Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 what I expected: what it really is: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 dantelli koltuklar,hello kittyli tutungaçlarıda olcaksa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fort bahane ya.metrobüsler tıklım tıklım evet.o kadar metrobüs kullanıyorum bilinçli fortlanan kadın görmedim hiç. mesele türbanlı bayanlar.gerçekten dikkatla inceleyin.herkese tiksinen gözlerle bakıyorlar. kaç defa denk geldim öyle.hani böyle koluna falan temas edersin.panikle dönüp bakarlar.utanmasalar kolonyalı mendille silicekler dokundugun bölgeyi.sana dokunmamak için 40 takla atarlar karşında hani yoktan gerilim yaratan insanlar bu konuda eminimki en çok şikayet onlardan geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bangbus olmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 küheylan said: abi mantık da bu değil mi zaten, rahatsızlıkları engellemek adı altında yapılan ayrımcılık. aslında bu tribünleri ayırmak bile yavaş yavaş insanların aklına bu düşünceyi sokmak için yapılan bir eylem. "rahatsızlık veren" kitleyi düzeltmek eğitmek yerine bunu kabullenip toplumu ona göre uydurmaya çalışmak güzel bir fikir evet. BabacumMostors said: eğitimi çocuk yaşta vermeye yönelik projeler yerine "sıçtık sıvayalım" kafasıyla gelmeleri gözlerimi yaşarttı hah babacum demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aslında seferleri arrttırsalar yeter. seçimden hemen önce negzel arttırmışlardı pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bence kadinlara ici su dolu poset tarzi birsey verilsin. Kiclarina baglasinlar. Taciz bariyeri olsun adi, uzerinde ibb sembollu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Saeros said: normal otobüse binen kadınlara da bu sefer "ZATEN CANI ÇEKİYO ONDAN BİNMİŞ KALTAK" diye dayarlarsa nolucak zihniyetinize sokayım arkadaş, mal beyinler mal düşünceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 pembe otobüse metrobüse binmeyen kadın perdesiz eve benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 O otobüs karı dırdırından binilmez olur zaten.Şoförde kadın değilse bırakır işi 2 3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Metrobüs ve otobüslerin şuan ki durumuna bakarsak güzel fakat sapkın ve gereksiz bir düşünce.Ülkemden böyle dahiyane fikirlerin çıkmasına üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 çok komik yaa gerçekten iranda varmıdır bu uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 meksika da gördüm ben böyle bir uygulama japonya dadada var diyolal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Haremlik-Selamlığa giden yola hoşgeldiniz, normal metrobüse binen kadına da ırıspı gözüyle bakacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 japonya yada meksika da olabilir,oralar şeriat devleti,burası laök bir dövlöt tömömmö ahsduashdausdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 uzun süredir bu kadar embesilce bi fikir duymamıştım helal olsun bunu öneren adama gerzeklikte çığır açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 halkın istemesi önemli bence,eğer bir rahatsızlık ve kadınlardan gelen şikayetler söz konusuysa yapılabilir,ben normal karşılıyorum,metrobüsde taciz olayları ender rastlanan bir durum değilki zaten,işi hemen haremlik selamlık muhabbetine getirmenizde duyarlılığınızı gösteriyor tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yazin 3 gunde bir dus alan buram buram ter kokanlar icin de ayri bir otobus olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bende yaşlı insanlardan hoşlanmıyorum onlar içinde bir otobüüs olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 saplashaman said: halkın istemesi önemli bence,eğer bir rahatsızlık ve kadınlardan gelen şikayetler söz konusuysa yapılabilir,ben normal karşılıyorum,metrobüsde taciz olayları ender rastlanan bir durum değilki zaten,işi hemen haremlik selamlık muhabbetine getirmenizde duyarlılığınızı gösteriyor tebrikler :D yapan kişileri cezalandırmak dururken sıfırdan icat çıkarmak niye? haremlik selamlığa laf etmişsin de bu yapılan iş o işte. aletle yürüyen sakat ve yaşlılara herhangi bir düzenleme yapılmazken "KADINLARIN NAMUSUNU KORUYCAAAAAAĞZ!" denilerek böyle bir düzenlemeye gidilmesi... bilemiyorum, çok çağdaş bir fikir sanırım ondan aklım almıyor. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 pembe otoboso binmeyenlerin hepsi sıllık die adlandırırız zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 artık metrobüslerde fordculuk yapamayacaklar üzüntüsünü dile getirmişler dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: artık metrobüslerde fordculuk yapamayacaklar üzüntüsünü dile getirmişler dfsfds biri ford'mu dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 saplashaman said: halkın istemesi önemli bence,eğer bir rahatsızlık ve kadınlardan gelen şikayetler söz konusuysa yapılabilir,ben normal karşılıyorum,metrobüsde taciz olayları ender rastlanan bir durum değilki zaten,işi hemen haremlik selamlık muhabbetine getirmenizde duyarlılığınızı gösteriyor tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sen bu forumlarda dirsek çürütürken,o şakirtler memleketin her tarafını nakış nakış işliyor. ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar