Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 w2 de bitirince bütün moblar 50+ oluyo w2.5 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Suark said: mmofps mı bu barbu said: co-op action rp diye geçiyor sanırım. fps oyun knox said: rp filan degil ya. oyun fps-rpg hybrid mmofps'ye benzer bi hali yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 zdiablonun fpssi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Saeros said: abi bi şekilde ayarlayacaklardı artık yapan nasıl yapıyorsa. diablo'da lvl max bir şekilde başlangıç town'una gidince farklı bir manzarayla karşılaşmıyorsun mesela, yapan nasıl yapıyorsa diye oblivion'u örnek göstereceksek yaş o iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çok alakasız bişey söylüyorsun bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 lan boş bulundum 2. golden key i de kullandım aklıma tükürim ya oooooooooooooooooooooooooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 2. golden key nerden geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 menüdeki extras'tan shift e kayıt ol veriyor. twitter'den de https://twitter.com/DuvalMagic takip edersen ara ara key için shift code veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi epicleri yerden almıyorum şu an zcxz levllarken kullanın keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bad touch silahını ikinci kere alabilen var mı? bazıları ikinci kez çıkmıyor diyor. bazıları aldığını idda ediyor. var mı bizden ikinci kez alabilen. eğer harbiden bir seferlik ise lvl 50 gibi alacam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bad touch nedir ben de bekleyim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 barmen kıza bahşiş verince çıkıyor gabila goog&bad touch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 moxxiye barmen kız dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bara her girdiğimde oyun başında beri en az 500 bazen 5000 bıraktım silah milah vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bana verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 erkek karakter açıp geliyrum o zaman başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 GwindonSurion said: Bana verdi BANA SU VEEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 C3WBT-6BZF9-FBJBJ-B3JJJ-BB53S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 dün arkadaşlarla finks slaughter house a girdik. neyse yaparken bir ara parama baktım 29 milyon 400 kusur bin para vardı. nerden geldi bilmiyorum ama şu an 25 levelım ve 8 haneli param var. öldüğümde giden para çoğu kişinin oyun boyunca toplayamadığı kadar vardır heralde lol. herhangi bir bug abuse, dupe vs de yapmadım. kendi kendine oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 geçende games hub'da yazanlar vardı bu şekilde ama kimse nedenini bilmiyordu. adam random biriyle oynuyormuş o sırada ve oynadığı adam bir şey yapmıştır belki diyorlardı en son. tabi bug'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ya ben kendi arkadaşlarımla oynuyorduk. hani hepimiz exploit vs yapmadan oynamak istiyoruz. hatta pre order ile gelen silahları attık oyun kolay olmasın diye. öyle diyim. bende dediğim gibi 29milden fazla var şuan. bir arkadaşta 10küsür diğerinde de sanırım 10 küsür geldi. sonradan. tek arkadaşa bişi çıkmadı ama. anlamadık tam sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Randy Pitchford @DuvalMagic .X360: WB5T3-JS3W6-JRXTX-KR333-FTXBZ WinPC: CT5TB-H3ZX9-6TTBJ-JT33J-TFJRK PS3: WB5T3-JS3Z3-RSTWT-SJ533-FTXBT 17 dk Randy Pitchford @DuvalMagic These SHiFT codes (same as earlier) will be active until noon CDT: Dedi ama denedim olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 3 key oldu. 1-2 tane daha kaparsak elbet iyi 1-2 silah düşürürüz. daha 22 levelim gerçi bi 30 fln olsam iyi olacak önce. yan görevler pek xp vermiyor 6-7 tane yapmama rağmen 1 tane ana görev kadar xp alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 e şimdi hneryee giriyorum bu keşleeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 extras menüsünden shift'e kayıt ol orada gir. oyun içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar