xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 istedigim bi ayakkabi tarzi var. yani gosterecegim fotoda ki degil ama tip olarak burnu o sekilde kalkik sisik olanlardan istiyorum. yani oyle azeri isi parlak olup yere basik ya da ucu sivri olmasin. :) http://www.trivia.com.tr/MenShoesBig/39.JPG gecenlerde bu markadan farkli bi ayakkabi aldim ayi bu tipteydi burnu. marka var mi hic soyleyebileceginiz?
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 adamın aradığı tarzla Kowalskinin ne alakası var
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 benim ayakkabı gibi istiyosun. bende yeni aldım. çok sevdim gidip gelip bakıyorum. http://i.imgur.com/ciw0z.jpg
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şuan ayağımda var ama bağcıkları açıp masum insanları zehirlemek istemiyorum
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 güzel ayakkabı tavsiyesi sandım meh. yaz geliyor, bi hentbol ayakkabı markası vardı yazları giyilesi neydi o asics miydi baska bisimniydi ? şöyle güzel ayakkabı var diyen yok mu la
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ya yok rusya da bu tarzi cok zor buluyorum cunku genellikle sivri uclu-yere basik ayakkabi tarzi giyiyolar. :) yani klasik tipli burnu bu sekilde olan ayakkabi markasi istiyorum ben en son trivia dan aldim. cokta hosuma gitti.
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Şu tarz bir ayakkabı giyen adamla hiç işim olmazdı sanırım bune le :D
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ilk fotodaki ayakkabı ne ya tank gibin
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ilk fotodaki ayakkabı güzel. kowalski falan çoluk çocuk işi.
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kowalski giyeceğime amuda kalkar yürürüm geri kalan hayatımda.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bugün birinin ayağında gördüm kowalski marka ayakkabı, böyle çirkin bir şey görmedim ben. bir de limited edition yazmışlar topuk kısmına, of of of. parlıyor twilight'daki çocuk gibi ayakkabı.
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 limited edition fkpdğs iyimiş, dlcler de dahilmiymiş, farklı renk bağacıklar falan.
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Clarks 'a bakabilirsin. Fiyatları makul. Hotiç, Kemal Tanca gibi markalardan da çok daha kalitelidir.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 evet bi zahmet kowalski olmasin. hotic iyi bi secim olur. dorudur. bu eklediim fotoya bakmayin ya ben ordan cok iyi bi ayakkabi aldim burnu resmen sisik ve az kalkik yan taraflari azicik sadece yilan derisiyle kapli bi ara atarim fotosunu.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 xwhiplashx said: istedigim bi ayakkabi tarzi var. yani gosterecegim fotoda ki degil ama tip olarak burnu o sekilde kalkik sisik olanlardan istiyorum. yani oyle azeri isi parlak olup yere basik ya da ucu sivri olmasin. :) http://www.trivia.com.tr/MenShoesBig/39.JPG gecenlerde bu markadan farkli bi ayakkabi aldim ayi bu tipteydi burnu. marka var mi hic soyleyebileceginiz?gold rush'ta chaplin'in yediği ayakkabı gibi
Öne çıkan mesajlar