GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ohy 29 oldu bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Dei said: agalar ben dr. mercy görevini buglattım. kesemiyorum diye vur kaç la arabanın yanına çektim, kestim, bedenini lootla diyor ama bedeninin yanına gidince seçenek çıkmıyor. üstüne de mapte de yerini çok farklı ve yer altındaymışçasına gösteriyor. ne oluyor şimdi? gg no re mi o görev? şu hi tech gun davasımıydı, mağradaki kalkanlı doktor, o bazen öyle olabiliyor, ben de ilk onadığımda aynı şekilde araba ile roket ile batlatım, çıkmamıştı, sonra görevi tekrar başlatım içerde öldürdüm çıktı, ama burada sınırsız mermili turuncu tabanca düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 gg'den keyim gelmiş ohye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 senin ticket'i görmüştüm =) ama 4-pack alanlar patlayacak heralde. benim bethesda'da yalan olur büyük ihtimalle ama skyrim fln steam'e eklemiştim. onların akıbeti ne olacak belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 steamden revoke etmeleri zor, paranı verecekler aldığın keyler de bonusun olarak kalacak sende büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 dishonored için aldım key yok ortada. skyrim pek umrumda da değildi açıkcası diğerlerini vermeyeceklerse onu da silebilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 arkadaş normali bitirdim adam öldüremiyorum snaypırcıyım bana level 36 için silah verebilecek şahıs var mı işim bitince geri veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 golden key kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 normali bitirenler olarak co-op yapsak iyi olur aslında. hikaye takip etme gibi bi derdi de kalmıyor kimsenin bi kere bittiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 olabili dlc'li mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben aldım dlc ama daha oynamadım. o da dahil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben bitirmek üzereyim az kaldı. yeni başladım işte 50 ay sonra bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ilk zorluk 50 saat sürüyor neredeyse her görevi yaparsan. 5-6 saati oyun açık kalmalardan düşsek en kötü 40-45 saat benim. çoğu oyundan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 geceleri oynarsaniz,bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben 7-12 arası müsaitim genelde. iş güç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Dei said: agalar ben dr. mercy görevini buglattım. kesemiyorum diye vur kaç la arabanın yanına çektim, kestim, bedenini lootla diyor ama bedeninin yanına gidince seçenek çıkmıyor. üstüne de mapte de yerini çok farklı ve yer altındaymışçasına gösteriyor. ne oluyor şimdi? gg no re mi o görev? soru aslında biraz daha genele yayılıyordu kafamda. buglandığında böyle support ticket tarzı bi zıkkım var mı falan gibi bişi sormaya çalışmıştım. çünkü çoğunlukla boss fightlarda, dövüş mekaniğinde açıklık varsa, onları abuselayan bir insan olduğumdan, başıma daha çok gelebileceğini sezdim. neyse. şunun çözümü de, eğer ki olursa, gelirse başınıza, harita değiştiriyorsunuz. yeniden dönüyorsunuz. oluyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yaptım şimdi herbişeyi lbvl 50 oldum. bu bosslaardan hangisi en rahat kesilir? terra bilmemnemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 vermivorous kas sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ne açsam karakter yeni başlayacam, bl1'i en son siren bitirmiştim devam mı edeyim seksi seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eğer dlc sorunum yok diyorsan mech kas, farklı diğerlerinden. özellikle anarchy buildini tavsiye ederim. baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 level 50 biri sevabına benim 38 karakterimi level 40 a taşısa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 dlc yok be babo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bende de dlc yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 axton yada zerker oynayın o zmn, siren supporta iyi, bosslar DoT yemiyo ztn elemental effectler fln boşa gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 K353J-Z5JC5-KXJBB-TBTJB-95BWZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar