xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 istedigim bi ayakkabi tarzi var. yani gosterecegim fotoda ki degil ama tip olarak burnu o sekilde kalkik sisik olanlardan istiyorum. yani oyle azeri isi parlak olup yere basik ya da ucu sivri olmasin. :) http://www.trivia.com.tr/MenShoesBig/39.JPG gecenlerde bu markadan farkli bi ayakkabi aldim ayi bu tipteydi burnu. marka var mi hic soyleyebileceginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 (td)>:D<(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kowalski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 adamın aradığı tarzla Kowalskinin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kemal tanca olur o tarza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 benim ayakkabı gibi istiyosun. bende yeni aldım. çok sevdim gidip gelip bakıyorum. http://i.imgur.com/ciw0z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şuan ayağımda var ama bağcıkları açıp masum insanları zehirlemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 güzel ayakkabı tavsiyesi sandım meh. yaz geliyor, bi hentbol ayakkabı markası vardı yazları giyilesi neydi o asics miydi baska bisimniydi ? şöyle güzel ayakkabı var diyen yok mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ya yok rusya da bu tarzi cok zor buluyorum cunku genellikle sivri uclu-yere basik ayakkabi tarzi giyiyolar. :) yani klasik tipli burnu bu sekilde olan ayakkabi markasi istiyorum ben en son trivia dan aldim. cokta hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Şu tarz bir ayakkabı giyen adamla hiç işim olmazdı sanırım bune le :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Hotiç'e bir bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ilk fotodaki ayakkabı ne ya tank gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ilk fotodaki ayakkabı güzel. kowalski falan çoluk çocuk işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kowalski ne keko işiymiş öyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kowalski giyeceğime amuda kalkar yürürüm geri kalan hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bugün birinin ayağında gördüm kowalski marka ayakkabı, böyle çirkin bir şey görmedim ben. bir de limited edition yazmışlar topuk kısmına, of of of. parlıyor twilight'daki çocuk gibi ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 limited edition fkpdğs iyimiş, dlcler de dahilmiymiş, farklı renk bağacıklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 christian louboutin giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Clarks 'a bakabilirsin. Fiyatları makul. Hotiç, Kemal Tanca gibi markalardan da çok daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kovalski tam apaçi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 evet bi zahmet kowalski olmasin. hotic iyi bi secim olur. dorudur. bu eklediim fotoya bakmayin ya ben ordan cok iyi bi ayakkabi aldim burnu resmen sisik ve az kalkik yan taraflari azicik sadece yilan derisiyle kapli bi ara atarim fotosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 christian louboutin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 xwhiplashx said: istedigim bi ayakkabi tarzi var. yani gosterecegim fotoda ki degil ama tip olarak burnu o sekilde kalkik sisik olanlardan istiyorum. yani oyle azeri isi parlak olup yere basik ya da ucu sivri olmasin. :) http://www.trivia.com.tr/MenShoesBig/39.JPG gecenlerde bu markadan farkli bi ayakkabi aldim ayi bu tipteydi burnu. marka var mi hic soyleyebileceginiz?gold rush'ta chaplin'in yediği ayakkabı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar