Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım (2012)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kadro iyi bence. bir tek caner yerine gökhan töre alınır muhtemelen. (gençlerin yerine alınacak hamit'i falan saymıyorum tabii) emre'ye gelince, bir sonraki turnuva 2 yıl sonra oynanacak emre halihazırda müzmin sakat 2 seneye fiziken ve kondisyon olarak yeterlilikten iyice düşeceği kesin, belki futbolu bırakacak yani. nuri-selçuk-hamit gibi adamların yanında almancı gençlerin olduğunu düşünürsek zaten alınması saçma olurdu kadroya şu saatten sonra.

avcı geleceğin milli takım kalecisi olarak sinan'ı düşündüğünü söylemişti zaten, hoş ben o kadar beğenmiyorum sinan'ı, bence tolga zengin daha iyi kaleci hatta. kalecilerden biri yerine volkan'ı çağırabilir tabii ama son milli maçtan sonra çağırılmasa daha iyi gibi.

üç büyüklerden hep 1-2şer adam almış, gayet adaletli seçimler yapmış bence. ama dendiği gibi defansta tecrübeli bir isme ihtiyaç var ve egemen'den başka bu tanıma uyan bir oyuncu yok gibi, gençlerden biri yerine onu tercih edecektir turnuvada muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak olmuş, çok da güzel olmuş. Ancak hata ve eksikler var bana göre.

- Volkan'nın formsuzluğundan (ve bu sezon bıraktığı ayı yavrusu göbeğinden) dolayı alınmadığını düşünüyorum, toparlarsa alınabilir gayet.

- Sabri, Servet, Zan, Selçuk Şahin, Kazım, Semih gibi adamların artık alınmaması gayet güzel olumlu bir gelişme.

- Alınanlar açısından bakıldığında tüm sezonu yatarak geçirmiş sakat Kesimal, her maçta bir öncekini aratan ve kötüleşen Necip, ismi cismi duyulmamış Soner, yarım porsiyon Sabri kıvamındaki Köybaşı (gerçi bu bek yokluğunda alınabilir o mecburen), 3-4 maç iyi oynayan ama onun dışında bir olayı olmayan Caner, kötü bir sezon geçiriyor olarak bildiğim Mevlüt ve Kayserili Eren alınmayabilirdi.

- Alınacaklar arasında da başta Gökhan Töre, defansta bu sezon çok iyi olan Egemen, bir yedek ve ilerisi için Emre Çolak, ne olursa olsun Hamit ve tercih meselesi olsa da bence şu anda Türkiye'de pozisyonunda alternatifsiz Emre Belözoğlu alınmalıydı.

Kısaca şu kadrodan

Necip --> Emre B.
Kesimal --> Egemen
Caner --> G.Töre
Soner --> Hamit
Mevlüt --> Emre Çolak

şeklinde bir değişiklik daha iyi olurdu bana göre.

Düşünce ve mantalite on numara, uygulama da iyi denebilir detaylara rağmen. Bakalım ne kadar etkili olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

beğendim ya ben egemen volkan gibi isimleri sürekli almasına gerek yok adamlar pro zaten ama bazı isimler var ki aniden form tutup milli takım falan görünce sıçış yaşayabiliyolar. heralde milli takıma alıştırma çabası içinde diye düşünüyorum. cenk de aynı rüştü gibi yetişiyo bi de. maç başında falan kurtarışla başlarsa kalede devleşiyo bi anda. sıçarsa da tam sıçıyo. sdjslk

emre b. 2 sene sonraki turnuvada ne olur bilinmez ama ikisini de alır takımı turnuvaya yabancı insanla doldurmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Rew de değinmiş EmreB. gerçeğine, futboldan anlayan görüyor zaten canım, Emre teknik&hız&hırs&ofans+defans 5'lisinin birarada olduğu tek Türk MC.
Pili tamamen bitene kadar ona mahkum bu takım, hatırlarsanız Tugay da kaç yaşındayken oynadı Dünya Kupasında

Volkan yine bir diğer zorunlu eleman şu takımda, Cenk tamamen laf olsun diye alınmış kadroya ve kesinlikle bir genç Rüştü değil.
Rüştü 24 yaşında Fb'de 14 gol yiyerek şampiyonluk yaşadı ve Euro96'da takımın yıldızlarındandı, Cenkte çeviklik dışında bir olay yok henüz

Bence de Egemen hırsıyla agrasifliğiyle bu takım için gerekli biri, ilk11 çıkmasa da kadroda olmalı
Hamitte sakat olmadığı zamanlar mutlaka kadroda olması gereken biri, tecrübesi vizyonu yeter ve bence göbekte oynamalı kanat yerine

Caner hızlı yetenekli falan olsa da kafa olarak büyük takım oyuncusu değil, sorumsuzluğuyla saçmasapan yerlerde çalıma girip top kaptıran daha amatörlüğü aşamamış biri, bence şu halini aşamazsa yeri yok bu takımda

Emre Çolak Ümit Milli'ye çağrılmış yaşı itibariyle, ama bu gidişle o da bu takıma yerleşir çok yetenekli adam

Kesimal'da bir Pique ışığı var, defansına ek olarak hız+teknik beceri ile oyuna pozitif katkıları da var, özellikle sakatlıklardan korunursa çok büyük oyuncu olacak

Necip ve Alper önce Ümit Milli'de pişseler daha iyi olurdu bence, şu anda Topal-Selçuk-Nuri ve çağrılsaydı Emre-Hamit varken o bölgede bu 2 genç oraya hafif kalıyorlar henüz

Umut Bulut ise şu kadroda gereksiz gördüğüm adamların en başında geliyor, bi tane BRE çevirip vatandaş yapasak en güzeli olacak madem forvet çıkaramıyoruz yeterince
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha ilk turnuvaya seneler var. Siz onu almamış, bunu almamış. Adamı bırakın bir alttan ne geliyor, kim nasıl oynuyor, takıma uyumu nasıl bir görsün. Hemen ilk kadrodan bu olsaydı Su olsaydı saçma geldi bana. Ne kadar genç varsa toplamış. Gazozuna bir turnuva olsun da çocuklar bir tanısın birbirini. Yakında volkan emre gibi adamlar dinozor olacak. 2 sene sonra belki jübile yapacak adamı niye geleceğin takımına almadı diyorsunuz ya.

13.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin yaşı kemale erdi artık, bidahaki turnuvaya kadar bitmiş olur yerine yenisi yetişti yetişti yetişmezse yalanız.

Egemen'i almaması çok normal sezon başından beri en fazla maç yapan Türk adam. Şuanki formuyla devam ederse zaten mutlaka olucaktır milli takımda ama 2 gün tatil yapsın adam milli takım arasında müsade edin de.

Onun dışında Volkan şike olayıyla çok kafası dağılmış bir adam şimdilik milli takımda olmasına gerek yok, kafası rahatladığında mutlaka o da çağırılır.

Genel olarak kadro ve düşünce yapısı iyi bence Avcı'nın.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan'ın olması gerekirdi bence. Biraz gönül alma olmuş.
Egemen kariyerinin en iyi döneminde çıkarılmış filan..

sanırsam agresif olmayan, masum tipleri almış hep kadroya. necip milli takıma çıkmış hayret :)

düşünce şu sanırsam, daha gençleri alıp başarıdan çok uyuma bakacak. zamanla oturacak ve 3-4 sene sonranın kadrosunu kurmayı amaçlamış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...