Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

mmofps mı bu

barbu said:

co-op action rp diye geçiyor sanırım. fps oyun

knox said:

rp filan degil ya.

oyun fps-rpg hybrid
mmofps'ye benzer bi hali yok zaten
Mesaj tarihi:
Saeros said:

abi bi şekilde ayarlayacaklardı artık yapan nasıl yapıyorsa.

diablo'da lvl max bir şekilde başlangıç town'una gidince farklı bir manzarayla karşılaşmıyorsun mesela,
yapan nasıl yapıyorsa diye oblivion'u örnek göstereceksek yaş o iş...
Mesaj tarihi:
menüdeki extras'tan shift e kayıt ol veriyor. twitter'den de https://twitter.com/DuvalMagic takip edersen ara ara key için shift code veriyor.
Mesaj tarihi:
bad touch silahını ikinci kere alabilen var mı? bazıları ikinci kez çıkmıyor diyor. bazıları aldığını idda ediyor.

var mı bizden ikinci kez alabilen. eğer harbiden bir seferlik ise lvl 50 gibi alacam onu.
Mesaj tarihi:
dün arkadaşlarla finks slaughter house a girdik. neyse yaparken bir ara parama baktım 29 milyon 400 kusur bin para vardı. nerden geldi bilmiyorum ama şu an 25 levelım ve 8 haneli param var.

öldüğümde giden para çoğu kişinin oyun boyunca toplayamadığı kadar vardır heralde lol.

herhangi bir bug abuse, dupe vs de yapmadım. kendi kendine oldu.
Mesaj tarihi:
geçende games hub'da yazanlar vardı bu şekilde ama kimse nedenini bilmiyordu. adam random biriyle oynuyormuş o sırada ve oynadığı adam bir şey yapmıştır belki diyorlardı en son. tabi bug'da olabilir.
Mesaj tarihi:
ya ben kendi arkadaşlarımla oynuyorduk. hani hepimiz exploit vs yapmadan oynamak istiyoruz. hatta pre order ile gelen silahları attık oyun kolay olmasın diye. öyle diyim.

bende dediğim gibi 29milden fazla var şuan. bir arkadaşta 10küsür diğerinde de sanırım 10 küsür geldi. sonradan.

tek arkadaşa bişi çıkmadı ama. anlamadık tam sebebini.
Mesaj tarihi:
Randy Pitchford ‏@DuvalMagic
.X360: WB5T3-JS3W6-JRXTX-KR333-FTXBZ WinPC: CT5TB-H3ZX9-6TTBJ-JT33J-TFJRK PS3: WB5T3-JS3Z3-RSTWT-SJ533-FTXBT

17 dk

Randy Pitchford ‏@DuvalMagic
These SHiFT codes (same as earlier) will be active until noon CDT:

Dedi ama denedim olmadı sdf
Mesaj tarihi:
3 key oldu. 1-2 tane daha kaparsak elbet iyi 1-2 silah düşürürüz. daha 22 levelim gerçi bi 30 fln olsam iyi olacak önce. yan görevler pek xp vermiyor 6-7 tane yapmama rağmen 1 tane ana görev kadar xp alamadım.
  • Yeni Oluştur...