa diye oynatacaksın.Bu herifi Yıldırım Demirören 3 resmi maçta kovar yazık olur avcıya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bişi dicemde.takıma o çağrılsın denilen adamar oldugu zamanda yeniliyoruz gerçi hazırlık maçından yorum yapmak gereksiz ama.madem bi karar alındı.emresi volkanı serveti baltası giremesin hiç şimdi bu gençler 2 hazırlık maçı kaybedince hemen sanki yerlerine gelicek adamlar birer messi gibi tekrar kadroya konacaklar yine kötü oynicaz. bu yuzden şu kadrolar yenilsede ısrarlı olunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Israr etsin tamam da şu Daum'un meşhur ettiği Alex taktiğini oynatmasın bari, şu takımda ne Alex var ne de orta ikilinin asıl önemli elemanı Emre var (ondan önce de Appiah vardı) Zaten Daum bunu Alex'e olan mecburiyetten yaptı ama Milli takımda tonla adam alternatifi varken niye buna mahkum olalım ki Mesela Arda, Olcan, Nuri gibi yaratıcı adamlar varken üstüne bi de gereksiz Mehmet Ekici'yi koymuş sırf taktiğe uysun diye Şu yapıda Topal tek başına yükü çekiyor ortada, onun yanına Emre benzeri hem hırslı hem yetenekli bir adam lazım, bu adam Necip mi olur Alper mi olur bilemem ama Nuri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar