Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya cidden oyundaki itemlar çok güzel, 1 de böyle miydi hatırlamıyorum legendary item nasıl yapılır dire ders alması lazım blizzin gearboxtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 df said: bu arada o ratlari öldürünce geri alıyorsun loot olarak konuyla alakasız ama hangi oyunda vardı o ya ? eski bir oyundu sanki hırsız geliyor çalıyor itemlarını gidip öldürmen gerekiyordu? buldum kötüler : get medieval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bilmiyordum o oyunu =) bu arada geçen video'su paylaşılan ve uyuz uyuz bağıran silah vardı ya onu kullandım da %90 mı ne yavaşlatıyor seni. yürüyemiyorsun, sesi uyuz, accuracy berbat. her yönden uyuz bi silah yapmaya çalışmışlar ve başarmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 cursed weapon işte ne olacağıdı konuşan diğer silahlar inanılmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ai'ı kalkan yapıncada konusuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://i.imgur.com/mfCfJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 alayım bari cogiyi oldu. gözümde büyümüyo artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 10 dolar kredi biriktirmiş beleşlerle adsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yok ya refund bu sefer =) kazanılan da vardı da onu harcadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahah yeni bi tane konuşan silaha denk geldim bu hyperion contractten çıktı (overlook görevi ,4 opsiyonelin 3ünü tamamlamıştım 800+ dmg sniper) daha tiz bi ses bu sefer her reloadde "great! now you're wastin ammo" fln eleştriyo paso :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de onu kullanıyorum ya =) 800 dmg iyi baya. yorumlar da efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu hyperion silahlarından bir şey anlamadım, bunları acc. ateş etikçemi düzeliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Link verildimi bakmadım da vereyim yinede. Borderlands 2 $25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 wildlife arenanın girişi nerde yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://i.imgur.com/WbQRO.jpg lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 jonq said: Link verildimi bakmadım da vereyim yinede. Borderlands 2 $25 guvenli mi bu site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bir fikrim yok. Denk geldim ama Facebook da 31000 kişi beğendiğine göre sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 cdkeyshere fln gibi heralde. rus keyleri fln da havada uçuyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 oyunun başlarda "Mighty Morphin'" görevi yapacak olan birisi var mı? benim bi bug oldu sanırım enjekte edeceğim iğne yok. görev bitmiyor. coop gireyim o görevi yaparken listeden bi çıksın. deli oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 questi veren adam veriyo aldın mı ondan iğyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 zamanında aldım mı bilmiyorum. toplu görev almıştım coop sırasında. oyundakilerden biri alınca ve o görevi yapmadan çıkınca böyle bi bug olmuş olabilir.şimdi görev alınmış gözüküyor ama iğne yok. tekrar vermiyor. görev iptali yok. öle tıkandı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 O görevde podlarin yanina gidip "E" ye basıyorsun değil mi ? Soruyorum çünkü o görevde ,inject diyor neyle edecem diye düşünürken podların yanına gitmem gerektigini bir kaç dk sonra anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bu arada yaraladığın böceklerin kaçıp poda dönüşmesini bekliyceksin. podun yanına gidip E'ye basınca otomatikman enjekte etçek ve içinden dev böcek çıkacak. elinde iğneyi çıkartıp sokmuycaksın yani. quest aktifse "iğne"nin de duruyor olması lazım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yok işte. coop'ta başkası aldı sanırım görevi o yüzden bende yok iğne. bug heralde. e'ye milyon kere bastım her açıdan bi umut diye. =) edit: http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=152213 gibi bir çok konu var. görev bug doluymuş. yakında patch gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar