bck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Gangren said: Hatta GMG20-AWDF9-Q1PEY kupon bu. thanks. bende bununla aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yeni başladım, güzel gözüküyor özlemişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kaç $ steamde bu? pack alip birini belese getirmece sansi var mi ayrica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İlk oyunu oynamadımda sormak istiyorum. Single player oynanırmı tatmin edermi. Yoksa "abi oyunun tadı multi çıkıyo" mu dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 beyler biz 3 arkadaş 4 pack e giriyoruz. +1 bulamadık şuan için. eğer buradan katılmak isteyen var ise arkadaşıma havale ile para atıp oyunu 15 dolar ucuza getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 co-op atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 barbu said: beyler biz 3 arkadaş 4 pack e giriyoruz. +1 bulamadık şuan için. eğer buradan katılmak isteyen var ise arkadaşıma havale ile para atıp oyunu 15 dolar ucuza getirebilir. hala ariyoruz +1'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9oUKjv9Afck&feature=youtu.be Harika olmuş ahahaha, bu arada infinite mermi sahibi reload felan hiç kullanmayan weapon buldum. Yani böyle sayko özellikler de gelmiş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 batuhan said: İlk oyunu oynamadımda sormak istiyorum. Single player oynanırmı tatmin edermi. Yoksa "abi oyunun tadı multi çıkıyo" mu dersiniz. Arkada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben de ilk oyunu oynamadım ama bunu aldım o kadar övülünce ve ön sipariş aşırı satınca. umarım değer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oynamadan bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sylian said: http://www.youtube.com/watch?v=9oUKjv9Afck&feature=youtu.be Harika olmuş ahahaha, bu arada infinite mermi sahibi reload felan hiç kullanmayan weapon buldum. Yani böyle sayko özellikler de gelmiş artık. vardı zaten böyle silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ahaha silahın ses efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu arada steam four pack fln yapıyor ama greenmangaming 50'ye indirmiş ve verdiği kod ile %20 daha inip 40$ oluyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 açılmış steamde. nick: rabec bu arada böle toplanıp oynamak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bugün öğlen felan oynamaya başlarım herhalde, steam'de oynayacak olan varsa dürtsün. bi de tabii "ben o questleri yaptım, sen ayrı oyna questlerde bana yetiş sonra beraber oynarız" diye nazlanmayacak adam olması lazım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 akşam 6-7 gibi başlayacağım ben de. sabah işe gelmeden önce bi settings'e baktım bu sefer adam gibi yapmışlar aa'sını fln. bu arada physx destekliymiş umarım çok fark olmaz kapalıyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 badass tokenler resetleniyo mu acaba neye harcasak OF YHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Geliyorum birazdan arda hazırlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 single oynuyor musunuz yoksa direkt multiye mi dalıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 intro çok iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bandit silah markası mı hepsi uniq silahlar mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bone said: bugün öğlen felan oynamaya başlarım herhalde, steam'de oynayacak olan varsa dürtsün. bi de tabii "ben o questleri yaptım, sen ayrı oyna questlerde bana yetiş sonra beraber oynarız" diye nazlanmayacak adam olması lazım sdf. gidip noskilled casuallar gibi f2p oyun oynamayı bırakacaksan ben senle oynarım asf sabah baktım inmişti işteyim akşam akacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 challengelar karakter başınaymış ya badass rank saçma artar o zaman çok saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar