Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

bu arada o ratlari öldürünce geri alıyorsun loot olarak

konuyla alakasız ama hangi oyunda vardı o ya ? eski bir oyundu sanki hırsız geliyor çalıyor itemlarını gidip öldürmen gerekiyordu?

buldum kötüler : get medieval
Mesaj tarihi:
bilmiyordum o oyunu =)

bu arada geçen video'su paylaşılan ve uyuz uyuz bağıran silah vardı ya onu kullandım da %90 mı ne yavaşlatıyor seni. yürüyemiyorsun, sesi uyuz, accuracy berbat. her yönden uyuz bi silah yapmaya çalışmışlar ve başarmışlar =)
Mesaj tarihi:
ahahah yeni bi tane konuşan silaha denk geldim
bu hyperion contractten çıktı (overlook görevi ,4 opsiyonelin 3ünü tamamlamıştım 800+ dmg sniper)

daha tiz bi ses bu sefer her reloadde "great! now you're wastin ammo" fln eleştriyo paso :d
Mesaj tarihi:
oyunun başlarda "Mighty Morphin'" görevi yapacak olan birisi var mı? benim bi bug oldu sanırım enjekte edeceğim iğne yok. görev bitmiyor. coop gireyim o görevi yaparken listeden bi çıksın. deli oldum =)
Mesaj tarihi:
zamanında aldım mı bilmiyorum. toplu görev almıştım coop sırasında. oyundakilerden biri alınca ve o görevi yapmadan çıkınca böyle bi bug olmuş olabilir.şimdi görev alınmış gözüküyor ama iğne yok. tekrar vermiyor. görev iptali yok. öle tıkandı kaldı.
Mesaj tarihi:
O görevde podlarin yanina gidip "E" ye basıyorsun değil mi ? Soruyorum çünkü o görevde ,inject diyor neyle edecem diye düşünürken podların yanına gitmem gerektigini bir kaç dk sonra anlamıştım.
Mesaj tarihi:
bu arada yaraladığın böceklerin kaçıp poda dönüşmesini bekliyceksin. podun yanına gidip E'ye basınca otomatikman enjekte etçek ve içinden dev böcek çıkacak.

elinde iğneyi çıkartıp sokmuycaksın yani.
quest aktifse "iğne"nin de duruyor olması lazım o yüzden.
Mesaj tarihi:
yok işte. coop'ta başkası aldı sanırım görevi o yüzden bende yok iğne. bug heralde. e'ye milyon kere bastım her açıdan bi umut diye. =)

edit: http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=152213 gibi bir çok konu var. görev bug doluymuş. yakında patch gelir belki.
  • Yeni Oluştur...