Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Dei said:

agalar ben dr. mercy görevini buglattım. kesemiyorum diye vur kaç la arabanın yanına çektim, kestim, bedenini lootla diyor ama bedeninin yanına gidince seçenek çıkmıyor. üstüne de mapte de yerini çok farklı ve yer altındaymışçasına gösteriyor. ne oluyor şimdi? gg no re mi o görev?

şu hi tech gun davasımıydı, mağradaki kalkanlı doktor, o bazen öyle olabiliyor, ben de ilk onadığımda aynı şekilde araba ile roket ile batlatım, çıkmamıştı, sonra görevi tekrar başlatım içerde öldürdüm çıktı, ama burada sınırsız mermili turuncu tabanca düşmüştü
Sosyal ağlarda paylaş

Dei said:

agalar ben dr. mercy görevini buglattım. kesemiyorum diye vur kaç la arabanın yanına çektim, kestim, bedenini lootla diyor ama bedeninin yanına gidince seçenek çıkmıyor. üstüne de mapte de yerini çok farklı ve yer altındaymışçasına gösteriyor. ne oluyor şimdi? gg no re mi o görev?

soru aslında biraz daha genele yayılıyordu kafamda. buglandığında böyle support ticket tarzı bi zıkkım var mı falan gibi bişi sormaya çalışmıştım. çünkü çoğunlukla boss fightlarda, dövüş mekaniğinde açıklık varsa, onları abuselayan bir insan olduğumdan, başıma daha çok gelebileceğini sezdim. neyse. şunun çözümü de, eğer ki olursa, gelirse başınıza, harita değiştiriyorsunuz. yeniden dönüyorsunuz. oluyor bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...