dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 draegbogh kim, ben sana öm attım birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kaede said: konsoldan oynayanlar 3-4 metre öteden baktıkları için göze çarpmıyor o kadar ama pcde en kötü ihtimalle AA forcelamadıysan kabahat sende freeweekend'te yükledim 1 günü vardı. rivatuner'e fln üşendim o ara zaten oyun gitti. sonra port'un da bi adabı var diye sövdüm baya ve almadım. bu bir darksiders iki. bari ps3 emulator çıkarsınlar o şekilde oynayalım portla uğraşmasınlar her oyun için tek tek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Bu sene deli gibi bekleyip fail olmayacağını inandığım-dilediğim tek kalem borderlands 2 çıksın artık!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 UNUTTUM LAN 4PACK İ pardon çıktı gitti aklımdan nedense :( o eylülde parası olacak fakir bendim heh, hala almadıysanız şaapabilirim tekrar kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 had, yapalım nasıl yapacaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kimde kart var şimdi ben ablamın kartını kullanıyorum da böyle toptan olunca izin vermeyebilir, istanbulda olan varsa nakit yetiştirebilirim olmadı banka hesabına falan yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kzlhAObKwE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Özel mesajlarda 4.yü bulamadım kimdi 4. ? Dreagloth'a atıcaz 45er dolares o da alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 spompas gelirim demiş işte. kim alıyosa alsın 4packi yollasın banka nuımarası bişi yollayayım parasını. çok gecikmeyin parayı yirim bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben dre bone ve biri daha adını unuttum (mesaj kutusu spamlıyor ama) aldık 4 pack var alan varsa direk coop girişelim haftaya cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yukarda yazıyor adım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Yanlız oyun çıkmadan dlc satışı çıktı o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 şu DLC olayını kim bulduysa zaten onun abv, eskiden ne güzel expansion packler vardı oyunun en az yarısı kadar. şimdi 5 dolara karaktere kırmızı don falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ea? nvidia kart alacaklara bedava oyun.yeni cikan 660 serisi icin tek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 GwindonSurion said: yukarda yazıyor adım :( sen kimsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Silphatos said: şu DLC olayını kim bulduysa zaten onun abv, eskiden ne güzel expansion packler vardı oyunun en az yarısı kadar. şimdi 5 dolara karaktere kırmızı don falan İlk Paid DLC Bethesda'nın Oblivion için çıkardığı at zırhıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 var mı 2 kişi 4pack e gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Onur skidrow a kaymadan yokla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 konuştuk zaten, diğer 2'yi arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 borderlands de gelmiş preloada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bende pazartesi alacağım. preoder a değer gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gt review geldi, 9.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 greenmangaming'de 20% off kuponu ile aldım biraz önce 43.20 dolares'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hatta GMG20-AWDF9-Q1PEY kupon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 steame sağ tıklayınca borderlands 2 premiere club çıktı, tıkladım yüklemeye başladı bi an dedim açılıyomu ama fake attı steam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar